Stenskär, Östhammar

Bilder

  • Välkommen till Källvägen 19!

Stenskär , Östhammar

Här finner du möjligheten att förvärva ditt drömboende i Stenskär! Vad sägs om ett hus byggt 1978 och på senare år även kompletterat med ett fristående garage? Bostaden är besiktad och säljs med vår "Klarlagt" tjänst vilket innebär en extra trygghet för dig som köpare!

Huset har hög charmfaktor och från verandan finner du en vacker utsikt över båthamnen och havet. Här finner du ett rymligt allrum med öppen spis, 3 sovrum varav ett med klädkammare. Här kan ni njuta av tillvaron både på sommaren och vintern. Båtplats i hamnen ingår i överlåtelsen.

Här njuter du av ett lugnt och skönt läge vid havet, med naturen runt knuten. Stenskär består av en blandning av fritidshus och permanentbostäder samt flertalet båthamnar. Bada kan man göra direkt vid hamnen eller varför inte i någon av de alla vikarna som finns här omkring. Stenskärsklubben anordnar midsommarfirande, pubkvällar, motionsgymnastik, familjedag med fisketävling, osv. Vid Stenskärsviken, på gångavstånd, finns en anlagd sandstrand med strandhus med pingisbord och leksaker. Här finner du även boulebana, fotbollsplan och volleybollplan. Allt detta finner du här samtidigt som du har ca 10 min in till centrala Öregrund. Här finner du bland annat restauranger, båthamn, livsmedelsbutiker, systembolag och apotek.

Välkommen hit och välkommen hem till Stenskär!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

95 kvm, 4 rok

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!