Hökmossevägen 40, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök

Hökmossevägen 40, 3tr , Hökmossen/Telefonplan , Stockholm

Perfekt planerad mini-3:a i härligt gavelläge med fönster i tre väderstreck. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har en vidsträckt utsikt. Trivsamma kvarter med gångavstånd in till trendiga Telefonplan och även in till Hägerstensåsen. Fint och gott skick med kök och badrum från 2007. Lugnt läge med närhet till ett brett serviceutbud, kommunikationer & härliga naturområden.

51 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 507 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
25000032
Byggår:
bå 1944
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina och trivsamma gavel-2,5:a som idag nyttjas som en 3:a. Lägenheten genomgick omfattande renoveringar 06/07 med nytt kök, badrum tillika nya ytskikt. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en vidsträckt utsikt. Från Hökmossen har du närhet till trendiga Telefonplan, såväl som till Hägerstensåsen. Bra kommunikationer med flera busshållplats runt hörnet och ca 10 minuters promenad till Telefonplans t-bana alternativt Hägerstensåsens t-bana. Du tar dig också enkelt med buss till Älvsjö station och sedan vidare med pendeltåg.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall
Välkomnande central hall med ljusa målade väggar och laminatgolv (06/07). Här finns avhängningsyta i form av hatthylla och en garderob med överskåp för förvaring.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med i fritt läge i gaveln. Fönster i två väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp. Ljusa väggar samt parkettgolv i original (slipades 06/07). Här finns rum för både sällskapsdel och matdel.

Kök
Trevligt kök renoverat 2007 i samband med stambyte. Vita skåpluckor och ljust kakel samt ett trevligt fönster med utsikt om en lummig innergård. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis med gasugn och spisfläkt. Goda arbetsytor och bra förvaring med gott om skåp och hyllor. Möjligheter finns, för den som vill, att skapa ett större kök genom att ta bort väggen mot sovrum 2. Målade väggar i ljusrosa ton och laminatgolv (06/07).

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns två garderober med överskåp för förvaring. Väggar med ljus tapet samt parkettgolv i original (slipades 06/07).

Sovrum 2
Rummet är ostört beläget med fönster mot en tyst och lummig innergård. Väggar med ljus tapet samt parkettgolv i original (slipades 06/07). Rummet nyttjas idag som sovrum, men kan användas som såväl matplats eller arbetsrum.

Badrum
Fräscht kaklat badrum från 2007 med vitt kakel och blå bård samt ljusblått klinkergolv. Utrustat med WC, badkar, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Här finns även ett vädringsfönster som ger fint ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 507 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

3,69%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

bå 1944 oå 2007

Uppvärmning

Vattenburen bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 augusti 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Gemensam tvättstuga i samma port

Cykelrum i samma port

Fastighetsbeteckning

Lacktråden 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 100 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd. (ca 2,5 kvm)

Föreningen har 12 parkeringsplatser (175:-/mån). (Fn. Ingen kö)

Förening

Namn

Brf Hoppet 42

Om föreningen

Föreningen registrerades 2006 och man förvärvade fastigheten 2007. Föreningen består av 32 bostadslägenheter, varav 1 upplåtes med hyresrätt. I föreningen finns även 5 lokaler för uthyrning samt 12 parkeringsplatser (175:-/mån). (Fn. Ingen kö)

Fastigheten är i mycket gott skick, under 2006-2007 genomfördes omfattande renoveringar med stambyte och nya kök/badrum, delvis nya elinstallationer, fasadputs, nya isolerglasfönster, uppfräschning av trapphus och tvättstuga m.m.

Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via ComHem. Basutbudet av kabel-tv ingår i avgiften.

Föreningens medlemmar disponerar över en trevlig innergård med utemöbler och grill. Det finns även två partytält att disponera vid fest.

Föreningen tar ut en överlåtelse avgift om 2,5 % av prisbasbeloppet (betalas av köparen) och en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet (betalas av pantsättaren). Förnärvarande 1110kr (överlåtelseavgift) och 445kr (pantsättningsavgift).

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via ComHem. Basutbudet av kabel-tv ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen disponerar över 12 parkeringsplatser (kostnad 175:-/mån). För närvarande är det ingen kö!

Renoveringar

Fastigheten är i mycket gott skick, under 2006-2007 genomfördes omfattande renoveringar med stambyte och nya kök/badrum, delvis nya elinstallationer, fasadputs, nya isolerglasfönster, uppfräschning av trapphus och tvättstuga m.m.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat med ordf. 2015-08-26)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Nej, tomträtt.

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Om området

Hökmossen/Telefonplan

Lugnt och trivsamt område med närhet till allt från kommunikationer och service till naturområden. Promenadavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, stort serviceutbud såsom livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), pizzerior, jourlivs m.m. Kort promenadavstånd även till Hägerstensåsens Centrum med mataffär, restauranger, videobutik och bankomat m.m. Närhet även till Svandammsplan och Midsommarkransens Centrum med livsmedelsaffärer, fisk och delikatessaffär, blomsteraffär, bank, restauranger(Tre Vänner, Nygammalt och Svenska Sushihuset mfl), ATG-butik, biografen Tellus m.m.

Närhet till trevliga naturområden och Mälaren. En liten bit bort finns Hägerstenshamnen med båthamn och badplats samt även populära Vintervikens trädgård eller sjön Trekanten. Närhet även till Långbro park med mysiga omgivningar och populära Långbro Wärdshus.

I närbelägna Liljeholmen finns Stockholms modernaste galleria, med ett enormt utbud av shopping och diverse förnödenheter.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av bussförbindelser, buss 147 trafikerar Liljeholmen - Hökmossen. Buss 141 går mellan Telefonplan, Hökmossen till Långsjö torg. Buss 161 avgår från Hökmossens gård och trafikerar mellan Gröndal och Bagarmossen. Med denna buss tar det endast 7 minuter till Älvsjö station där det avgår pendeltåg. På ca 10 minuters promenadavstånd finns Telefonplans tunnelbanestation alternativt Hägerstensåsen. Från Telefonplan tar det endast 13 minuter in till centrala Stockholm med tunnelbana. Även med cykel tar man sig snabbt till City. Vid Telefonplan avgår även flera busslinjer.

Parkering

Föreningen disponerar över 12 parkeringsplatser (kostnad 175:-/mån). I övrigt fri parkering på närliggande gator.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Livs och Sånt
80 m
Coop Forum Västberga
790 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorget Galleria
2,7 km
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lyckebo Förskola
350 m
Fritidshemmet Bulten
480 m
Kollektivtrafik
Hökmossen
100 m
Hökmossens gård
240 m
Grundskolor
Blå Fritidshem Västbergaskolan
730 m
Västbergaskolan AB
730 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Liljeholmen
920 m
Elektrikergymnasiet
1 km
Universitet & Högskolor
Lundin Miljö och Utbildning
890 m
Konstfack
980 m
Banker
SEB
940 m
Handelsbanken
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Aspuddens Bangolf
1,8 km
Årsta Golf
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Västberga Idrottsplats
690 m
Sol-Flickornas GF
870 m
Simhallar & Utomhusbad
Västertorpshallen Sim- & Idrottshall
870 m
Vattenhuset AB
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Henrik Nyberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte