Artillerigatan 33

Bilder

Utgångspris

7 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Artillerigatan 33 , Östermalm , Stockholm

På attraktiva Artillerigatan, runt hörnet från Östermalmstorg finns denna tilltalande familjevåning med ett underbart ljusflöde som löper genom bostadens välplanerade ytor med två sovrum och en barnkammare samt utmärkta sällskapsytor i kök och vardagsrum. Bostaden är mycket genomtänkt och har totalrenoverats från grunden för att genomgående leverera förstklassig komfort, kvalitet och design.

Här erbjuds en bostad för den kräsne i såväl planlösning som interiör med exklusiva materialval där stort fokus lagts på detaljerna för maximal funktionalitet. Eldstad, vackra trägolv, flertalet originaldetaljer, stora fönsterpartier, smarta förvaringsutrymmen samt otroligt välutnyttjade ytor förhöjer intrycket.

Här bor ni på en av Östermalms absolut bästa adresser med direkt närhet till såväl stadsmiljö som grönområden.

Varmt välkommen!

75 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
3 290 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1935
Utgångspris:
7 450 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

- Inbjudande entré med plats för avhängning för ytterkläder och skor. På golvet löper ett vackert stengolv i kolmårsmarmor sedan byggåret som leder oss vidare in i bostaden.

- Ett stilfullt badrum, helkaklat i vitt med golvvärme. Badrummet är fullt utrustat med allt du behöver för full komfort såsom en rymlig dusch, vägghängd WC och handfat från Duravit med blandare från Tapwell, handdukstork och spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare i full storlek från Siemens med arbetsbänk och praktisk skåpsförvaring ovan.

- Mot en lugn innergård nås ett ljust och rymligt Master Bedroom via den smarta platssparande skjutdörren i original. Här finns gott om utrymme för en större säng och de platsbyggda garderoberna som löper längs hela långsidan ger generöst med förvaringsmöjligheter. Längre in finns ytterligare ett utrymme som idag används som barnkammare. Perfekt för den lilla familjen eller varför inte som extra utrymme för walk in closet eller arbetsplats för den som föredrar det.

- Smakfullt och tidlöst kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här erbjuds en stilren köksinteriör i vitt med bänkskiva i marmor och god lättillgänglig förvaring i både underskåp och överskåp. Gillar ni matlagning erbjuds bästa möjliga förutsättningar tack generös arbetsyta och kvalitativa vitvaror. Stor kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn och mikro från Miele, induktionsspis från Gaggenau samt infälld fläkt. Här ges möjligheten till stora middagsbjudningar med plats för både vänner och familj.
Invid matplatsen finns även en eldstad som bidrar med ett hemtrevligt ljusflöde och värme och ger det där lilla extra till söndagsmiddagen under de kalla månaderna.

- Välplanerat vardagsrum där ett stort fönsterparti ger ett fantastiskt ljusflöde till bostaden. Utmärkt planerat med plats för stor soffgrupp, bokhylla samt mediamöblemang. Här möts man av en känsla av rymd och ljus tack vare den genomgående och välplanerade planlösningen.

- I fil med vardagsrummet finns ytterligare ett rum, även det nås genom en inbyggd skjutdörr. Rummet används idag som barnkammare men ytan tillåter plats för större säng samt annan möblering.

Alternativ planlösning - Bygglov till att öppna upp altandörr mot föreningens innergård finns sedan tidigare. Förslag har också diskuterats om man som ägare till lägenheten får köpa del av föreningens mark på innergården utanför för att bygga en altan. Styrelsen ställer sig positiva till detta men man har i dagsläget inte ansökt om bygglov för altanen och för att få igenom detta krävs att förslaget tas upp i en stämma med positivt resultat samt bygglov.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Pris

7 450 000 kr Utgångspris

Avgift

3 290 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

5,3591%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

1935

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 november 2007
Energiprestanda: 179 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kv. Sjöhästen 27

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Övrigt - Under den varsamma renoveringen har bostaden fått en ny effektiv planlösning. I samband med genomförandet av den nya planlösningen har nuvarande ägare dragit fram fiber och alla vattenledningar och el har dragits om för att slippa synliga rör och ledningar.

Mot gatan är samtliga fönster ljudisolerade och ytterligare en sak värd att nämna är att grannhuset rakt över Artillerigatan nyttjas som kontorsfastighet vilket också begränsar insynen.

Både lägenheten och trapphuset har fåtal trösklar och trappsteg vilket underlättar om man är i behov av barnvagn, rullstol eller rullator.

Förening

Namn

Brf Sjöhästen 27

Om föreningen

Brf Sjöhästen 27 är en äkta och välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi belägen i attraktivt område som bildades 1999. Föreningen upplåter idag 25 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt.

Gemensamhetsutrymmen - Föreningen disponerar en innergård samt en trivsam takterrass i rakt västerläge med fri utsikt. Till medlemmarnas förfogande finns även ett cykel - och barnvagnsförråd. I bottenplan finns ett soprum för både hushållssopor och grovsopor.

Tvättstuga - Föreningens tvättstuga är belägen på våning 6 och hissen går hela vägen upp.

Förråd - Till bostaden hör nyttjanderätten till ett vindsförråd.

Övrigt - För den som föredrar en gasspis framför induktionshäll finns gas i fastigheten som man lätt kan koppla på.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem och bredband (Fiber) kan tecknas med Ownit. Från Ownit kan även digital-TV och telefoni beställas.

Parkering

Boendeparkering tillämpas. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 1 100 kr, alternativt löses biljett för 75 kr/dygn.

Renoveringar

Följande renoveringar har utfärdats:
2017 - Fasadrenovering mot innergård
2014 - Fönsterrenovering
2011 - Gårdsrenovering samt indragning av fiber
2010 - Renovering av entréport samt delvis renovering av fasad
2009 - Modernisering av fjärrvärmecentral och OVK-besiktning
2006 - Tvättstugan rustades med nya maskiner
2005 - Målning av tak samt radonmätning
2003 - Modernisering av hiss
2001 - Stambyte i kök och badrum
2001 - Byte av elstigare

Föreningen har en underhållsplan.

Ekonomi

Ingen planerad avgiftsändring finns f.n. Under 2015 förhandlade föreningen upp lokalhyrorna, vilket resulterade i en sänkning av månadsavgifterna med 15%.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja.

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge alldeles invid Östermalmstorg. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken och Djurgården med alla museer, parker, Gröna Lund och Skansen.

Du har dessutom direkt närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger och systembolag. Med direkt närhet har du Östermalmstorg med trevliga Saluhallen. Maximteatern, trevliga Elverket, trendiga restaurangen Broms och genuina Tudor Arms finns också i närheten av bostaden. Det bästa av alla världar.

Kommunikationerna är optimala med tunnelbanans röda linje från Östermalmstorg och flertalet innerstadsbussar.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp City
110 m
Hemköp
130 m
Köpcentrum & Gallerior
Sturegallerian
430 m
Fältöversten Centrum
560 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Hedvig Eleonora Skolas Fritidshem
150 m
Hedvig Fritidshem Hedvig Eleonora Skola
150 m
Kollektivtrafik
Sibyllegatan
90 m
Stockholm Östermalmstorg
140 m
Grundskolor
Verkstaden Linnégatan- Carlssonsskola
60 m
Hedvig Fritidshem Hedvig Eleonora Skola
150 m
Gymnasium
JENSEN Gymnasium Internationella
400 m
Östra Reals Gymnasium
410 m
Universitet & Högskolor
Paideia The European Institute For Jewish Studies in Sweden
350 m
Beckmans Designhögskola
400 m
Banker
Swedbank
140 m
Handelsbanken Östermalmstorg
150 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kolga Consulting AB
150 m
Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH)
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
omni4
250 m
Sport & Coaching Stockholm AB
250 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset
570 m
GIH-Badet
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ellinore Wadelid eller Lars Östblom för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte