Instrumentvägen 30

Bilder

  • Stor uteplats mot gård
  • Stor uteplats mot gård
  • Inglasad balkong
  • Vardagsrum med inglasad balkong
  • Kök med utgång till uteplats

Som Utgångsbud

5 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Instrumentvägen 30 , Örnsberg / Aspudden , Stockholm

Rymlig och fin lägenhet med en modern planlösning samt både inglasad balkong och mysig uteplats. Mycket barnvänligt läge med direkt tillgång till föreningens lummiga och fina innergård. Genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval i fastighet uppförd 2012/2013. Välskött förening med garage i huset samt även en populär förskola. Attraktivt kvarter beläget endast ett stenkast från Mälaren och naturområden, samt med mycket goda kommunikationer med t-bana och buss..

Se följande länk för helikoptervy över området: https://vimeo.com/238944671/8b9e57d250

102 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 516 kr inkl värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
102 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51102
Byggår:
2011
Driftskostnad:
808 kr/månad
Som Utgångsbud:
5 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

102 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet 2012/2013 med ett attraktivt och ostört läge, nära såväl naturområden och Mälaren som kommunikationer och city. Lägenheten är mycket väldisponerad och har ett väldigt attraktivt läge i huset med såväl en rymlig inglasad balkong med vy mot Mälaren som en mysig och generös uteplats mot föreningens innergård. Genomgående ljusa och trendriktiga färg- och materialval.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Välkomnande hall med ytor för avhängning samt tillgång till en stor och praktisk klädkammare. Klädkammaren är inredd med smart ELFA-system och rymmer även ett städskåp. Ljusa väggar och ljust klinkergolv.

VARDAGSRUM: Trevligt och mycket rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl sällskapsdel som eventuell matgrupp. Social och delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån finns en utgång till en stor inglasad balkong med ett rofyllt läge mot grönområde och vy mot Mälaren. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

KÖK: Modernt och rymligt kök med skåpinredning från Myresjö, en trevlig samlingsplats för hela familjen. Stilrent inrett med vita skåpsluckor, rostfria vitvaror och vitt kakel ovan arbetsbänk i ljusgrå laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, separat kyl, separat frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd microvågsugn. Ljusa väggar i kombination med trendig tapet och ekparkettgolv. Härifrån finns en utgång till lägenhetens mycket generösa uteplats mot föreningens lummiga innergård. Perfekt för trevliga grillmiddagar och att på ett bekvämt sätt kunna släppa ut barnen på lek i föreningens egna lekplats.

SOVRUM 1: Ostört beläget sovrum med fönster mot innergården. Här finns gott om plats för en dubbelsäng. Här finns en praktisk dubbelgarderob med skjutdörrar. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2: Bra sovrum, även det med plats för dubbelsäng. Ljusa väggar i kombination med en snygg fondtapet samt ekparkettgolv.

SOVRUM 3: Mindre sovrum alternativt gäst/arbetsrum med ett ostört läge och fönster mot innergården. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM: Helkaklat och stilrent inrett badrum med vitt kakel i kombination med ljus mosaik på väggar samt mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna med vikbara duschväggar i glas, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt praktiska överskåp med gott om plats för förvaring.

DUSCH/WC: Praktiskt andra badrum, inrett med vitt kakel i kombination med svart mosaik på väggar samt mörkgrått klinkergolv. Utrustat med wc, dusch, handfat med kommod och badrumsspegel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Pris

5 995 000 kr Som Utgångsbud

Avgift

4 516 kr inkl värme och kallvatten

Driftskostnad

9 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
VA: 2 400 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,131%

Andel av årsavgiften

1,13064%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I fastigheten finns det styrelserum, cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd samt utrymme för källsortering.

Just utanför lägenheten finns ett mycket praktiskt barnvagnsrum.

Fastighetsbeteckning

Plomben 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Förening

Namn

Brf Kejsarörnen

Om föreningen

Brf Kejsarörnen ligger på adresserna: Jakobsdalsvägen 16-18, Margaretha Krooks gata 3-5 och Instrumentvägen 24-30. Husen är byggda 2012/2013 och består av 102 lägenheter samt 1 lokal. Det finns 3 stycken cykelrum, 6 stycken barnvagnsrum och källsorteringsrum. Föreningen har en gemensam övernattningslägenhet som går att hyra för ca 200 kr/dygn dock högst sju dagar i följd vid ett tillfälle. Huset är uppfört av JM AB.

Föreningen har en mycket god ekonomi och har de senaste åren amorterat kraftigt på sina lån. Föreningen har även en stabil hyresgäst i form av en förskola, med hyresintäkter på ca 1,5 miljoner kr per år.

Föreningen tar ut pant- och överlåtelseavgift enligt stadgar. Överlåtelseavgiften betalas av köparen. Föreningen godkänner "delat ägande".
Föreningen tillåter ej juridisk person att köpa/överta en bostadsrätt i föreningen.

För utdrag ur lägenhetsförteckning (mäklarbild) hänvisas till SBCs kundtjänst: kundtjanst@sbc.se eller 0771-72 27 22.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

102

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia för Triple Play-funktion som levererar digital-TV, bredbandstelefoni (samtalskostnaden tillkommer) och internetanslutning. Abonnemang för detta är obligatoriskt och debiteras med en avgift om 231 kr/mån.

Parkering

60 parkeringsplatser ryms i garaget (ca 1 000 kr/mån) och 8 platser finns utomhus varav 2 kan bokas som gästparkering på föreningens hemsida. Separat kösystem som administreras av Q-Park.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

E-post

styrelsen@brfkejsarornen.se

Övrigt

Individuell mätning av varmvattenförbrukning tillkommer utöver månadsavgiften.

Om området

Örnsberg / Aspudden

Attraktivt läge i Örnsberg/Aspudden med närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar. Nära till kommunikationer med tunnelbana och buss, livsmedelsbutiker, restauranger m.m. Kort promenadavstånd till grönområden och Mälarens strand med välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. Här finns även välkända Vinterviken med företaget Winterviken med restaurang och café och mysiga Trädgårdscaféet, Skulpturens Hus samt koloniträdgårdar.

På kort av avstånd finns den populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Aspuddsparken är under renovering som beräknas vara klar under hösten 2015. Bredvid Aspuddsparken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp. Under 2014 renoverades anläggningen med ny konstgräsplan.

Inom gång- och cykelavstånd från bostaden finns trevliga båthamnar och båtklubbar samt en populär 4-H gård, Eolshälls 4H, med många djur och aktiviteter för de mindre barnen. På Klubbensborg finns det populära caféet Uddvillan. Närhet även till Mälarhöjdsbadet och populära konditori Lyran.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med kort avstånd till både tunnelbana (Örnsberg) och bussar.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Suomitupa Café & Livs
60 m
Thaifood Trading AB
180 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorget
2,2 km
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Arken Förskola
100 m
Förskolan Stormfågeln AB
200 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
2,4 km
Trafikförvaltningen SLL
3,6 km
Grundskolor
Hägerstenshamnens Skola
30 m
Ekensbergsskolan
830 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Liljeholmen
1,5 km
Stockholms El-Utbildning AB
1,5 km
Universitet & Högskolor
Konstfack
990 m
Malen AB
2,2 km
Banker
SEB
1,1 km
Handelsbanken Hägersten
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bredängs Minigolf
3,4 km
Årsta Golf
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Puls & Träning Sweden AB
1 km
Hägerstensåsens Bollplan
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Oxhålsbadet Stora Essingen
1,8 km
Bad Simhall Liljeholmsbadet
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Lundberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte