Östra Vittusgatan 5C

Bilder

  • Såld!

Östra Vittusgatan 5C , Trossö , Karlskrona

Välplanerad och smakfullt renoverad tvåa i absolut toppskick på fjärde våningen. Inflyttningsklart med nytt kök, stilrent duschrum, ny el och nya ytskikt i hela lägenheten. Balkong och hiss finns!

58,3 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 661 kr inkl. värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58,3 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1953
Driftskostnad:
257 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58,3 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Smakfullt kök (Ikea) som renoverades 2012. Gott om arbetsyta och förvaring. Inredning i högblank vitt, kyl/frys och diskmaskin är intergrerade och smälter fint in i resten av interiören. Inbyggd micro, induktionshäll, ugn och kolfilterfläkt. På golvet ligger en fin ekparkett och väggarna är vita. Ovanför den fina bänkskivan i ek sitter en glasskiva som stänkskydd.

Duschrum

Renoverat duschrum med stilrena färg- och materialval. Mörkgrå klinker med golvvärme samt vita stora kakelplattor på vägg. Dusch markerad med vit klinker och mörkt kakel samt infällbara glasdörrar. Handfat med kommod och väggfast högskåp för ytterligare förvaring samt wc. Spotlights och dimmer för behaglig belysning.

Välkommen till Östra Vittusgatan 5c!

Här finner ni en smakfullt renoverad tvåa högt upp i huset på fjärde våningen.

Välkomnande entré till öppen och luftig hall. På golvet ligger en mörkgrå klinkers och här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder.
Direkt till vänster når vi köket via en liten passage med en garderob. Köket, som är väl utrustat, renoverades 2012 med smakfulla interiörval såsom inredning i högblank vitt och vitvaror i rostfritt. Här är gott om förvaring i form av skåp och öppet skafferi samt gott om arbetsyta. På golvet ligger en fin ekparkett och väggarna är vita. Vid fönstret, som vetter in mot gården, rymms en matplats för ca 4 personer.
Vidare från hallen ligger sovrummet till vänster, som även detta vetter in mot den lugna innergården. Rummet är generöst tilltaget och har gott om plats för en dubbelsäng. På ena kortsidan finns en lös garderobsvägg bestående av tre garderober som ingår i köpet, plats för ytterligare förvaring finns även i det inbyggda linneskåpet som döljs bakom sovrumsdörren.
Rakt fram från hallen sett finner vi duschrummet, detta renoverades till absolut toppskick under 2012 och har materialval av hög kvalité. Nedsänkt tak med spotlights och dimmer för en trivsam belysning, golvvärme och infällbara duschväggar i glas. Stilrena färgval med mörkgrå klinker på golvet och vita stora plattor på vägg.
Vardagsrummet har vi till höger in från hallen sett. Detta är stort och rymmer med lätthet både soffgrupp och ett större matsalbord. Härifrån når vi även balkongen som har en fin trätrall och rymmer gott och väl ett cafébord och stolar. Härlig utsikt över takåsarna och med en havsglimt över vattnet kan man ana båtarna som kommer in från havs.

Lägenheten är genomgående renoverad med ny el, vita väggar, fin ekparkett i samtliga rum och en mörkt grå klinker i hall och duschrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 661 kr inkl. värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

2,7143%

Reparationsfond

1725 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 februari 2010
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 092 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 092 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Balkongen som nås från vardagsrummet har en fin trätrall och rymmer gott och väl ett cafébord och stolar. Från balkongen, som har havsglimt, ser man över takåsarna och bort mot vattnet där man kan ana Polenfärjan komma in till förtöjning.

Till lägenheten hör två stycken källarförråd.

Förening

Namn

Brf Viborg

Om föreningen

Antal lägenheter: 39
Adress: Östra Vittusgatan 5 A-C
Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare. Torkrum. Cykelförråd. Innergård med uteplats och grillmöjligheter.
Större renoveringar:
2015: Spolning av stammar
2012: Renovering av balkonger
2008: Spolning av stammar
2003: Nytt tak
1986: Fönsterbyte (3-glas)
Kabel-TV och bredband: Com Hem (Basutbud kabel-TV ingår i månadsavgiften)

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lättehet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i tre parkeringszoner; röd, blå och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parekeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Embrace Yourself
150 m
Nya Fiskspecialisten Holst AB
230 m
Köpcentrum & Gallerior
Affärshuset Kronan
320 m
Wachtmeister Galleria
480 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Adlerstens förskola
120 m
Trossögårdens förskola
140 m
Kollektivtrafik
Kungsplan
170 m
Chapmanskolan
190 m
Grundskolor
Gymnasiesärskolan
280 m
Galären Skola
310 m
Gymnasium
Ehrensvärdska gymnasiet
70 m
af Chapmangymnasiet
160 m
Universitet & Högskolor
Bengt Karlsson Konsult AB
1,3 km
Blekinge Tekniska Högskola BTH
1,9 km
Banker
Nordea Bank AB
250 m
SEB
310 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Sparre idrottshall
530 m
Karlskrona idrottshall
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Stumholmen
860 m
Saltö
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte