Sandgropsgatan 3

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Sandgropsgatan 3
  • Kök
  • Kök
  • Kök

Sandgropsgatan 3 , Svartbäcken , Uppsala

Välkomna till en rymlig och ljus 2:a i kanonläge! Stort sovrum, väl tilltaget vardagsrum, kök med god förvaring och matplats, rymligt badrum, klädkammare och stor balkong i ogenerat läge med gott om plats för möblemang och rogivande vy över den egna innergården.

Välmående bostadsrättsförening med gemensam tvättstuga i källare, goda parkeringsmöjligheter både för boende och gäster, fin innergård skyddad från trafikerade gator med rekreationsområden, trädgårdsgrupper och välutrustad lekplats.

Området är angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Välkomna på visning!

67,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 297 kr inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2002
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67,5 kvm

Rumsbeskrivning

-HALL-
Öppen och välkomnande hall med vy över stora delar av bostaden. Plats för klädavhängning och förvaring i rymlig klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar.

-SOVRUM-
Sovrum med gott om ljusinsläpp från stort fönsterparti i vinkel och förvaring i garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

-BADRUM/WC-
Rymligt badrum med badkar, wc, spegelskåp, handdukshängare och tvättmaskin/torktumlare. Helkaklade väggar i vitt med blå dekor och blåmelerad våtrumsmatta på golv.

-KÖK-
Plats för matbord intill fönster som vetter mot fastighetens baksida. Skåpinredning i vitt, stenliknande laminatskiva som arbetsbänk och linoleummatta på golv. Maskinell utrustning i vitt såsom kombinerad spis/ugn, spisfläkt med utsug, diskmaskin och kyl samt frys i fullhöjd.

-VARDAGSRUM-
Väl tilltaget rum som rymmer större sällskapsmöblemang. Utgång till balkong i fritt läge och i anslutning till kök. Ljusa väggar och trestavigt ekparkettgolv.

-BALKONG-
Stor balkong i lugnt och fritt läge som nås från vardagsrummet. Gott om plats för möblemang och rogivande vy över föreningens innergård med lekplats.

-SÄLJAREN BERÄTTAR-
"Detta är en lägenhet som man lätt trivs i. Dess öppna planlösning med stort ljusinsläpp gör lägenheten lättillgänglig och luftig. Den väl tilltagna balkongen är ett extra plus. Känslan av frihet med utsikt över naturen. Liten lekplats för dom allra minsta och möjligheten för vuxna att grilla under fina sommarkvällar. Centralt läge med närhet till dagis, affärer, centrum, golfbanor m.m. Stabil förening med ordning och reda borgar för ett tryggt boende. Mvh Eva och Jan"

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

4 297 kr inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 100 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,39234%

Andel av årsavgiften

1,39229%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 augusti 2010
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd i samma trappuppgång. I föreningen finns en gemensam tvättstuga att nyttja, den är placerad på Sandgropsgatan 1. Här finns två tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel, strykbräda och tvättho.

Övriga byggnader

Grönskande innergård med skön rekreationsyta, sittgrupper, goda grillmöjligheter och fina, asfalterade promenadstråk. Skyddad från trafik och med välutrustad lekplats.

Förening

Namn

Riksbyggen Domarringen

Om föreningen

Föreningen består av en fastighet innehållandes 55 st lägenheter med adress Svartbäcksgatan 131-133 och Sandgropsgatan 1-5. Ekonomisk samt teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Föreningen erbjuder bostadsrättstillägg till de boende. Samtliga trappuppgångar är utrustade med hissar från markplan.

TV och Bredband

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Parkering

66 parkeringsplatser.

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd i samma trappuppgång. I föreningen finns en gemensam tvättstuga att nyttja, den är placerad på Sandgropsgatan 1. Här finns två tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel, strykbräda och tvättho. Bokas enkelt med låskolv med tvättider mellan kl 07-22.

Grönskande innergård med skön rekreationsyta, sittgrupper, goda grillmöjligheter och fina, asfalterade promenadstråk. Skyddad från trafik och med välutrustad lekplats.

Om området

Svartbäcken

I början av 1900-talet var dagens Svartbäcken ett område med enkla arbetarbostäder. Numera betraktas Svartbäcken som ett mycket attraktivt område att bo i. De gamla arbetarbostäder som bevarats är i dag dyra bostäder. Här bor du nära motionsspår och strövområdet vid Röbo.

Den södra delen av dagens Svartbäcken består till största del av flerfamiljshus och är en relativt urban stadsmiljö. I stadsdelens västra del, utmed Svartbäcksgatan, finns flerfamiljshus från i huvudsak mitten av 1900-talet.

Den östra delen av Svartbäcken, närmare Norra stambanan/Ostkustbanan, domineras av småhusbebyggelse från 1900-talets första hälft. Längst i norr finns ett ursprungligen mycket enhetligt villaområde i funkisstil, byggt omkring 1940.

I området finns också Domarringens skola som är en F-6 skola med 522 elever och 75 förskoleklasselever. Skolan har tillgång till stora grönområden. Skolan invigdes den 25 augusti 1948 och ritades av dåvarande stadsarkitekten Gunnar Leche, som för övrigt ritade stora delar av Tuna Backar.

Kommunikation

Mycket bra, med gång och cykelvägar in till city samt flera busslinjer på kort avstånd från bostaden.

Närservice

I området finns flera skolor och daghem samt vårdcentral, vårdhem, Fyrishov, Fyrisfjädern, kolonilottsområde och fotbollsplaner. Närmaste mataffär ligger på Torbjörns torg i Tuna backar och det tar bara tio till femton minuter att gå ner till affärerna i Uppsala centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Talabani Import Export
350 m
Circle K
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
S:t Per Gallerian
2,3 km
Svavagallerian
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Swedenborgs Förskola Fritidshem
230 m
Förskolan Ekplantan
580 m
Grundskolor
Swedenborgs Förskola Fritidshem
230 m
Tunabergsskolan
580 m
Gymnasium
Cultus Gymnasieskola
1,8 km
Lamzoughi Abdelfettah
1,8 km
Universitet & Högskolor
Johannelunds Teologiska Högskola
1,3 km
Abroadum Språkpunkten Språkresor AB
1,6 km
Banker
Handelsbanken Uppsala Luthagen
1,9 km
Handelsbanken Uppsala City
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Uppsala Bangolfklubb
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fyrisfjädern AB
880 m
Ifu Arena AB
1,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Actic Centralbadet
2,3 km
Linnéashopen
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

018-10 90 11

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte