Torgny Segerstedts allé 20

Bilder

  • Kommande®
  • Nyproduktion
  • Välkommen till Torgny Segerstedts Allé 20!
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Rosendal , Uppsala

Det är dags att sluta leta, här finner du det du söker! Genomgående smart planerad 2:a i nybyggda Brf Södra Rosendal, med preliminärt tillträde i februari 2018.

Här finner du en hörnlägenhet belägen på andra våningen i huset fördelad på 2 rum och kök med vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Köket är ett stilrent Marbodal kök med smarta finesser och utrustat med vitvaror från Siemens som induktionshäll, diskmaskin, mikro och kombinerad kyl/frys. Från vardagsrummet finner du även lägenhetens sovrum som tillsammans med vardagsrummet har fönster mot föreningens innergård med ett härligt ljusinsläpp från två fönsterpartier. Vidare i lägenheten hittar du det helkaklade badrummet som har dusch samt tvättmöjligheter i form av en tvättmaskin och en torktumlare, båda från Siemens.

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger flera restauranger i området. Intill tennisarenan finner du en aktivitetspark med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning finns det även bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Runt knuten finner du Stadsskogen som är ett populärt friluftsområde. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe - Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Välkommen hit, välkommen hem!
Lägenheten håller på att uppföras och kan därför inte visas för tillfället, preliminärt tillträde är i februari 2018.

Vid intresse ta kontakt med ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

44 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 006 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och internet

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!