Årsta, Uppsala

Bilder

  • Kommande®
  • Välkommen till Fänkålsgatan 15!
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Årsta , Uppsala

Hemtrevlig tvåa med bra sovrum, stort vardagsrum med utgång till balkong samt ett praktiskt kök med matplats. Med sin semi öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en social atmosfär utan att för den delen tumma på arbetsytorna eller förvaringen. Detta ger också ett fint ljusinsläpp genomgående från de stora fönsterpartierna och skapar ett ljust och luftigt boende. Här bor du bekvämt en trappa upp i ett lugnt område.

I HSB Brf 53 Gräslöken bor du i en populär bostadsförening med stor gemenskap! Gräslöken är Uppsalas största förening men trots sin storlek är den fortfarande solid. Här får du fördelar så som gemensamma ytor med tennisplaner, gym, flera tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum, pingislokal samt bastu. Flera bekvämligheter att njuta utav som också tas ordentligt om hand av föreningen! Allt för att skapa en extra gemytlig känsla.

Utanför dörren har du den vackra Årstaparken. Årstaparken är en av Uppsalas största parker och erbjuder upplevelser för alla åldrar som till exempel en stor lekplats, BMX - bana, stora grönområden samt en äppellund. Gott om plats för lek!

I Årsta bor du nära expansiva Gränby Köpstad med de bekvämligheter som kan tänkas önska. Uppsalas största handelsplats erbjuder livs, shopping, restauranger, apotek, frisör samt gym för att bara nämna några. På fina cykelvägar når du stadskärnan med universitet samt resecentrum åt andra hållet.
För den som pendlar via bil når du enkelt E4:n både norr och södergående. God kommunikation finns också via stadsbuss.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 488 kr inkl. värme, vatten, tv och internet

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!