Blommensbergsvägen 132

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med utgång till balkongen
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Rymlig balkong med eftermiddagssol
  • Grönt och lummigt

Blommensbergsvägen 132 , Aspudden , Stockholm

Välkommen till en ljus och välplanerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Tre bra sovrum. Stort badrum med badkar, wc, tvättmaskin och torktumlare. Mellan två av sovrummen finns ytterligare ett badrum med dusch och wc. Rymligt vardagsrum med utgång till stor möblerbar balkong. Kök med gott om arbetsytor och förvaring, i köket går det att duka upp middagar för stort sällskap. Hiss som går ända ner i källaren där förråd och tvättstugan ligger. Ett stenkast till både Mälaren och sjön Trekanten via Vinterviken som erbjuder både restauranger och grönområden. Goda kommunikationer, bra serviceutbud i området, nära till förskola och skola.

97 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 048 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
141
Byggår:
2003
Driftskostnad:
586 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående ljus och trivsam hörnlägenhet. Rymligt kök med bra förvaring och plats för matbord för ca 8-12 personer. Tre bra sovrum. Fräscht helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett badrum med dusch och wc. Stor möblerbar balkong med utsikt mot lummigt grönområde. På baksidan ligger den gemensamma lummiga gården med uteplats och lekplats. Många gemensamma faciliteter i föreningen så som motionsrum, barnvagns - och cykelförråd och föreningslokal som även kan användas som övernattningslägenhet. Föreningen har p-platser med separat kö.

I området finns fina promenadstråk utmed Mälarens strandkant som även kan erbjuda svalkande dopp och badklippor som avnjuts med härlig solnedgång. I området ligger populära Aspuddsparken med "4-H gård". I närheten finns även vackra Vinterviken med kolonilotter, Skulpturens hus och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. I närheten ligger även sjön Trekanten med badplats och under vinter kan man även åka skridskor. I närområdet finns det mesta av service och goda kommunikationer. Välkommen till en levande stadsdel!

Lägenheten har en planlösning enligt följande:

Hall
Välkomnande central hall med plats för ytterkläder direkt vid dörren. Gott om förvaring i garderober med överskåp. Ingång till rymlig klädkammare. Målade väggar och ekparkettgolv.

Klädkammare
Praktisk klädkammare med gott om utrymme för att hänga upp kläder.

Badrum
Fräscht helkalat badrum med klinkergolv och golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, wc och handfat med stor inbyggd spegel ovan. Praktisk vikbänk, under bänken finns tvättmaskin och torktumlare. Ovanför vikbänken sitter väggskåp för förvaring.

Sovrum 1
Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng. Ekparkettgolv, väggarna är målade. Två dubbelgarderober och en enkel garderob.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den möblerbara bakongen. Stort fönsterparti mot balkongen som ger härligt ljusinsläpp. Delvis öppen planlösning mot köket. Ekparkettgolv och tapetserade väggar.

Balkong
Inbjudande balkong med glasräcke som ger fin utsikt mot den lummiga gården. På balkongen finns gott om utrymme för utemöbler.

Kök
Rymligt och trevligt kök med gott om förvaring och plats för 8-10 personer. Vita skåpsluckor, blått kakel som sitter ovanför arbetsbänk, ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Den maskinella utrustningen består utav: Kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt och spis med ugn. Målade väggar och på golvet ligger ekparkett.

Sovrum 2
Sovrum med gavelläge. Målade väggar och på golvet ligger parkett. En garderob.

Sovrum 3
Sovrum med gavelläge. Tapetserade/målade väggar, på golvet ligger parkett. Två garderober.

Duschrum
Helkaklat med klinkergolv. Dusch med vikbara dörrar, wc och handfat med förvaring under. Ovanför handfatet sitter två väggskåp. Litet fönster som ger ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

6 048 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

3,47327%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 oktober 2008
Energiprestanda: 51 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + 1-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 041 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 136 kr
Försäkring: 1 905 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Till lägenheten finns ett stort källarförråd.

Förening

Namn

Brf Vinterviken

Om föreningen

Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus med byggår 2003, föreningen har 35 st lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har gemensamma p-platser, några med carports, samtliga med motorvärmare. I föreningen finns ett nybyggt motionsrum med olika typer av maskiner, cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga samt soprum. Föreningen har en gemensamhetslokal som även kan fungera som övernattningsbostad åt gäster, ca 5 bäddar. Lokalen har både pentry och badrum. Förening har de senaste åren haft en eller en halv månad avgiftsfritt

På baksidan av huset har föreningen gemensamma gräsmatta och skogsparti. På sommaren ställer föreningen ut bord och stolar samt grill. På baksidan finns även en lekplats med bla lekstuga och sandlåda.

En överlåtelseavgift tas ut från föreningen på ca 1 110 kr (2,5 % av prisbasbeloppet som ligger 44 400 kr för 2014). Ev. pantsättningsavgift tas ut av föreningen på ca 444 kr (1% av prisbasbeloppet) betalas av köparen.

För mer information om föreningen; www.brf-vinterviken.se

Om området

Aspudden

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser. På kort gångavstånd ligger sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet) m.m.

Parkering

22 parkeringsplatser finns i föreningen, separat kö. P-plats söks via föreningen.
P-plats med eluttag går att hyra för 345 kr/mån.
Det finns 4 st under tak (carport) som kostar 575 kr/månad.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Erlandsson Jesper
360 m
Strandgruppen AB
400 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorget
1 km
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vinterviken Förskola
270 m
Galaxen Fritidshem
350 m
Kollektivtrafik
Styrbjörnsvägen
120 m
Stora Fågelsången
430 m
Grundskolor
Blommensbergsskolan
270 m
Aspuddens Skola
350 m
Gymnasium
Ann-Sofie Noryd Teater & Kommunikation
870 m
ESS-gymnasiet
880 m
Universitet & Högskolor
Redell & Redell Legitimerade Psykologer HB
810 m
Vårdyrkeshögskolan
1,2 km
Banker
FOREX Bank
1 km
Nordea Bank AB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Aspuddens Bangolf
600 m
Golfbaren Sverige AB
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blommensbergs Bollplan
550 m
Aspuddens Idrottsplats
710 m
Simhallar & Utomhusbad
Trekanten
480 m
Bad Simhall Liljeholmsbadet
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennie Göthlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte