Timotejvägen 3

Bilder

Timotejvägen 3 , Trummenäs , Karlskrona

Här finner du en välplanerad 1-plansvilla från 2003 med isolerat dubbelgarage om ca 70 kvm. Naturskönt läge med närhet till havet i vackra Trummenäs. Perfekt kombination av lantligt och havsnära! Väldisponerad planlösning med sällskapsrum i ena delen och sovrum i andra. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak. Vattenburet uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump och golvvärme i hela huset. Trädäck i västerläge och två stensatta uteplatser i öster och söder.

Här bor du naturskönt med vackra promenadstråk intill knuten och gångavstånd till Trummenäs badplats. Endast ca 500 m ner till Trummenäs Golfklubb som erbjuder en 18-hålsbana av seasidekaraktär i vacker skärgårdsmiljö samt en 9-håls pay and play-bana. Här finns även restaurang och golfkrog. På campingen vid badplatsen finns en servicebutik och pizzeria som är öppen sommartid.
Nära till buss och förskola samt 4 km till Ramdala med ytterligare en förskola och skola F-6. 13 minuter med bil in till centrala Karlskrona och ca 8 minuter till Lyckeby med köpcenter och butiker.

140 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
140 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 916 kvm
Byggår:
2003
Driftskostnad:
2 180 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

140 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in!

Entré till HALL med ljusgrå klinker och avhängningsmöjligheter.
Till vänster har du ingång till en rymlig WC med ljust klinkergolv och målad vävtapet.
Till höger når du kök, matplats och vardagsrum med öppen planlösning och ryggåstak med vitlaserad träpanel som ger en härlig rymd.
KÖKET har ljust klinkergolv, inredning i ek, bänkskiva i grå laminat, kakel ovan bänkskiva och dekorativt tegel ovanför diskbänk. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Utrustning: Kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna), spishäll (Bosch), spisfläkt (Husqvarna), diskmaskin (Siemens) och inbyggnadsugn (Bauknecht).
MATPLATSEN ligger i anslutning till köket men ändå avskiljt. Bra ljusinsläpp via burspråk och vacker vy över trädgården på husets framsida.
VARDAGSRUMMET har stora fönsterpartier med ljusinsläpp från tre håll och ryggåstak som ger rummet extra rymd. Från kortsidan har du utgång till trädgården och den stenlagda uteplatsen i sydvästläge. I rummet finns en dekorativ braskamin som sprider härlig värme.
I andra delen av huset finner du tre sovrum i varierande storlek. SOVRUM 1 har tre garderober, SOVRUM 2 har fem garderober och SOVRUM 3 har en stor garderober med skjutdörrar och en enkelgarderob.
Mellan sovrummen ligger ALLRUMMET med utgång till en stenlagd uteplats i österläge och trädgården på husets baksida. Här finns även en garderob/förvaringsutrymme.
Intill sovrum 3 ligger BADRUMMET som är generöst tilltaget och inrymmer både bubbelbadkar och dusch. Badrummet har kakel och klinker i ljusa färger, tvättställ med kommod och högskåp samt WC.
TVÄTTSTUGAN/GROVENTRÉN har ljust klinkergolv och ligger strategiskt placerad intill garaget. Här inryms tvättmaskin och torktumlare (Bauknecht), värmepanna (NIBE Fighter 360 P), arbetsbänk med tvättho och städskåp.

Huset har genomgående parkettgolv i ek samt klinkers i hall, kök och våtutrymmen. Fönsterbräden i marmor och ljusa tapeter i hela huset med mönstrade fondväggar i några rum.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, NIBE Fighter 360 P

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: D
Energiprestanda: 63 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Säby 8:18

Övriga byggnader

någon som närmast möjliga reparatör som hanterar det märket.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 167 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 445 kr
VA: 1 205 kr
Renhållning: 2 050 kr
Väg, samf: 450 kr
Sotning: 600 kr
Försäkring: 4 417 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden för uppvärmning inkluderar även hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 022 000 kr

Summa pantbrev

1 815 000 kr

Tomt

Areal: 1 916 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om, djupborrad brunn 120 meter (delas med grannfastigheten). Enskilt avlopp, Slamavskiljare Alfa 1500 (effektivare än en traditionell trekammarbrunn) -03, gemensam infiltrationsbädd (delas med fler fastigheter) -03.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Vattentäkt
Förmån, Officialservitut: Avlopp

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Trummenäs

På Trummenäs bor du naturskönt och nära havet men med endast 15 minuter till Karlskrona centrum. Här kan du spela golf på Trummenäs vackra 18-hålsbana med seasidekaraktär, njuta av sol och bad vid stranden eller gå en promenad i den vackra naturen.
På golfkrogen kan du njuta av en god lunch, middag eller varför inte ett glas vin i loungemöblerna på uteserveringen. Vid badplatsen finns en lång sandstrand samt bad- och båtbryggor. En trevlig campingplats ger liv och rörelse samt service under sommarhalvåret.

Trummenäs Golfklubbs anläggning består av en 18-hålsbana och en korthålsbana med 9 hål. 18-hålsbanan är av mycket hög klass och har karaktären av seaside/parkbana där vinden kan ge spelet extra krydda.

Kommunikation

Från närmaste busshållplats tar du dig med linje 123 in till centrum. Längre bort finns även hållplats med mer frekventa avgångar via linje 2.

Närservice

Lyckeby med all tänkbar service ligger 5-10 minuter bort med bil.
Sommartid har campingens kiosk öppet samt Trummenäs golfkrog.
Till Senoren livs har du ca 5 km.

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solstugans förskola
2,3 km
Kollektivtrafik
Gängletorp
120 m
Trummenäsvägen
470 m
Grundskolor
Ramdala Skola
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Blekingegolfkust Ekonomisk Förening
1,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Trummenäs
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Linn Walderton för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte