Sigyns Väg 28

Bilder

  • Kommande®
  • Välkommen hit, välkommen hem!
  • Planritning Entréplan

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Gamla Uppsala , Uppsala

Kommande® försäljning!
Välkommen till detta drömmars boende beläget på bästa läget i Gamla Uppsala! Det första man slås av när du kliver in på tomten är den fantastiska utsikten. Här finner du en obehindrad utsikt över de vackra åkerlandskapen och de underbara Kungshögarna. Här kan du sitta bland pergolan och njuta av naturens skiftningar samt de härliga solnedgångarna.

Huset har ett renoveringsbehov och är redo för att möta dig. Här kan du skapa dig ett riktigt drömboende, precis så som du vill ha det. Här finner du 4 sovrum, 2 badrum och en toalett, kök med stor matplats, rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterväggar och det bara på entréplan. Till detta kommer ett källarplan med två större rum varav det ena med en murad öppen spis och intilliggande grovkök, tvättstuga med torkrum, bastu med dusch och toalett, stort hobbyrum med egen utgång samt matkällare och förrådsutrymmen. På fastigheten finns även ett fristående isolerat garage och en grovplanerad tomt som gjord för barns lek.

Som boende i Gamla Uppsala har man direkt närhet till kulturarv, fornminnesområde, strövområden, elljusspår, flera restauranger, många populära förskolor och skolor, som bland annat Gamla Uppsala skola (F-5). Här finner du även ett rikt föreningsliv med många aktiviteter för barn och unga bland annat Yrsaplan för fotbollsintresserade. Här finner du även goda kommunikationer. Du kan välja att cykla ned till city på den nya snabbcykelleden, som är klar inom kort, eller ta bussen som går alldeles i närheten av huset. Åker du bil till jobbet så är inte det heller något problem då du snabbt kommer ut på ringleden som tar dig till hela staden. Ska du åka längre tar du dig enkelt ut till E4:an/Bärbyleden vilket erbjuder goda pendlingsmöjligheter både långt och nära. Inom kort avstånd finner du hela Gränby Köpstad med flertalet butiker, restauranger och livsmedelsbutiker till förfogande.

Välkommen hit, välkommen hem!

Detta är en Kommande® försäljning och inga förhandsvisningar kommer att ordnas. Öppna visningar kommer preliminärt att ske under första kvartalet 2018. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information på 070-770 18 13, eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

152 kvm, 7 rok

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman eller Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Extra kontaktperson

0767-11 90 90

018-10 90 11

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!