SKOLGATAN(A16)

Bilder

  • Nyproduktion
  • Drabanten_Hero_Night_web
  • Situationsplan_20160901
  • Smaa - Kv Drabanten_Area View_jpeg
  • Smaa - Kv Drabanten_Facade3-3_Print
  • Smaa - Kv Drabanten_Facade2_Print

Fast Pris

4 500 000 kr

SKOLGATAN(A16) , , Nynäshamn

Äntligen släpps dom prisbelönta radhusen till allmänheten. I första etappen är det 12 vackra radhus och i mitten en härlig och mysig innergård. Huset är 125 kvm + 53kvm oinredd vind. På entréplanet har du alla sociala ytor - kök, vardagsrum och utgång till trädgården. En trappa upp finns 3 sovrum och badrum. Det här är ett hem man trivs i. Välkommen på visning, eller slå en signal så bokar vi en tid.

125 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
125 kvm
Biarea:
53 kvm
Tomtarea:
127 kvm
Driftskostnad:
3 000 kr/månad
Fast Pris:
4 500 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

125 kvm

Biarea

53 kvm

Rumsbeskrivning

INNERGÅRD
Gården är en grön oas och domineras av en stor gammal ek. Här kan du bjuda grannarna på middag vid grillplatsen. Ni plockar kryddor från odlingslådorna och tomater i växthuset intill. För de minsta finns en sandlåda och fina lekskulpturer. Varje hus har en egen parkering på gården utanför sitt eget hus.

KÖKET
Köket är stilrent i olika nyanser av grått och inbjuder till matlagning. Här finns gott om förvaring i köksskåpen med pushfunktion och lådorna med mjukstängning. Diskmaskinen är helintegrerad och ugn och micro är bekvämt
placerade i högskåp. Arbetsytorna är generösa och är en perfekt plats för morgonkaffet eller storbaket. Det är nära till Rökeriet i fiskehamnen där du kan köpa nyrökt fisk. På gården plockar du dill och potatis från den gemensamma odlingen och tillreder en härlig middag.

VARDAGSRUMMET
På entréplanet välkomnas du in i en rymlig hall med skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet ligger på entréplanet och bjuder in till social samvaro. Radhusen har även utgång till uteplatsen från vardagsrummet. Du får en stilren bas för din inredning med ett snyggt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Om du önskar kan rummet delas av för att få separat kök eller ett extra rum.

SOVRUM
Radhusen har tre sovrum som standard men möjlighet finns att inreda vinden med ytterligare sovrum. Sovrummen ligger på övre planet och har gott om förvaring antingen med skjutdörrsgarderober och klädkammare eller förråd. Här finns också tvättstugan så du praktiskt kan tvätta och förvara kläder på ett och samma våningsplan.

VIND
Här finns det möjligheter att bygga extra sovrum eller varför inte använda som ateljé eller kontor.

---- CENTRALA NYNÄSHAMN ----

Här bor ni nära natur och hav. Möjligheterna är oändliga och det är bara du som sätter gränserna. I Nynäshamn är det havet och vattnet som präglar oss mest, dess fantastiska skönhet påverkar oss alla. Nynäshamn är en småstad med alla fördelar, bakom husknuten serveras allt. Skolor, sport, aktiviteter, shopping och ett brett utbud av restauranger. På sommaren samlas här många turister som vill ta del av Nynäshamn möjligheter, att turism har ökat på senare år är inte konstigt. Det har byggts och fräschats upp i hamnen med bland annat en sjötrappa där man kan sitta och lapa sol. En ny brygga har byggts så att vi kan ta emot fler gäster. Lekplatser runt om i Nynäshamn har bygg upp eller blivit renoverade. I centrum har vi några större kedjor och även lokala handlare, ingenting saknas i Nynäshamn.
Här finns hus, lägenheter i olika utföranden, det byggs mycket nu och Nynäshamnkommun satsar på att inom kort utöka invånarantalet från 27 000 till 37 000 invånare. Här är kommunen för dig som vill bara vill ta del av vacker natur eller har intresse av sport och friluftsliv. Båtliv, kajak, fiske, skidåkning, hästsport eller golf det är bara att välja och vraka, Nynäshamn har det mesta.

KOMMUNIKATION
Väg 73:an som är dubbelfilig tar dig in till Stockholm på 35 minuter. Pendeltåg som går två gånger i timmen och oftare under rusningstrafik samt en pendlarbuss som går Nynäshamn-Ösmo-Gullmarsplan.

SKOLOR OCH BARNOMSORG
Förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6. Viaskolan F-6. Nynäshamn gymnasium.

NATUR OCH FRITID
Bor man i Nynäshamns kommun har man aldrig mer än en mil till havet. I kommunen finns det många sportsliga föreningar så som fotboll, ishockey och gymnastik. Men något som ligger oss varmt om hjärtat är naturen i Nynäshamn. Varför inte ge dig ut på Ringvägen som anlades till OS-seglingarna året 1912, för att man skulle ta del av regattasegel tävlingarna. Idag används området för motion och plats för avkoppling. Skogen bredvid bjuder på svampplockning och dessutom kommer träningslusten på så längst med Ringvägen finns det fastsatta gymredskap.
Det senaste som vi är mycket stolta för är skateboardbanan som ligger vid Estö IP, här träffas barn, ungdomar och vuxna som delar intresset i skate bord, BMXs och kick bike. Intill har vi ett alldeles sprillans nytt utomhusgym som erbjuder muskelträning eller stationsträning, valet är ditt.
Är du båtburen är det nära ut till skärgården och dess öar, där ute finns det vita sandstränder. Styr mot Picklahej eller Rassa Vikar. Om du inte har båt och vill komma ut så går det båtar från Nynäshamn hamn som tar dig till Öja och Landsort för en riktig idyll, plocka svamp och bär eller borra ned tårna i en riktig sandstrand på Nåttarö, Rånö eller Ålö-Utö. Det är faktiskt bara att välja och vraka!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

- vattenburen golvvärme i entréplan. I övrigt vattenburna radiatorer.
- Samtliga hus har en egen parkering med motorvärmare på innergården, i direkt anslutning till huset.

- Länk till inredningskatalog:
http://np.netpublicator.com/netpublication/n90072952

- Under fliken "DOKUMENT" finns matnyttiga dokument, exempelvis planritningar.

- Minska ditt bolån
Väljer du att bli självbyggare minskar du köpeskillingen på huset, dock inte husets värde. Självbyggeriersättningen är på ca 200 000 kr och motsvarar den arbetskostnad vi skulle haft om vi anlitat hantverkare för jobbet.
Värdet av huset kvarstår och din självbyggeriersättning blir en del av kontantinsatsen.

Som självbyggare färdigställer du huset invändigt med stöd och instruktioner från oss. Vill du anlita din egen hantverkare som utför vissa delar av arbetet är också det en möjlighet. Med konceptet får du tillfälle att sätta ännu större personlig prägel på ditt nya hem och skapa ett boende utifrån just dina behov och önskemål.

Fastighetsbeteckning

A16

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 000 kr/år

Tomt

Areal: 127 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Servitut etc

En samfällighet kommer att finnas som omfattar vatten, telia trippleplay, sophämtning, skötsel av p-platser, kvartersgata och gemensamt sophus, förråd och gård. Beräknad månadskostnad ca 1400kr.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
280 m
Elvström Bertelsen Karen Marie
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Sjötelegrafen
520 m
Gallerian Havet
660 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
I Ur och Skur Lysmasken
340 m
Familjedaghemmet Chicos HB
530 m
Grundskolor
Viaskolan
120 m
Nynäshamns Gästhamn
1000 m
Banker
Handelsbanken Nynäshamn
630 m
Handelsbanken Nynäshamn
630 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis
420 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Patric Dalebo för mer information!

Patric Dalebo

Patric Dalebo

Nynäshamn

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-301 00 60

08-410 321 60

patric.dalebo@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte