Margaretha Krooks gata 3, våning 2

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Balkong med förmiddagssol

Margaretha Krooks gata 3, våning 2 , Örnsberg/Aspudden , Stockholm

Välkommen till en välplanerad lägenhet för den stora familjen! Bostaden ligger i nybyggda kvarteret Fågelviken i Örnsberg med ett stenkast ner till Mälaren och Vinterviken. Huset stod klart 2012/2013. Här bor ni bekvämt med hiss och garage i huset.

Attraktiv och fin bostad i gott skick med stilrena, moderna färg- och materialval. Praktiskt med två badrum samt två möblerbara balkonger som bjuder på olika sollägen, den ena med förmiddagssol den andra med eftermiddags- och kvällssol. Fyra bra sovrum alla med utrymme för dubbelsäng. Stort vardagsrum med utgång till balkongen som har morgonsol. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I köket finns det gott om plats för stort matbord för ca 8-10 personer. Vid köket ligger balkongen som bjuder på eftermiddags- och kvällssol med utsikt mot föreningens innergård. Klädkammare i hallen där man kan skapa sin egna "walk in closet". Genomgående planlösning med fönster i två värderstreck.

Ute på föreningens innergård finns gräsytor och lekplats för rekreation. I föreningen finns även en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra för övernattning.

Runt husknuten ligger trivsamma lekplatsen Fågelparken med utmaningar för de små. Ca en minut ner till vackra Vinterviken med promenadstråk, klippbad vid Mälaren och fina grönområden. Kort avstånd till T-bana, bageri, matbutik, gym och restauranger.

115 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 213 kr inkl värme, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
115 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
31202
Byggår:
2012/2013
Driftskostnad:
675 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

Planlösning enligt följande:

Kök
Bra planerat kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. I köket finns plats för matbord för ca 8-10 personer. Maskinell utrustning i köket: Kyl, frys, integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och micro. Den maskinell utrustning är från Siemens. Tapetserade/målade väggar, parkettgolv. Utgång till den möblerbara balkongen som bjuder på eftermiddags- och kvällssol med fin utsikt mot föreningens innergård. Trätrall ligger på balkonggolvet.

Vardagsrum
Socialt och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Tapetserade/målade väggar, parkettgolv. Utgång till den möblerbara balkongen med förmiddagssol. På balkonggolvet ligger trätrall.

Badrum
Stort helkaklat badrum med klinkergolv. Fint badkar. Tvättmaskin och torktumlare med vikbänk ovanför, wc, badrumsskåp med spegeldörrar och handfat med underskåp.

Sovrum 1
Det största sovrummet med utsikt mot innergården. Gott om utrymme för dubbelsäng. Garderob med skjutdörrar. Målade väggar, parkettgolv.

Sovrum 2
Utrymme för dubbelsäng. Utsikt mot framsidan av huset. Två garderober. Målade väggar, parkettgolv.

Hall
Central hall med plats för ytterkläder direkt vid dörren. Parkettgolv, tapetserade väggar.

Klädkammare
I hallen ligger klädkammare där det finns möjlighet att skapa sig en egna lyxiga "walk in closet". I klädkammaren finns en garderob och utrymme för upphängning av kläder. Parkettgolv, målade väggar.

Duschrum
Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, wc, handfat och badrumsskåp med spegeldörrar.

Sovrum 3
Utsikt mot föreningens innergård. Även här finns plats för dubbelsäng. Parkettgolv, målade väggar.

Sovrum 4
Utsikt mot föreningens innergård. Utrymme för dubbelsäng. Målade väggar, parkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 213 kr inkl värme, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

8 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
VA: 2 200 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Individuell mätning av varmvattenförbrukning tillkommer utöver månadsavgiften. Kostnaden/år för nuvarande ägare ligger under VA.

Andel i föreningen

0,0125%

Andel av årsavgiften

1,2501%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2012/2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden finns ett källarförråd. Två balkonger; den ena med "österläge" och den andra med "västerläge".

Förening

Namn

Brf Kejsarörnen

Om föreningen

Brf Kejsarörnen ligger på adresserna: Jakobsdalsvägen 16-18, Margaretha Krooks gata 3-5 och Instrumentvägen 24-30. Husen är byggda 2012/2013 och består av 102 lägenheter samt 1 lokal. Det finns 3 stycken cykelrum, 6 stycken barnvagnsrum och källsorteringsrum. Föreningen har en gemensam övernattningslägenhet som går att hyra för ca 200 kr/dygn dock högst sju dagar i följd vid ett tillfälle. Huset är uppfört av JM AB.

Föreningen har en mycket god ekonomi och har de senaste åren amorterat kraftigt på sina lån. Föreningen har även en stabil hyresgäst i form av en förskola, med hyresintäkter på ca 1,5 miljoner kr per år.

Föreningen tar ut pant- och överlåtelseavgift enligt stadgar. Överlåtelseavgiften betalas av köparen. Föreningen godkänner "delat ägande".
Föreningen tillåter ej juridisk person att köpa/överta en bostadsrätt i föreningen.

För utdrag ur lägenhetsförteckning (mäklarbild) hänvisas till SBCs kundtjänst: kundtjanst@sbc.se eller 0771-72 27 22.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

102

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår internet och telefoni (ej samtalskostnader) samt kabel-tv (Telia).

Föreningen har avtal med Telia för Triple Play-funktion som levererar digital-TV, bredbandstelefoni (samtalskostnaden tillkommer) och internetanslutning. Abonnemang för detta är obligatorisk och ingår i månadsavgiften.

Internet:
Alla lägenheter har tillgång till Internet med en hastighet av 700 Mbit/s nedströms och 700 Mbit/s uppströms. Anslutningen sker via gatewayen till vilken datorer ansluts med kabel via lägenhetens spridningsnät eller via trådlöst nätverk.

Kabel-TV:
I avgiften ingår

Parkering

60 parkeringsplatser ryms i garaget (ca 1 000 kr/mån) och 8 platser finns utomhus varav 2 kan bokas som gästparkering på föreningens hemsida. Separat kösystem som administreras av Q-Park.

Föreningen har även 2 parkeringsplatser utomhus för gäster som är bokningsbara och det är nr 7 och nr 8 som är belägna utomhus på Margaretha Krooks gata.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

E-post

styrelsen@brfkejsarornen.se

Övrigt

Individuell mätning av varmvattenförbrukning tillkommer utöver månadsavgiften.

Om området

Örnsberg/Aspudden

Attraktivt läge i Örnsberg/Aspudden med närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar. Nära till kommunikationer med tunnelbana och buss, livsmedelsbutiker, restauranger m.m. Kort promenadavstånd till grönområden och Mälarens strand med välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. Här finns även välkända Vinterviken med företaget Winterviken med restuarang och café och mysiga Trädgårdscaféet, Skulpturens Hus samt koloniträdgårdar.

På kort av avstånd finns den populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Aspuddsparken är under renovering som beräknas vara klar under hösten 2015. Bredvid Aspuddsparken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp. Under 2014 renoverades anläggningen med ny konstgräsplan.

Inom gång- och cykelavstånd från bostaden finns trevliga båthamnar och båtklubbar samt en populär 4-H gård, Eolshälls 4H, med många djur och aktiviteter för de mindre barnen. På Klubbensborg finns det populära caféet UddvillanNärhet även till Mälarhöjdsbadet och populära konditori Lyran.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med kort avstånd till både Tunnelbana (Örnsberg) och bussar.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Thaifood Trading AB
200 m
Sjömans Livs AB
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorget
2,2 km
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Arken Förskola
130 m
Förskolan Stormfågeln AB
160 m
Kollektivtrafik
Örnsberg
310 m
Örnsberg
310 m
Grundskolor
Hägerstenshamnens Skola
50 m
Ekensbergsskolan
810 m
Gymnasium
Kung Saga gymnasium
1,1 km
Internationella Engelska Skolan Liljeholmen
1,4 km
Universitet & Högskolor
Konstfack
970 m
Redell & Redell Legitimerade Psykologer HB
1,4 km
Banker
SEB
1,1 km
Handelsbanken Hägersten
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Aspuddens Bangolf
600 m
Stockholms Bangolfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Aspuddens Idrottsplats
460 m
Puls & Träning Sweden AB
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Solviksbadet Mälaren
1,3 km
Västertorps sim- och idrottshall
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennie Göthlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte