Stavgränd 20

Bilder

  • Vardagsrum med  utgång till balkong
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Balkong mot baksida
  • Vardagsrum med utgång till balkong

Som Utgångsbud

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Stavgränd 20 , Västertorp , STOCKHOLM

Sällsynt och rymlig gavel-3:a i Västertorp, med ett attraktivt och ostört läge på återvändsgata. Genomgående och ljus med stora sociala ytor samt en härlig balkong mot grönska. Närhet till såväl kommunikationer och service som naturområden och Mälaren. Snabbt tillträde är möjligt.

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 764 kr Inkl värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
11530015
Driftskostnad:
458 kr/månad
Som Utgångsbud:
3 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande och möblerbar hall med anslutning till lägenhetens samtliga rum. I hallen finns avhängningsyta, inbyggda garderober och inbyggt städskåp. Tapetserade väggar och mörkt laminatgolv.

KÖK: Trivsamt och väldisponerat kök med angränsande matplats med utrymme för ca 4 personer. Insynsskyddat läge med fönsterutsikt mot natur och grönområde. Stilrent inrett med vita skåpluckor i kombination med rött kakel ovan arbetsytor i vit laminat. Utrustat med rostfria vitvaror i form av inbyggnadsugn, spishäll, spisfläkt med kåpa (kolfilterfläkt), inbyggnadsmicro, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Köket har anslutning till både vardagsrum och hall. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum med ett insynsskyddat läge och härligt ljusinsläpp från fönsterparti samt balkongfönster. Utgång till balkong i sydvästläge med utsikt mot natur och grönområde. I rummet finns gott om plats för såväl soffgrupp som annan möblering. Ljusa väggar och ekparkettgolv i original.

BADRUM: Fräscht badrum utrustat med badkar, tvättställ, väggskåp med speglar, handduksvärmare (vattenburen) och wc. Badrummet är stambytt och inrett med ljusblått kakel och ljust klinkergolv. Vädringsfönster.

SOVRUM 1: Stort sovrum med gott om plats för större sängmöbel och annan möblering. Bra förvaring via garderobsdel med speglade skjutdörrar. Trivsam fönsterutsikt mot lugn återvändsgränd. Ljusa väggar och mörkt laminatgolv.

SOVRUM 2: Bra sovrum med plats för sängmöbel och annan möblering. Trivsam fönsterutsikt mot lugn återvändsgränd. Ljusa väggar och mörkt laminatgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Pris

3 695 000 kr Som Utgångsbud

Avgift

3 764 kr Inkl värme och vatten

Andel i föreningen

0,05692%

Andel av årsavgiften

0,06448%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadshus

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 november 2010
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Tvättstuga finns belägen på källarplanet i byggnaden. Cykel- och barnvagnsrum finns nära lägenheten, i anslutning till porten.

Fastighetsbeteckning

Skidstaven 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Till lägenheten ingår ett källarförråd samt ett mindre förvaringsutrymme (matkällarförråd). Anslutning till källarplanet finns i trapphuset.

Förening

Namn

Brf Stavgränd

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Stavgränd innefattar 19 st bostadslägenheter samt 1 st mindre lokal i ett flerbostadshus (3 st bostadsplan, 1 st källarplan samt 3 st portar). Antal bostadsrätter är 17 st samt 2 st hyresrätter. I byggnaden finns gemensam tvättstuga, cykelförråd samt källarförråd till alla lägenheter.

TV och Bredband

Byggnaden är ansluten till comhem. Separat avtal tecknas med comhem för önskat bredbands- och tvutbud. Tel kundservice: 90 222. E-post: kundservice@comhem.com. För utbud och priser, se även: www.comhem.se.
En avgift om 92 kr/mån debiteras av föreningen utöver grundavgiften om 3 764 kr/mån.

Parkering

Parkeringsplats finns att tillgå. Kostnad ca: 250 kr/mån. Föreningen innehar 14 st parkeringsplatser som finns belägna intill byggnaden. Kontakt tas med föreningens styrelse för separat p-avtal m.m. Parkeringsmöjligheter finns även på närliggande Vasaloppsvägen (avgiftsfri datumparkering).

Om området

Västertorp

Västertorp är en förort till Stockholm som ligger bara 7 minuter söderut med tunnelbana från Liljeholmen. Unikt för stadsdelen är skulpturparken som har en av Sveriges största samlingar av skulpturer utomhus. Här finns ett tjugotal skulpturer dessutom ett tiotal offentliga utsmyckningar i skola, tunnelbana, på husfasader och i entréer. Initiativtagare till detta var Fritz H Eriksson, direktör för byggnadsbolaget Olsson & Rosenlund som uppförde byggnaderna i den norra delen av stadsdelen.

Idag är Västertorp en stadsdel med ett levande centrum. Här finns diverse butiker, mataffärer, restauranger, caféer, bank, postombud, apotek och skola. I närheten finns simhall, utomhusbad och fotbollsplaner. Parkleken lugnet är en stor bemannad lekpark med plaskdamm, gungor och klätterställningar. Centrumet är till stor del bevarat i sin 50-talsstil. En upprustning gjordes 2011-12 med ny gatubelysning och markbeläggning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Hägersten
220 m
ICA Supermarket Hägerstensåsen
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
3,1 km
Liljeholmstorget
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solbacken Förskola
260 m
Gläntans Förskola
330 m
Kollektivtrafik
Hägerstensåsen
190 m
Hägerstensåsen
220 m
Grundskolor
Hägerstensåsens Skola Fritidshem Förskola
420 m
Kunskapsskolans Resursskola i Hägersten
560 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Liljeholmen
1,6 km
Elektrikergymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Konstfack
1,2 km
Lundin Miljö och Utbildning
1,5 km
Banker
Handelsbanken
530 m
SEB
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Aspuddens Bangolf
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hägerstensåsens Bollplan
150 m
Te / Stockholms Stad
330 m
Simhallar & Utomhusbad
Te / Stockholms Stad
330 m
Vattenhuset AB
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Lundberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte