Teodolitvägen 22

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Välkomna till Högmora 2:24
  • En plats där arkitekturen, detaljerna...
  • ... och det naturnära läget samspelar fint
  • Kök i rad-/kedjehus (visar kök i vitek-antracit)
  • Kök i villa (Bilden visar ett kök i vitt)

Teodolitvägen 22 , Högmora , Huddinge

Välkommen till Högmora 2:24, nyproduktion utöver det vanliga! Ett nytt område med bostadsrätter fördelade på 12 st villor, 17 st kedjehus samt 15 st radhus. Villor från 4.275.000 kr, kedjehus från 3.575.000 kr och radhus från 3.195.000 kr. Inflyttningsstart beräknad till sommaren 2017.

117 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 103 kr exkl hushållsel och uppvärmning
Typ:
Kedjehus
Boarea:
117 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
18
Byggår:
2016-2017

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

117 kvm

Rumsbeskrivning

Läs och ladda ner broschyr, situationsplan, prislista och övrig information under "Viktiga dokument".

Instruktion bokning
Den som erbjuds möjlighet att köpa ett hus får kostnadsfritt reservera det under en vecka för att ges möjlighet att ordna finansiering/lånelöfte.

Här byggs arkitektritade villor, kedjehus och radhus för 44 familjer. Husen har en stilren form, en ovanligt hög standard och detaljer som lyfter boendet lite extra. Fasaderna byggs i naturliga material som samspelar med träden på förgården. Uteplatserna omsluts av växter och gör boendet mer privat. Här förverkligas möjligheten att utnyttja alla kvaliteter med att bo i hus. Husen har en tydlig uppdelning mellan privata och sociala ytor. Det ger ett flexibelt boende som kan användas på olika sätt och av olika familjemedlemmar i takt med att familjesituationen förändras. Även de större öppna ytorna är arkitektoniskt uppdelade i olika rumsligheter.

Se även Imolas egen hemsida www.imola.se

Plan 1

Från entrén möts du av ett boende som öppnar upp och bjuder in. De generösa fönsterpartierna tillåter ett rikligt ljusinsläpp och ger en gränslös relation mellan inne och ute. Redan i entrén välkomnas du av ett exklusivt keramiskt stengolv, fullhöga garderober och infällda, dimbara spotlights i taket. Ingång till duschrum och wc.

Matplatsens placering på ena sidan av den stora köksön, med vardagsrummet på den andra, skapar ett socialt utrymme som inbjuder till flexibelt nyttjande. Det påkostade och välutrustade köket, från LESS, är speciellt framtaget för projektet och kommer i fyra stilar. Här väljer du mellan vitt, antracitgrått, ek eller vitek. På toppen av allt ligger matchande stenskivor i komposit från Silestone. Alla vitvaror; induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin och dubbla integrerade kylar/frysar, från Miele, gör att till och med en kräsen kock känner sig hemma. Ovanför köksön finner du den specialritade köksfläkten och bistrohyllan där du med fördel förvarar kryddor, oljor och annat matnyttigt som du vill ha nära till hands.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort glasparti som öppnar upp hela huset. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller bara familjärt fredagsmys. De rena och raka linjerna gör att det går lika bra att möblera kontrastrikt som strikt.

Plan 2

På övervåningen är de mer privata funktionerna samlade med möjlighet att välja fyra i stället för tre sovrum samt en klädkammare.

Badrumet som även det är utrustad med en standard utöver det vanliga, både i utförande och material. Golv och de väggar som är beklädda utgörs av stora 60/60-plattor. Här har arkitekterna valt ut tre vackra keramiska stenar som du väljer mellan. Dubbla duschar sörjer för tvagningen. Här tar också de antracitgrå eller vita kommoderna, med integrerade handfat, för sig tillsammans med speglarna med sin inbyggda belysning från Swoon. En extra ljusglimt är de fina mässingslamporna av Per Söderberg som gör att du även kan bada i ljus. Även kranar ur Mora INXX-serien spelar i samma elegantaliga och bidrar till att badrummen kan kallas för finrum. För att du ska slippa släpa tvätt mellan våningsplanen är tvättmaskin och torktumlare placerade här.

Tillval
Här har någon av landets främsta arkitekter löpt hela linan ut så att både in- och utsida bildar en särskiljande helhet. Husen är, redan från början, kryddade med en hög standard för att du inte skall behöva ändra på någonting. Det ger dem den extra karaktär som man annars bara uppnår genom en lång lista med dyra tillval. Men allt är inte ristat i sten. Du väljer själv vilken färg du föredrar i köket samt mellan de materialval som arkitekten tagit fram. Därtill kommer det finnas några enstaka tillval som markiser, inbyggt ljud och specialsnickerier som du kan addera för att sätta din personliga prägel på helheten.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans BR-Kedjehus

Byggnadsår

2016-2017

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme på båda planen (frånluftsvärmepump)

Ventilation

Mek. till-och frånluft med återvinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Fasadmaterialet är järnvitriolbehandlad granpanel i varierande bredd för att förhöja det naturliga intrycket. Naturliga material som stål och trä samspelar fint med uteplatser och grönska som gör boendet mer privat.

Villorna är på områdeskartan numrerade 1-12.
Kedjehusen är på områdeskartan numrerade 18-25 samt 36-44.
Radhusen är på kartan numrerade 13-17 samt 26-35.

Altan/Uteplatse
Utemiljöerna ser olika ut beroende på tomt och väderstreck. För att se ungefärlig utformningen se situationsplanen.

Parkering
Bilplatser kommer att finnas framför varje hus. Till friliggande villor och radhus finns 2 st öppna bilplatser. Till kedjehusen en öppen bilplats samt en plats under pergola. Till samtliga finns ett uttag för motorvärme.

Kabel-Tv & bredband
Uppkoppling via öppen Fiber som ger tillgång till ett supersnabbt bredband och digital-Tv med ett brett utbud av Tv-kanaler samt telefoni.

Förråd
Till friliggande villor och kedjehus finns ett förråd/teknik-utrymme och till radhusen finns två.

Fastighetsbeteckning

Högmora 2:24

Förening

Namn

Brf Högmora 2:24

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Högmora 2:24 har för avsikt att genom nyproduktion uppföra 44 st bostadsrätter inom fastigheten Huddingen Högmora 2:24, fördelade på 12 friliggande villor, 17 radhus samt 15 kedjehus. All mark kommer upplåtas med bostadsrätt. Sophämtning och VA är gemensamt och ingår i årsavgiften. Varje hus har eget el-abonnemang för uppvärmning och hushållsel. Uppvärmning är beräknad till ca 750 kr/mån för de mindre husen och 950 kr/mån för de större.

Betr. belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till ekonomiska planen som ligger under fliken dokument.

Antal lägenheter

44

TV och Bredband

Uppkoppling via öppen Fiber som ger tillgång till ett supersnabbt bredband och digital-TV med ett brett utbud av TV-kanaler samt telefoni.

Parkering

Bilplatser kommer att finnas framför varje hus. Till friliggande villor och radhus finns 2 st öppna bilplatser. Till kedjehusen en öppen bilplats samt en plats under pergola. Till samtliga finns ett uttag för motorvärmare.

Om området

Högmora

Granne med naturreservat och sjö ligger Högmora 2:24, omgivet av grönska. Stockholms innerstad finns dryga kvartens bilfärd bort och bussen till Huddinge centrum tar tio minuter.

Bara ett par hundra meter från sjön Trehörningen där det finns flera klippbad, chans att få gädda och abborre på kroken och att se bävrarna som bor i sjön. Granne med Högmora breder välbesökta Orlångens naturreservat ut sig. Området bjuder på fina promenadstigar och picknickställen, liksom skidspår under snörika vintrar. Naturreservatet rymmer betande djur, orörd skog, ett rikt fågelliv, en 1700-talsherrgård och berg med storslagen utsikt. Någon halvmil bort finns ridklubb, golfklubb och populära Ågesta friluftsområde med badplats sommartid, elljusspår för löpare och preparerade skidspår vintertid.

Kommunikation

Från hållplatsen på Ågestavägen tar buss 742 till Huddinge centrum med pendeltågsstation knappa tio minuter. Bussen går en gång i halvtimmen och varje kvart i rusningstid. Den fortsätter sedan mot Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Med samma busslinje åt andra hållet når du smidigt pendeltåg och tunnelbana i Farsta strand, Trångsund och Skogås. Att färdas med bil in till centrala Stockholm tar drygt 15 minuter.

Närservice

I Huddinge centrum finns ett stort och varierat utbud av service samt föreningsaktiviteter såsom simhall och ishall. Det finns ett flertal förskolor i Stuvsta, på vägen mot Huddinge centrum. Bland dem finns både fristående förskolor, föräldrakooperativ och en Ur och skur-förskola. Myrängsskolan i Stuvsta är en privat friskola för åk F-3 och närbelägna Stenängsskolan drivs kommunalt för åk F-5. Kungsklippeskolan har elever från förskoleklass upp till åk 9. Fler grundskolor finns i Snättringe och Huddinge, som också har gymnasium.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Vemex AB
1,7 km
Matöppet
1,9 km
Köpcentrum & Gallerior
Stuvsta Centrum
3 km
Huddinge centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Dagsvärmaren
1,2 km
I Ur Och Skur Trehörningen
1,2 km
Grundskolor
Myrängsskolan
1,2 km
Solfagraskolan
1,7 km
Gymnasium
Huddingegymnasiet
2,4 km
Sågbäcksgymnasiet
2,6 km
Universitet & Högskolor
Ersta Sköndal Högskola sköndal
4,9 km
Banker
Handelsbanken Stuvsta
2,9 km
FOREX Bank
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ågesta Gk Drift AB
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stuvsta IP
2,4 km
Huddinge sim- och sporthall
2,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Huddinge sim- och sporthall
2,5 km
Farsta Sim & Idrottshall
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

08-779 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte