Landsvägsgatan 21 A

Bilder

  • Såld!

Landsvägsgatan 21 A , Pantarholmen , Karlskrona

Här finner du en smakfullt renoverad 3:a i toppskick! 75,5 kvm med vitt, stilrent kök från KVIK och helkaklat duschrum om ca 5 kvm. Inglasad balkong i syd/sydvästläge med havsutsikt och stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Hela lägenheten är totalrenoverad under 2010 med nya golv och ytskikt, infällda spotlights i taket och ny inredning. Bra förvaringsmöjligheter med flera stora garderober, samtliga med inredning från elfa. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi. Stambyte/stamrenovering och fönsterbyte gjort.

Huset är beläget intill havet med egen bad- och båtbrygga samt en välskött trädgård med gemensamma utemöbler och grill. Hiss från bottenplan. Möjlighet finns att hyra garage- och parkeringsplats samt båtplats (separat kösystem).

Här bor du med bekvämt gångavstånd till centrum och närhet till Gräsvik företagscentrum, högskola och sjukhus. Endast 75 m till mataffär, 1 km till järnvägsstationen och knappt 1,5 km in till stadskärnan. Ca 25 meter till busshållplats med bra kommunikationer i båda riktningar. Mitt över gatan ligger Tullparken med generösa grönytor.

75,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 268 kr inkl. värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1961
Driftskostnad:
479 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat/ombyggt 2010. Inredning från KVIK. Induktionshäll, spisfläkt (kolfilter), kyl, frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn- och mikro. Samtliga vitvaror är från Siemens 2010.

Duschrum

Renoverat 2010 av fackman. Kakel och klinker med golvvärme, spotlights, handdukstork (vatten- och elburen), WC, tvättställ med kommod (Dansani) och infällbara duschväggar i glas.

Välkommen till Landsvägsgatan 21 A!

Entré till en rymlig hall med mörkt klinkergolv, vitmålade väggar och infällda spotlights med dimmer. Smart förvaringslösning i form av en hel garderobsvägg med skjutdörrar och inredning från elfa.
Direkt till vänster finner du det första sovrummet med lugnt läge mot norr och en stor garderob med skjutdörrar.
Intill sovrummet ligger köket som renoverades 2010 med inredning från KVIK och vitvaror från Siemens. Köket har mycket bra förvaringslösningar med utdragbara lådor, överskåp ända upp till taket och två skafferi med utdragbara lådor. Bänkskivan är i svart kompaktlaminat och stänkskyddet består av härdat glas med bakomliggande tapet (går att byta ut). Vitvaror med hög standard såsom induktionshäll, inbyggnadsugn- och mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.
Duschrummet är smakfullt inrett med vitt kakel och mörkgrå klinker med golvvärme samt infällda spotlights i taket. Extra brett tvättställ med kommod från Dansani, handdukstork och infällbara duschväggar i glas.
Det rymliga vardagsrummet skapar gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel. Rummet har infällda spotlights med dimmer i taket och utgång till balkongen.
Intill vardagsrummet ligger det andra sovrummet, även detta med utgång till balkongen samt en hel garderobsvägg med skjutdörrar.
Balkongen är belägen i syd/sydvästläge med utsikt över trädgården och havet i väster. Balkongen har trätrall och platsbyggda bänkar med inbyggd förvaring. Här kan du njuta av eftemiddags- och den tidiga kvällssolen!

Hela lägenheten har genomgående ljust laminatgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 9, hiss finns

Avgift

3 268 kr inkl. värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

1,4679%

Andel av årsavgiften

1,45717%

Reparationsfond

2794 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1961

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 april 2009
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 757 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 757 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppgift om hemförsäkring saknas.

Övrigt

Balkong i syd/sydvästläge. Till lägenheten för ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tullen

Om föreningen

Antal lägenheter: 69
Antal lokaler: 1
Lägenhetsfördelning: 6 st 1 rok, 56 st 3 rok, 3 st 4 rok, 2 st 5 rok, 2 st 6 rok.
Adress: Landsvägsgatan 21 A-C
Gemensamma utrymmen: Två tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp vardera samt tillhörande torktum. En grovtvättstuga med torkrum. Föreningslokal, hobbyrum och gym.
Större renoveringar:
2012: Stambyte, kall- och varmvattenledningar. Ny tvättmaskin. Målning av takkupor, vindskivor och hängrännor. Renovering av föreningslokal.
2010: Renovering/relining av avloppsstammar.
2005: Fönsterbyte.
P-plats: 29 parkeringsplatser och 10 garageplatser (separat kösystem).
Bredband och Kabel-TV:
Övrigt: En överlåtelseavgift om 1112 kr betalas av säljaren. Pantsättningsavgift vid belåning av bostadsrätten betalas av köparen, fn 445 kr/lån. Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Kontaktperson

Lars Liljegren (ordförande)

Telefon

076-1070784

Om området

Pantarholmen

Pantarholmen är en stadsö precis som Långö och Ekholmen och utgör tillsammans med Stumholmen, Saltö och huvudön Trossö staden Karlskrona.
Namnet Pantarholmen kommer av att de bönder som skulle sälja sina varor inne i Karlskrona var tvungna att betala pant (tull) här.

Kommunikation

Från Pantarholmen tar du dig lätt in till centrum med lokaltrafiken. Ca 5-10 minuters gångväg till resecentrum med Kustbuss till Kalmar och Öresundståg till Malmö/Köpenhamn.

Närservice

På Pantarholmen finns två större matbutiker, Willys och Lidl (tillhör egentligen Pottholmen). Här finns även ett mysigt café, diverse second-hand butiker och spel-och tobaksaffär.

Parkering

Mitt på Pantarholmen finns ett stort parkeringsgarage som tillhör det kommunala bostadsbolaget Karlskronahem. I övrigt finns det parkeringsplatser på gatorna.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
90 m
Essi Livs
120 m
Köpcentrum & Gallerior
Affärshuset Kronan
1,4 km
Wachtmeister Galleria
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tullens förskola
140 m
Kajutans förskola
210 m
Kollektivtrafik
Tullskolan
30 m
Tullparken
70 m
Grundskolor
Tullskolan
140 m
Wärmöskolan
690 m
Gymnasium
af Chapmangymnasiet
1,2 km
Ehrensvärdska gymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Blekinge Tekniska Högskola BTH
820 m
Fröbergs Navigationskonsult AB
1,6 km
Banker
Handelsbanken
800 m
Almi Företagspartner Blekinge AB
950 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Långö Bangolfklubb
600 m
Boningo AB
670 m
Simhallar & Utomhusbad
Långö
980 m
Dragsö barnbadvik
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Linn Walderton för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte