Västra Stillestorpsgatan 11

Bilder

  • Epoq kök som sattes in 2015
  • Smart skiljevägg mellan sovalkov och vardagsrum

Utgångspris

1 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Västra Stillestorpsgatan 11 , Centrala Hisingen , Göteborg

Citynära och totalrenoverad 1:a - bara att flytta in! Perfekt för dig som är ute efter en övernattningslägenhet, studentlägenhet eller ett första boende! Här finns ett stilrent nyrenoverat kök med mycket förvaring, bostadens vardagsrum är avdelad med en skiljevägg med fönster in till sovalkoven som släpper in det härliga dagsljuset och har ett helkaklat badrum som är stambytt 2012.

Inkluderat i avgiften är även en garageplats för dig som har fordon. Denna garageplats går att hyra ut för mellan 600-900 kr i månaden.

Gångavstånd till kommunikationer som tar dig in till Göteborgs central på bara 9 minuter. I närområdet finns både grönområden med Keillers park samt Ramberget med sin storslagna utsikt.

Kontakta mäklaren för visning!

33,8 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 360 kr inkl värme, garage, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33,8 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
40
Byggår:
1971
Driftskostnad:
400 kr/månad
Utgångspris:
1 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

33,8 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Nyrenoverat kök från Epoq, köket renoverades 2015. Kökets inredning går i stilrent vitt med rostfria handtag. Ovan den svarta bänkskivan i laminat sitter ett vitt kakel. Maskinparken består av en integrerad kyl och frys, en integrerad diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd ugn, inductionshäll samt en fläkt.

Allrum

Sovalkoven ligger längst in i rummet som är smart avdelat mot soffdelen med en skiljevägg med integrerade fönster. I sovalkoven ryms en dubbelsäng samt tillhörande möblemang, i taket sitter en gardinskena så du enkelt stänger ute ljuset. Mitt emot finns ytterligare en inbyggd skjutdörrsgarderob, välplanerat med mycket förvaring. På den andra sidan glasväggen får du plats med soffgrupp och även ett mindre köksbord om inte de flesta middagar intas vid soffan ändå...

Hall

Ni stiger in i en välkomnande hall med avhängning samt nya skjutdörrsgarderober. På golvet ligger ett ljust laminatgolv som är genomgående i hela bostaden så är även den ljusa väggfärgen.

Badrum

Rakt fram från hallen ligger bostadens badrum. Detta renoverades i samband med föreningens stambyte 2012. Grått klinker på golvet samt ett vitt kakel på väggarna med en fondvägg i rött kakel. Inredningen består av en vägghängd wc, en kommod med ovansittande spegelskåp, handdukstork, dusch med glasdörrar samt skön underliggande golvvärme.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Pris

1 695 000 kr Utgångspris

Avgift

2 360 kr inkl värme, garage, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 200 kr

Kommentar

Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten, kallvatten samt el.

Andel av årsavgiften

0,12241%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 60:4

Övrigt

- Till lägenheten hör ett garage, detta kan man hyra ut till andra för mellan 600-900 kr (siffror tagna från andra som hyr ut). Vilket gör att ni också sänker er månadsavgift till mellan 1 500 kr - 1 800 kr/mån istället.

Förening

Namn

HSB Brf Linjalen

Om föreningen

HSB Brf Linjalen omfattar 426 bostadsrättslägenheter, 6 hyreslägenheter samt 42 lokaler. Det finns tvättstuga - tvättning mellan 08.00 - 20.30. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.

Avgift:
I månadsavgiften ingår värme, kabel-TV, bredband och garageplats i varmgarage. Kabel-TV erbjuds via Zappa. Bredband (100/100 mbit) och IP-telefoni erbjuds via NetAtOnce.
Det tillkommer tillägg för enhetsmätning av el, kall- och varmvatten - en kostnad du kan påverka själv genom hur mycket du förbrukar.

HSB Brf Linjalen är en engagerad förening med olika aktiviteter som fritidskommittén i föreningen ansvarar för. "Röda stugan" ligger mitt i området och är en träffpunkt för många av aktiviteterna och kan hyras för privata tillställningar. Det finns också en mindre fritidslokal i föreningen som rymmer 10-12 personer som går att hyra. I föreningen finns även en gästlägenhet med 4 bäddar samt i övrigt en god utrustning och en tillhörande p-plats som går att hyra för en billig peng.

Exempel på aktiviteter i föreningen:
Pubaftnar, teaterbesök, grillkvällar, containerträffar och räkafton. Snickeri, tillgång till gym, utomhusschack och boulebanor finns också.

För mer detaljerad information se föreningens hemsida:
http://www.hsb.se/goteborg/linjalen

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

426

Antal hyresrätter

6

Antal lokaler i föreningen

42

TV och Bredband

Föreningen har ett gruppavtal för bredband (100/100 Mbit), TV och IP-telefoni från Net at Once och TV-basutbud via Sappa (20 kanaler). Månadsavgiften ingår i hyran.

Parkering

Det finns 467 garagesplatser och 82 st parkeringsplatser. Föreningen har egen Tvätthall med spolplatta med oljeavskiljare - kostnadsfri för garageplatsägare. Till varje bostadsrätt i föreningen hör en garageplats i något av föreningens tre garage. Föreningen hyr även ut några extra garageplatser respektive p-platser, företrädesvis till föreningens medlemmar.

Renoveringar

2012
Stambyte, omläggning av tak, balkonginglasning.

2013
kompletterande fasadrenoveringar.

2014
Installation elektroniska lås och postboxar.

2015
Upprustning av tvättstugor-

2017
Renovering av gård 1 (Västra Stillestorp 1-21).

Planerade renoveringar innefattar bl.a. fönsterbyte i hela föreningen (start 2018), plantering på gård 2-4 (ÖH 8-42), komplettering av utomhusbelysning gård 2-5 (ÖH 8-52).

Ekonomi

Avgiftshöjning 2 % 2017-07-01.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Källarförråd och matkällare
Till varje lägenhet hör ett sedvanligt källarförråd. Utöver detta kan i föreningen boende hyra ett av föreningens små matkällarförråd, för förvaring av exempelvis konserver och torrvaror. Kostnaden för ett matkällarförråd är 10 kr/månad. Vid intresse - kontakta föreningsexpeditionen

Barnvagnsrum
I flera huslängor finns barnvagnsrum för barnvagnsparkering. Vid intresse - kontakta föreningsexpeditionen

Cykelrum och mopedrum
Cykelrum finns i varje hus och nås med vanlig nyckel. För tillgång till mopedrum - kontakta föreningsexpeditionen.

På Övre Hallegatan 32 ligger föreningens gym. Här finns bland annat motionscyklar, löpband, trappmaskin och vikter. Fr.o.m. 2017-10-16 gäller start 06.30 på vardagar på försök. Vi kallar det "tyst morgonträning". Öppettider: vardagar kl. 06.30-21.00, lördagar samt sön- och helgdagar kl. 10.00-18.00.
Kostnaden för att nyttja gymmet är 40 kr per månad och lägenhet. Behörighet till gymmet läggs efter förfrågan hos föreningsexpeditionen in på till lägenhet hörande nyckelbricka/tagg.

Barn under 15 år får endast nyttja gymmet i målsmans/vuxens sällskap. Överträdelse innebär stängning av brickan.

Även pingisrum, snickerilokal och stadsodling finns i föreningen.

Om området

Centrala Hisingen

Välkommen till en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar! Här bor du lugnt och naturnära, men med all tänkbar service i närheten. In till stan och övriga Göteborg är det endast några minuters resa och vill du bada finns havet inom räckhåll i väster.

Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.

Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!

Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Laras Livs
350 m
Coop Konsum
400 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
1,3 km
Backaplan
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Kastvindsgatan 3
90 m
Kastvindsgatan 2 Öppna Förskola
110 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,8 km
Grundskolor
Rambergsskolans Fritidshem
310 m
Bjurslättsskolan F-6
710 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
620 m
Bräckegymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
1,2 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,3 km
Banker
Swedbank
750 m
Handelsbanken Lindholmen
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
2,4 km
Solterrassen
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bravida Arena - Tidigare Rambergsvallen
220 m
Rambergsrinken
350 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
470 m
S02
3,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte