Margaretha Krooks gata 3, våning 3

Bilder

  • Vardagsrum och kök
  • Balkong
  • Kök och vardagsrum
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Vardagsrum med utgång till balkong

Som Utgångsbud

4 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Margaretha Krooks gata 3, våning 3 , Örnsberg/Aspudden , STOCKHOLM

Ljus, väldisponerad och fin hörn-3:a med balkong och en härligt öppen och social planlösning. Genomgående moderna och stilrena material- och färgval. Attraktivt läge endast ett stenkast från Mälaren och naturområden, samt mycket goda kommunikationer med t-bana och buss. Mycket bra förening med god ekonomi och fastighet med såväl hiss som garage och övernattningslägenhet för gäster. Barnvänligt område med närhet till såväl förskolor och skolor som populära lekparker m.m.

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 793 kr inkl värme, kabel-tv, bredband och ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
31304
Byggår:
2012/2013
Driftskostnad:
583 kr/månad
Som Utgångsbud:
4 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna nyproducerade och mycket fina lägenhet från 2012/2013 med ett attraktivt och ostört läge, nära såväl naturområden och Mälaren som kommunikationer och city. Lägenheten har ett bra och ostört läge i kvarteret. Lägenheten är genomgående ljus med en social atmosfär med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt erbjuder smarta förvaringslösningar. Mycket fin och yteffektiv med väldisponerade rum samt moderna och trendriktiga tillval.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Välkomnande hall med avhängningsytor för ytterkläder samt mycket god förvaring via en generös garderobsdel med skjutdörrar. Ljusa väggar samt delvis mörkgrått klinkergolv och delvis ekparkettgolv. Vidare in i hallen finns ännu en praktisk garderobsdel med skjutdörrar. Här finns även ett städskåp.

VARDAGSRUM: Trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck som ger mycket bra ljusinsläpp. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet finns en utgång till en mysig balkong om ca 6 kvm med skön morgon-/förmiddagssol.

KÖK: Modernt och fint kök, med en angränsande matplats med gott om plats för ett stort sällskap. Stilrent inrett med vita skåpsluckor i kombination med vitt kakel ovan arbetsbänk i svart laminat. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, separat kyl, separat frys, inbyggd microvågsugn och integrerad diskmaskin. Mycket goda arbetsytor samt bra förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 1: Ostört beläget sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns en praktiskt dubbelgarderob med skjutdörrar. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2: Bra sovrum med ett ostört läge, perfekt som barn- alternativt arbets-/gästrum. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM: Helkaklat och stilrent inrett badrum med vitt kakel på väggar och mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, badrumsspegel och tvättställning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt praktiska överskåp med gott om plats för förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

4 695 000 kr Som Utgångsbud

Avgift

3 793 kr inkl värme, kabel-tv, bredband och ip-telefoni

Andel i föreningen

0,892%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2012/2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2016
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Plomben 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Förening

Namn

Brf Kejsarörnen

Om föreningen

Brf Kejsarörnen ligger på adresserna: Jakobsdalsvägen 16-18, Margaretha Krooks gata 3-5 och Instrumentvägen 24-30. Husen är byggda 2012/2013 och består av 102 lägenheter samt 1 lokal. Det finns 3 stycken cykelrum, 6 stycken barnvagnsrum och källsorteringsrum. Föreningen har en gemensam övernattningslägenhet som går att hyra för ca 200 kr/dygn dock högst sju dagar i följd vid ett tillfälle. Huset är uppfört av JM AB.

Föreningen har en mycket god ekonomi och har de senaste åren amorterat kraftigt på sina lån. Föreningen har även en stabil hyresgäst i form av en förskola, med hyresintäkter på ca 1,5 miljoner kr per år.

Föreningen tar ut pant- och överlåtelseavgift enligt stadgar. Överlåtelseavgiften betalas av köparen. Föreningen godkänner "delat ägande".
Föreningen tillåter ej juridisk person att köpa/överta en bostadsrätt i föreningen.

För utdrag ur lägenhetsförteckning (mäklarbild) hänvisas till SBCs kundtjänst: kundtjanst@sbc.se eller 0771-72 27 22.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

102

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår internet och telefoni (ej samtalskostnader) samt kabel-tv (Telia).

Föreningen har avtal med Telia för Triple Play-funktion som levererar digital-TV, bredbandstelefoni (samtalskostnaden tillkommer) och internetanslutning. Abonnemang för detta är obligatorisk och ingår i månadsavgiften.

Internet:
Alla lägenheter har tillgång till Internet med en hastighet av 700 Mbit/s nedströms och 700 Mbit/s uppströms. Anslutningen sker via gatewayen till vilken datorer ansluts med kabel via lägenhetens spridningsnät eller via trådlöst nätverk.

Kabel-TV:
I avgiften ingår

Parkering

60 parkeringsplatser ryms i garaget (ca 1 000 kr/mån) och 8 platser finns utomhus varav 2 kan bokas som gästparkering på föreningens hemsida. Separat kösystem som administreras av Q-Park.

Föreningen har även 2 parkeringsplatser utomhus för gäster som är bokningsbara och det är nr 7 och nr 8 som är belägna utomhus på Margaretha Krooks gata.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

E-post

styrelsen@brfkejsarornen.se

Övrigt

Individuell mätning av varmvattenförbrukning tillkommer utöver månadsavgiften.

Om området

Örnsberg/Aspudden

Attraktivt läge i Örnsberg/Aspudden med närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar. Nära till kommunikationer med tunnelbana och buss, livsmedelsbutiker, restauranger m.m. Kort promenadavstånd till grönområden och Mälarens strand med välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. Här finns även välkända Vinterviken med företaget Winterviken med restaurang och café och mysiga Trädgårdscaféet, Skulpturens Hus samt koloniträdgårdar.

På kort av avstånd finns den populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid Aspuddsparken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp. Under 2014 renoverades anläggningen med ny konstgräsplan.

Inom gång- och cykelavstånd från bostaden finns trevliga båthamnar och båtklubbar samt en populär 4-H gård, Eolshälls 4H, med många djur och aktiviteter för de mindre barnen. På Klubbensborg finns det populära caféet Uddvillan. Närhet även till Mälarhöjdsbadet och populära konditori Lyran.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med kort avstånd till både Tunnelbana (Örnsberg) och bussar.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Thaifood Trading AB
210 m
Sjömans Livs AB
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorget
2,2 km
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Arken Förskola
130 m
Förskolan Stormfågeln AB
150 m
Kollektivtrafik
Örnsberg
310 m
Örnsberg
310 m
Grundskolor
Hägerstenshamnens Skola
60 m
Ekensbergsskolan
800 m
Gymnasium
Kung Saga gymnasium
1,1 km
Internationella Engelska Skolan Liljeholmen
1,4 km
Universitet & Högskolor
Konstfack
980 m
Redell & Redell Legitimerade Psykologer HB
1,4 km
Banker
SEB
1,1 km
Handelsbanken Hägersten
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Aspuddens Bangolf
600 m
Stockholms Bangolfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Aspuddens Idrottsplats
460 m
Puls & Träning Sweden AB
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Solviksbadet Mälaren
1,3 km
Västertorps sim- och idrottshall
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Lundberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte