Bikungens väg 25

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Välkommen till Vistaberg 1:6
  • Vardagsrum mot köksdel
  • Hall i villan

Bikungens väg 25 , Vistaberg , Huddinge

Nu säljer vi den allra sista av de friköpta villorna i Vistaberg 1:6. Ett område där det ska byggas 43 villor och bostadsrättsradhus lite utöver det vanliga. Priset på tomten är 1 680 000 kr vilket man betalar lagfartskostnad för och entreprenadkostnaden är 4 195 000 kr. Inflyttning i detta hus blir under augusti nästa år.

153 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
153 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
488 kvm
Byggår:
2017

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

153 kvm

Rumsbeskrivning

Nu säljer jag den sista av de friköpta villorna i Vistaberg 1:6. Ett område där det ska byggas 43 villor och bostadsrättsradhus lite utöver det vanliga.
Köpeskillingen för denna blivande nyproduktion är 5 875 000 kr varav priset för tomten är 1 680 000 kr och resterande 4 195 000 kr avser entreprenadkostnaden (se bifogat Entreprenadavtal) och hanteras via ett s k byggnadskreditiv.
Det räcker alltså inte med ett sedvanligt lånelöfte för att få köpa detta utan man måste vara/bli beviljad ett byggnadskreditiv, vilket vi förstås gärna bistår er med ansöka om. Tomten ska tillträdas så snart byggnadskreditivet är beviljat. Och lagfartskostnad betalar köparen endast för tomten.
Beräknad inflyttning av detta hus är augusti 2017.

I entrén välkomnas du av ett exklusivt keramiskt stengolv, fullhöga garderober och infällda spotlights från Delta Light.
Matplatsens placering på ena sidan av den stora köksön, med vardagsrummet på den andra, skapar ett socialt utrymme som inbjuder till flexibelt nyttjande. I det här köket får allt och alla plats med gott om förvaring för porslin, glas och husgeråd. Det är husets hjärta. Här kan man hjälpas åt kring grytan eller bara hänga vid bardelen. Oavsett vilket finns det gott om eluttag i det fall du hellre sitter här och pluggar än far runt med en elvisp.

De påkostade och välutrustade köken från LESS, är speciellt framtagna för projektet och kommer i fyra stilar. Här väljer du mellan vitt, antracitgrått, ek eller vitek. På toppen ligger matchande kvartsbänkskivor från Silestone.
Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys kommer från Miele, vilket gör att till och med en kräsen kock bör känna sig hemma. Ovanför köksön finner du den specialritade köksfläkten och bistrohyllan där du med fördel förvarar kryddor, oljor och annat matnyttigt som du vill ha nära till hands. Allt lyses upp av spotlights från Delta Light.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort glasparti som öppnar upp hela huset. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller bara familjärt fredagsmys. De rena och raka linjerna gör att det går lika bra att möblera kontrastrikt som strikt.

Övre plan har ett stort badrum, tre sovrum och ett allrum som gjort för tv-underhållning och lek. Det går naturligtvis lika bra att använda allrumet som sovrum.

Även badrummen är utrustade med en standard utöver det vanliga. Både i utförande och material. Golv och de väggar som är beklädda utgörs av stora 60/60-plattor. Här har arkitekterna valt ut tre vackra keramiska stenar som du väljer mellan. Dusch (och badkar i villorna) sörjer tillsammans med antracitgrå eller vita kommoder med integrerade handfat tillsammans med speglarna med inbyggda belysning från Swoon, för tvagningen. En extra ljusglimt är de fina mässingslamporna av Per Söderberg som gör att du även kan bada i ljus.
Internet via Öppen Fiber är den snabbaste uppkoppling som går att få. Den ger tillgång till ett supersnabbt bredband och digital-tv med ett brett utbud av tv-kanaler samt telefoni. Fördelarna är valfriheten, uppkopplingen som ger all kapacitet för framtidens krav och det mervärde som det ger din nya bostad.
Se även Imolas egen hemsida - http://imola.se/projekt/vistaberg-1-6/
Kontaktperson på Imola är Niclas Blohm, 070-766 84 01.

Under "Viktiga dokument" kan ni läsa och ladda ner broschyrer, planer, numrerad områdeskarta och övrig information.

Byggnad

Byggnadstyp

Tvåplansvilla

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme på båda planen. Frånluftsvärmepump Nibe 750.

Ventilation

Mek. till- och frånluft med återvinning.

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä, järnvitrol
Fönster: 3-glasfönster
Bjälklag: Dubbelt träbjälklag
Tak: Plåt

Övrigt

Altanerna till villorna och radhusen ser olika ut beroende på tomt och väderstreck. För att se ungefärlig utformningen se situationsplanen som finns bifogad.

Generellt har villorna altaner i tre väderstreck, bredden på dessa är densamma som bredden på respektive glaspartier (3, 6 respektive 3,5 meter). Medan djupet varierar, där flera har ett mått på 3 meter och vissa går runt huset.

Radhusen har altaner på fram- och baksida. Bredden på dessa är densamma som glasfasadernas bredd på respektive sida. Djupet varierar. På baksidan är det ca 3 meter. Framsidorna har två olika djup. Hus nr 1-11 har korta altaner på framsidan. Hus nr 12-23 har djupa altaner även på framsidan.

En rekommendation är att förstora den färglagda situationsplanen och ta en skalstock, då det blir lättare att se storlekarna. Då ser man även trädens placering samt omfattningen av all vintergrön Liguster som kommer planteras. Träden utgörs av Kopparlönn och Glanskörsbär

Fastighetsbeteckning

Flustret 3

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Driftskostnad beräknad till ca 14 500 KWh/år

Taxeringskod

220

Tomt

Areal: 488 kvm

Tomtbeskrivning

Villorna har carport vid huset.

Altanerna till villorna och radhusen ser olika ut beroende på tomt och vädersträck. För att se ungefärlig utformningen se situationsplanen.

Generellt har villorna altaner i tre väderstreck, bredden på dessa är densamma som bredden på respektive glaspartier (3, 6 resp 3,5 meter). Medan djupet varierar, där flera har ett mått på 3 meter och vissa går runt huset.

Radhusen har altaner på fram- och baksida. Bredden på dessa är densamma som glasfasadernas bredd på respektive sida. Djupet varierar. På baksidan är det ca 3 meter. Framsidorna har två olika djup. Hus nr 1-11 har korta altaner på framsidan. Hus nr 12-23 har djupa altaner även på framsidan.

En rekommendation är att förstora den färglagda situationsplanen och ta en skalstock, då det blir lättare att se storlekarna. Då ser man även trädens placering samt omfattningen av all vintergrön Liguster som kommer planteras. Träden utgörs av Kopparlönn och Glanskörsbär.

Vatten/avlopp

Kommer att anslutas till kommunalt vatten och avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Vistaberg

Mycket lugnt och barnvänligt område nära grönområden och ca 10 min promenad från Huddinge Centrum. Cykelavstånd till sjön Gömmaren, Huddinge C, Flottsbro friluftsområde med bl.a. badplats och skidbacke samt Huddinge sjukhus
Gömmarens naturreservat angränsar till Vistaberg. Många promenadstråk, löpspår, markerade leder och liknande går genom området. Allt detta gör att området är välbesökt både under dag- och kvällstid. På cykelavstånd ligger sjön Gömmaren, med vandringsleder runt och omkring sjön.Sportfiske erbjuds genom fiske efter inplanterad fisk, som exempelvis regnbåge. Källbrinks IP ligger nära med bl.a. friidrottsarena, fotbollplaner, ruggbyplan, tennishall mm. Mellan Källbrinks IP och Vistaberg ligger också motionsspår och ca 1,9 km långt elljusspår. Cykelväg finns genom reservatet till Kungens Kurva.
Flottsbro ligger ca 10 min bilväg från Vistaberg. Där finns skidbackar med liftsystem, spår för långfärdsskidor samt badplats, kanotuthyrning och servering.

Kommunikation

Buss 714 går mellan Huddinge centrum och Vistaberg trädgårdsstad med halvtimmestrafik, och i rusningstid varje kvart. Vissa turer går också till Flottsbro friluftsområde från Vistaberg via Glömsta (Vistabergs allé, Talldalsvägen, Gustav Adolfsvägen och Glömstavägen.) Busshållplats finns också utmed Glömstavägen mot Huddinge C, Huddinge sjukhus, Masmo, Kungens Kurva och Skärholmen C (bland annat buss 740).

I närheten

Livsmedelsbutiker
STATOIL
1,4 km
Hemköp Huddinge Centrum
1,7 km
Köpcentrum & Gallerior
Huddinge centrum
1,8 km
Stuvsta Centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fridolin Furuhöjden
350 m
Förskolan Furuhöjden
410 m
Grundskolor
Rosenhillskolan
850 m
Lindskolan
850 m
Gymnasium
Kulturskolan
1,8 km
IT-Gymnasiet Södertörn
2,1 km
Universitet & Högskolor
KTH Flemingsberg Kungliga Tekniska högskolan
2,3 km
Centrum för Oral Biologi
2,4 km
Banker
Sunstorm Holding AB
1,5 km
Aptilo Holding AB
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Storängshallen
2,1 km
Flemingsbergshallen
2,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2,3 km
Huddinge sim- och sporthall
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

08-779 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte