Yrkesvägen 61

Bilder

  • Såld!

Yrkesvägen 61 , Stuvsta , Huddinge

Mysigt och hemtrevligt med attraktivt läge mot Rosendalsparken. Huset är mycket välplanerat, kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger ett fint ljus och rymd. Härlig trädäckad uteplats i söder, vilken inbjuder till umgänge och sena grillkvällar. Påkostad stenlagd uppfart, plats för 2 bilar. "Ett hus att trivas i".

100 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
36 kvm
Tomtarea:
208 kvm
Byggår:
1963
Driftskostnad:
2 888 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

36 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till detta mysiga och hemtrevliga boende med ett attraktivt läge mot Rosendalsparken. Huset är mycket välplanerat och har en väl genomtänkt planlösning med bra förvaringsutrymmen. Kök i öppen planlösning med matsal och vardagsrum, vilket ger huset ett fint ljus och rymd. Vackert anlagd och lättskött trädgårdstomt med perenner, syrener, fläder och jasmin. Härlig trädäckad uteplats i söderläge vilken inbjuder till umgänge och sena grillkvällar. Stenlagd uppfart med plats för 2 bilar. Läget är mycket barnvänligt och huset är beläget på en lugn återvändsgata. "Detta är ett hus att trivas i".

Entréplan:
HALL - Välkomnande möblerbar hall med klinkers och golvvärme. Snygg trappa med eksteg upp till övre plan. Myshörna under trapp.
BADRUM/TVÄTTSTUGA - Nuvarande säljare har förberett för renoveringen av det nya "större" badrummet på entréplan. Badrumsinredning såsom badkar, duschvägg och armaturer ingår.
PANNRUM/FÖRRÅD - Elpanna -03. Tvättmaskin -10.
SOVRUM 1 - Stort härligt rum med plats för en dubbelsäng. Inbyggda garderober. Snygg heltäckande matta. FÖRRÅD - Väl tilltaget med bra förvaring. Inre del är intrett till snickeri.
SOVRUM 2 - Används idag som barnrum. Snygg heltäckande matta.
SOVRUM 3/KONTOR - Idag används rummet som kontor. Inbyggda garderober. Snyggt parkettgolv. Utgång till trädgården.

Övre plan: BADRUM - Kaklat badrum med klinkers och takfönster. Badrummet är utrustat med badkar.
SOVRUM 4 - Används idag som barnrum. Inbyggda garderober. Parkettgolv. VARDAGSRUM - I öppen planlösning med matsal och kök. Den öppna planlösninger ger hela övre plan ett fint ljus och rymd. Utgång till solig balkong med fin utsikt över tomten. Parkettgolv.
MATSAL - Med plats för 6-8 personer. Ursprungligen har matsalen varit ett separat rum, lätt att återställa. Parkettgolv.
KÖK - Trivsamt kök med skåpsinredning i vitt med en bokram. Matplats för 4 personer. Parkettgolv. Köket är utrustat med hel kyl och frys, spis med häll, diskmaskin och fläkt.

Angiven driftskostnad är den faktiska som säljaren idag har, och inkluderar el, villaförsäkring, V/A , sophämtingen och samfällighetsavgift. Familjen består av 3 personer. Byggnaden är förhandsbesiktigad och säljes med en 10-årig säljansvarsförsäkring mot
dolda fel.

OBS! Bilderna är tagna av en yrkesfotograf som använder sig av vidvinkeloptik för att kunna visa så mycket som möjligt av bostaden. Detta kan medföra att vissa av rummen ser större ut än vad de i verkligheten är.

Accepterat pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris om inget annat händer. Även när ett Accepterat pris är angivet råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren, vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vår budgivning är öppen, undantaget om säljaren uttryckligen bett mäklaren att inte publicera budet. Öppen budgivning innebär att det aktuella högsta budet, alternativt hela budhistoriken, publiceras på vår hemsida. Du som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut samtliga budgivares namn, telefonnummer och information om de bud som inkommer, till den slutgiltige köparen.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Vattenburen, elpanna från -03.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 augusti 2012
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsula
Stomme: Siporex
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp -2011

Övrigt

Mysig trädäckad altan med underbart solläge inbjuder till umgänge och sena grillkvällar. Solig balkong med fin utsikt över trädgården.

Fastighetsbeteckning

Skådespelaren 5

Övriga byggnader

Påkostad stenlagd uppfart och entré. Uppfarten rymmer 2 bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 657 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 25 000 kr
VA: 2 632 kr
Renhållning: 1 500 kr
Väg, samf: 1 525 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är baserat på 2012 års uppgifter.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 869 000 kr

Summa pantbrev

2 635 000 kr

Tomt

Areal: 208 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mysig uppvuxen tomt med trevligt soligt läge mot Rosendalsparken och lekpark. Underbar insynsskyddad tomt med flertalet planteringar och stenläggningar. Förråd.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Stuvsta

Stuvsta är ett naturskönt område med närhet till skog samt till Långsjön som utgör en gräns mellan Stockholms och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar som utgör perfekta promenadstråk för hundägare och barnfamiljer. Långsjön erbjuder sommartid bad och på vintern kan man njuta av att åka skridskor eller skidor när isen bär.
El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Finns ett flertal skolor i området från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns också vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, Stuvsta Ur & Optik, frisörsalong, konditori, klädbutiken Happy life, Loffes grill, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, djuraffär och ett antal andra butiker. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Matbörsen
520 m
STATOIL
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stuvsta Centrum
1,2 km
Huddinge centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gullvivans förskola
330 m
Förskolan Fölet
480 m
Kollektivtrafik
Rosendalsgården
290 m
Prostvägen
390 m
Grundskolor
Snättringeskolan
690 m
Stenmoskolan
830 m
Gymnasium
Sågbäcksgymnasiet
1,2 km
Huddingegymnasiet
1,4 km
Universitet & Högskolor
Dinff Medical AB
770 m
Frida Rosenberg Studio
2,4 km
Banker
Handelsbanken Stuvsta
1,3 km
Sunstorm Holding AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Huddinge sim- och sporthall
1,4 km
Tomtbergahallen
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Huddinge sim- och sporthall
1,4 km
Långsjöbadet
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Högberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte