Stenbrottsgatan 1 H

Bilder

Utgångspris

3 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Stenbrottsgatan 1 H , Alsike , Knivsta

Nyproducerat bostadsrättsradhus i två plan med hela tre uteplatser!

Tanken med detta projekt som blev klart under 2017 är att skapa "funktionella rum för den nybildade familjen". Det är även något de lyckats få till i verkligheten. Ett entréplan med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett övre plan med tre sovrum och allrum. Pricken över i är att man erbjuds en uteplats, en balkong och en solterrass!

Alsike är en tätort i Knivsta Kommun som under senare år undergått en kraftig omvandling. Ett boende i Alsike innebär ett boende med närhet till såväl Stockholm som Uppsala.

Till huset hör även en carportplats och två uteförråd!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070 001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

130 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 080 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
130 kvm
Våning:
1
Byggår:
2016
Driftskostnad:
1 434 kr/månad
Utgångspris:
3 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Sön 27 maj 13:30-14:00

    Lägg till i din kalender

    Välkommen på öppen visning, föranmäl dig gärna så du inte missar något!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

-Hall-
Ljus och välkomnande entré med plats för avhängning. I anslutning till entrén når man direkt bostadens köks, vardagsrum och badrum samt trappa upp till ovanvåningen.

-Kök-
Välutrustat kök i gott skick med vitvaror i rostfritt utförande och plats för matgrupp som rymmer hela familjen. Köket är utrustat med diskmaskin, köksfläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, kyl och frys. Ekparkett och vita väggar.

-Vardagsrum-
Rikligt med ljusinsläpp via utgång till uteplatsen på husets baksida. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och ytterligare möblemang efter behov och smak. Ekparkett och vita väggar.

-Duschrum-
Helkaklat duschrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschrummet är utrustat med wc, dusch med vikbaka glasdörrar, tvättställ med kommod och spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare med tillhörande arbetsyta samt överskåp.

ÖVRE PLAN

-Sovrum 1-
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring finns att tillgå i garderober med skjutdörrar. Vidare når man bostadens balkong från detta sovrum.

-Sovrum 2-
Väl tilltaget sovrum med härligt ljusinsläpp och ingen insyn tack vare läget. Förvaring finns i två garderober.

-Sovrum 3-
Bostadens tredje sovrum erbjuder förvaring i tre garderober samt utrymme för säng och ytterligare möblemang efter behov.

-Allrum-
Praktiskt allrum som även kan göras om till ett fjärde sovrum om behovet finns.

-Badrum-
Helkaklat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, wc, tvättställ med kommod och spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

3 195 000 kr Utgångspris

Avgift

5 080 kr

Driftskostnad

17 211 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 451 kr
VA: 4 560 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I försäkringskostnaden ingår även bilförsäkring.

Andel i föreningen

3,8462%

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump + radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Vrå 1:726

Övrigt

Till bostaden hör två externa förråd. Ett mindre förråd vid entrédörren samt ett kallförråd om ca 4-5 kvm i anslutning till carporten.

Förening

Namn

BRF Fornåker i Alsike Nord

Om föreningen

Brf Fornåker i Alsike Nord är en bostadsrättsförening i Alsike som består av 26 radhus om 130 kvm vardera fördelat på två plan. Radhusen ligger i anslutning till Dammparken som är ett expansivt och vackert område beläget runt en damm. Varje radhus har en altan, trädgård, balkong, solterass, carport och två förråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett gemensamt förrådsutrymme per radhuslänga som är försett med gemensam elgräsklippare, grästrimmer samt diverse trädgårdsutrustning. I anslutning till lokalgatan på radhusens baksida finns en liten lekpark med sandlåda samt lekstuga.

JURIDISK PERSON
Föreningen godkänner inte juridisk person som ägare.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till fiber och som boende tecknar man själv ett abonnemang för TV/internet/telefoni.

Parkering

Det ingår en carport till varje lägenhet. Kostnaden för carporten är 488kr/månad.

Ekonomi

1 januari 2018 höjdes månadsavgiften med 2%. Avgiften för kallvatten (380 kr/mån) och carport (488 kr/mån) är dock oförändrad.

Delat ägande

Delat ägarskap mellan föräldrar och barn godkänns.

Övrigt

Var och en tecknar själv bostadsrättstillägg i sin hemförsäkring.

Om området

Alsike

Alsike ligger ca 15 km söder om Uppsala i Knivsta kommun. Här bor du nära flera andra städer så som Uppsala, Stockholm och Arlanda. Här bor du i lugnt och trevligt område, perfekt för barnfamiljen.

I området finns flertalet förskolor och tre skolor. Alsike skola har undervisning från förskola upp till årskurs 9, S:t Maria skola från förskola till årskurs 6 och Brännkärrskolan har undervisning från förskola upp till årskurs 4. I nuläget byggs även en ny kommunal grundskola för årskurs 5 - 9 med inflytt beräknad till hösten 2018. Här ska även upföras ett idrotts - och aktivitetshus intill skolan.

Inom kommunen finns även flera grundskolor samt gymnasium. Här finns Thunmanskolan, Ängbyskolan, Segerstaskolan, Högåsskolan, Långhundra skola, Lagga skola och Margaretaskolan samt Sjögrenska gymnasiet med flera yrkesförberedande utbildningar.

Mer information hittar du under kommunens hemsida www.knivsta.se.

Kommunikation

ULs regionsbussar trafikerar området och går regelbundet både till Uppsala och Knivsta. Från Knivsta station tar du dig med tåg på endast 29 minuter till Stockholm, 9 minuter till Uppsala och 8 minuter till Arlanda.

För dig som föredrar buss finns en busslinje som trafikerar Knivsta-Alsike-Knivsta på båda sidor av tågstationen. Direktbuss finnns även till Uppsala

Närservice

I Alsike bor du nära en Närlivs och pizzeria. Ytterligare service hänvisas till centrala Knivsta (ca 6 km från Alsike) med bl.a. livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisörer, optiker och ett antal mindre butiker samt restauranger, caféer och bageri.

Parkering

Vid Knivsta station finns flera pendlarparkeringar med avgift. Dessa går även att använda som korttidsparkering. Det finns även flera anordnade parkeringsplatser.

Avgift och parkeringsskiva gäller vardagar mellan klockan 06-18. Övrig tid gäller fri parkering. Parkering är även tillåten på pendlarparkeringarna och enligt skyltning på vissa gator i Knivsta centrum.

Vid E4:ans påfart finns en avgiftsfri parkering med plats för både cykel och bil. Här stannar även flera busslinjer för den som pendlar.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Alsike Närlivs
810 m
Fine Foods Sweden AB
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lilla Brännkärr
330 m
Öppna förskolan Alsike församling
450 m
Grundskolor
Trollskogens förskola
840 m
Estrids gård
3,6 km
Banker
Nordea Bank AB
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Engvallens Idrottsplats
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Rozbeh Kalantari för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte