Åvägen 16

Bilder

Utgångspris

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Åvägen 16 , Ösmo , Nynäshamn

Välkommen till en ljus och rymlig villa i populära och barnvänliga Lidatorp. Huset har två plan. Sällskapsytor så som kök, vardagsrum och matrum i entréplan. Här finns också ett sovrum, badrum och tvättstuga. Övreplan har ett trevligt allrum, tre sovrum och badrum. Huset omgärdas av en stor välbyggd och delvis avskärmad altan där man kan följa solen hela dagen eller njuta av spabadet i sydöst. Trädgården avskärmas delvis mot grannarna med härliga tujahäckar samt ett staket byggt i tryckimpregnerat trä. På tomten finns även vackra träd samt en grusträdgård med bra potential för nästa ägare att fortsätta påta i. Här bor man nära naturen men endast 30 minuter med bil till Stockholm och man har nära till både hav, hamn och sjöar.

141 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
141 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
892 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
3 975 kr/månad
Utgångspris:
3 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för mer information och visning.

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

141 kvm

Rumsbeskrivning

- Entréplan -

Hall:
Hallen är välkomnande med en platsbyggd garderob med ljusgrå skjutdörrar för att dölja jackor och skor. Väggarna är vitmålade och kontras emot ett grafitfärgat klinkergolv. I den nybyggda garderobsväggen hittar man vitlaserad panel och här är också uttag för centraldammsugaren diskret infällt.

Kök:
Köket är ljust och rymligt, här finns plats för hela familjen. Köket har vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Vita luckor och ljust kakel över bänkskivor i laminat. Köksön ger extra arbetsyta och förvaring. Här finns spis (-17), spisfläkt, kyl och frys, samt diskmaskin. Utgång till altanen i sydöst med spabad. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum:
Ett stort vardagsrum i vinkel, ljust med fönster i tre väderstreck. Det finns utrymme för både soffa och matsal. Här finns en utgång till altanen och trädgården i väst. Det finns möjlighet att dela av vardagsrummet och göra ännu ett sovrum. Rummet har vitmålade väggar (-18) och parkettgolv.

Sovrum:
Sovrummet på bottenplan har vitmålade väggar (-18) och laminatgolv.

Badrum:
Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns dusch med glasväggar, tvättställ, spegelskåp med belysning och toalett. Fönster.

Tvättstuga/grovingång:
Tvättstugan har en modern våtrumstapet och plastmatta. Här finns tvättmaskin (-18) och torkskåp. Tvättbänk med ho och förvaring, samt en garderob. Grovingången gör det enkelt att gå ut och hänga tvätt.

- Övre plan -
Den vitmålade trappan med det vitmålade trapphuset med fondvägg i vitmålad panel leder upp till allrummet på övre planet.

Allrum/sällskapsrum:
Allrummet är mysigt med mörkbrunmålade väggar samt mörkbrunlaserad träpanel med matchande vägguttag och strömbrytare. Detta kompletteras med nylagd grått laminatgolv. Allrummet har tre stora fönster som släpper in mycket ljus och det finns potential för t.ex. extra TV för barnen!

Sovrum 1:
Det första sovrummet direkt efter trappen har ljusa målade väggar , delvis sluttande tak och nylagd laminatgolv av hög kvalité från Tarkett. Åtkomst till kattvind möjlig genom vägglucka.

Sovrum 2:
Det andra sovrummet på övre plan har används som arbetsrum med nytt laminatgolv i mörk exklusiv design och svartmålade väggar samt ett platsbyggt stort skrivbord. Här finns även en garderob för extra förvaring.

Sovrum 3:
Det tredje sovrummet på övre plan är det största i huset, vitmålade väggar (-18) med nylagt ljust laminatgolv samt garderob / förvaring längs hela ena kortsidan.

Badrum:
Badrummet har helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns badkar, tvättställ, spegelskåp med belysning och toalett. Takfönster.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk (från och tilluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 januari 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

- Huset omgärdas av en stor välbyggd och delvis avskärmad altan där man kan följa solen hela dagen eller njuta av spabadet i sydöst
- Telia finns indraget i huset med fiber och digital-TV.
- Centraldammsugaren är installerad i krypgrunden vilket gynnar ljudnivån samt håller den smutsiga varmluften dammsugaren utvecklar utanför huset -bra för allergiker.
- Professionellt inbrottslarm (DSC PC1864) med trådlösa detektorer, magnetkontakter och vattennivåvarnare ingår. Tre stycken professionella IP övervakningskameror finns installerade på fastigheten - lagringsenheten ingår ej.
- Avfuktare installerades i grunden -17.
- Säljaren kommer att lägga ut gift från Anticimex mot mössen under vecka 33. Även isolering kommer att bytas ut på vinden.

Fastighetsbeteckning

Lidatorp 1:115

Övriga byggnader

- Carport med plats för 1 bil, samt ett kallförråd med indragen el.
- Grusad infart med plats för 3-4 bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 25 000 kr
VA: 10 000 kr
Väg, samf: 5 700 kr
Försäkring: 7 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Samfällighetsavgiften faktureras med 1425 kr/kvartal. I samfällighetsavgiften ingår väghållning, snöröjning, underhåll av gemensamma ytor, belysning mm. I avgiften ingår tv från Telia sk Telia start paket.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 851 000 kr, varav byggnadsvärde 1 366 000 kr

Summa pantbrev

3 128 000 kr

Tomt

Areal: 892 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trädgården avskärmas delvis mot grannarna med härliga thujahäckar samt ett staket byggt i tryckimpregnerat trä. Plana gräsytor och vackra träd samt en grusträdgård med bra potential för nästa ägare att fortsätta påta i.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Lidatorp GA:1-GA:2

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Ösmo

Lidatorp och Klövsta är ett lantligt beläget område intill riksväg 73 mellan Ösmo och Nynäshamn. I området finns en varierad bebyggelse med både villor, radhus och fritidshus. Området ligger inbäddad mellan skog och åkrar. Här bor man lugnt med vacker natur runt hörnet.

Kommunikation

Fler busslinjer trafikerar busshållplatsen intill Lidatorp. Bussar går till pendeltågstationer i Ösmo eller Nynäshamn. Direktbussar till Gullmarsplan går från Ösmo trafikplats. Väljer man att ta bilen är det ca 5 minuter till Ösmo eller Nynäshamn, eller ca 30 minuter till Stockholm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket, Ösmo
2,7 km
Hamnbageriet Nynäshamn
4,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Montessoriförskolan Lilla Parvel'n
2,5 km
Skogsnibble förskola
2,6 km
Grundskolor
Montessoriförskolan Lilla Parvel'n
2,5 km
Tallbackaskolan
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vansta Logistikpartner AB
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Josefin Svedman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte