Utsiktsvägen 10

Bilder

  • Nyproduktion
  • Badrum - visningslägenhet
  • Sovrum - visningslägenhet
  • Detaljbild kök - visningslägenhet
  • Rendering pool
  • Detaljbild golv - visningslägenhet

Fast Pris

1 980 000 kr

Utsiktsvägen 10 , , Nynäshamn

Utsikten är inget vanligt boende. Förutom en välplanerad lägenhet för dig att trivas i finns det flera gemensamma funktioner som tillför något utöver det vanliga. Utomhuspoolen på gården är en naturlig samlingspunkt och vardagslyx som det är lätt att vänja sig vid. I huset finns både gym och biorum där du kan se film tillsammans med dina vänner. Här finns även en stor gård med flera uteplatser, en odlingsträdgård och en pergola. Se alla lediga lägenheter på brfutsikten.se

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 799 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
1006
Fast Pris:
1 980 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

-- LÄGENHETERNA I BRF UTSIKTEN --

Lägenheterna i Utsikten är ovanligt välplanerade med en tydlig koppling till naturen utanför. En koppling som bland annat syns i ett fantastiskt och naturligt ljus och i materialvalen som andas skärgård. Samtidigt erbjuder huset fina, kvalitativa material exempelvis askparkett, terrazzo från Herrljunga och blandare från Tapwell. Flera lägenheter har även smarta lösningar såsom väldesignade loft som ger gott om plats för ett större kök och spontant umgänge. När du letar efter din första bostad eller en mindre lägenhet står du ofta inför en kompromiss. Du måste välja bland och prioritera mellan antingen läge, funktion eller storlek. Utsikten är något helt annat. Det här är mindre lägenheter med större möjligheter. Här vaknar du till en mångmiljonutsikt mot både hav och natur, har tillgång till både utomhuspool och uteplatser och samtidigt nära till dina intressen och ditt arbete. Oavsett om det är i Nynäshamn eller i Stockholm som ditt liv finns så är Utsikten en utmärkt utgångspunkt.

-- LÄGENHET 1006 --

En generös lägenhet med stort kök och matplats för många gäster. Rymlig sällskapsdel intill köket. Sovrum och klädkammare. Externt lägenhetsförråd.

PLANRITNING - Finns under fliken "viktiga dokument".

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

1 980 000 kr Fast Pris

Avgift

3 799 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Viktiga dokument

Om området

NÄRA STORSTAD OCH HAVSBAD
Nynäshamn erbjuder idag något alldeles eget och något som blir allt mer populärt. Idag vill många kombinera stadsliv med friluftsliv. I stadens omedelbara omgivningar kan du segla, rida, orientera, paddla havskajak, åka långfärdsskridskor, spela golf eller kitesurfa. Samtidigt är det nära till service, kommunikationer och stadsliv. Helt enkelt ett nytt sätt att leva där du inte behöver välja.

Nynäshamn är skärgårdsstaden som alltid har suttit tätt ihop med storstaden - med 40 minuters bilväg till Stockholm, med en egen pendeltågsstation och pendelbuss är utbytet levande åt båda hållen.

Närheten till Stockholm skapar en stor, attraktiv och gemensam arbetsmarknad samtidigt som närområdet och skärgården ger en helt egen karaktär och erbjuder ett svårslaget läge precis vid Östersjön. Nynäshamns centrum innehåller det mesta du behöver i form av service, Gotlandsfärjan avgår ofta från hamnen och omgivningarna är fulla av aktiviteter. Nynäshamn är därför både en knutpunkt och utgångspunkt.

1 900 SOLTIMMAR, 100 MIL KUST OCH 1 852 ÖAR
Utsikten är ett boendekoncept som du sällan hittar. Ett modernt boende med massor av
gemensamma ytor - med utomhuspool, köksträdgård, biorum och gym. Det som du vanligtvis hittar i en exklusiv förening inne i Stockholm, men som här ligger alldeles nära natur och friluftsliv. Ett ovanligt urbant boendekoncept för att vara Nynäshamn och ett ovanligt naturnära boende för dig som arbetar i Stockholm.

Nynäshamns omgivningar är verkligen spektakulära. Kommunen har över 100 mil kust, 1852 öar och 1900 soltimmar om året. Inom nära avstånd finns allt från k-märkta kulturmiljöer till skärgårdens levande natur. Här hittar du Landsorts karga klippor och fyr, Torös populära stenstrand, Häringe slotts kulturmiljö och oändliga skärgårdsöar att besöka och upptäcka. Klippor att bada ifrån, långa promenader som bara väntar på att gås, egna vikar att segla in och lägga till i.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA MAXI Nynäshamn
250 m
Willy:s
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Sjötelegrafen
250 m
Gallerian Havet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vaktbergets Förskola
200 m
Kullsta förskola
420 m
Kollektivtrafik
Malmtorget
260 m
Nygatan
300 m
Grundskolor
Viaskolan
470 m
Nynäshamns Gästhamn
1,5 km
Universitet & Högskolor
Here Consulting AB
1,6 km
Banker
Handelsbanken Nynäshamn
1,2 km
SEB
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis
220 m
Nynäshamns Tennisklubb
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Nickstabadet
1,4 km
Hamnviken
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Patric Dalebo för mer information!

Patric Dalebo

Patric Dalebo

Nynäshamn

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-301 00 60

08-410 321 60

patric.dalebo@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte