Brunnehagen 16

Bilder

  • Såld!
  • Brunnehagen 16 med ny, inglasad balkonger!
  • Fantastiskt fin bostad i Brunnehagen!
  • Rymlig hall med förvaring längst in
  • Välkommen!
  • Det läckra köket totalrenoverades 2016

Brunnehagen 16 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu ges möjligheten att förvärva en av Brunnehagens läckraste 2:or. Här är stilrent och genomgående i toppskick! Ett renoverat badrum med tvättmaskin, läckert kök samt en härlig balkong som nu byggs ut och glasas in gör detta till ett toppen boende! Lägg där till tvättstuga och ett bra läge i området med närhet till både buss och parkering (lediga platser finns).

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 693 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
3
Byggår:
1971
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning

I populära Brunnehagen har vi denna fantastiska genomgångslägenhet i toppskick. Här är genomgående renoverat och läget är kanon med närhet till både buss, parkering samt grönområden. Räcker inte detta så byggs balkongen just nu ut och glasas in av föreningen (klart inom kort).

Du kliver in i den ljusa hallen som erbjuder plats för avhängning och möjligheter till förvaringsmöblemang, räcker inte detta finns här även tre garderober längre in att nyttja. På golvet ligger snygg laminat och väggarna är vita med björkinspirerad fondvägg där ytterkläderna hängs.

Bostadens nya, läckra kök från 2016 är ljust och rymmer en matplats för 4-6 personer invid fönster. Köksluckorna är vita, grå bänkskivor i laminat och stänkskyddet består av vitt kakel. Utrustningen är verkligen genomtänkt så att den antingen är snyggt integrerad eller smälter in med sitt vita utförande. Här finns spishäll, ugn, micro, diskmaskin och separat kyl och frys. Köket rymmer också en stilren fläkt och här har man tänk på allt med ett vinställ integrerat i inredningen. Väggarna är vita med en grå betonginspirerad fondvägg. På golvet ligger matchande laminat likt hallen.

Flera boende i föreningen har byggt om köket och använder matplatsen som ett extra sovrum, perfekt för den lilla familjen.

Vardagsrummet är rymligt och har härligt ljusinsläpp i två väderstreck utan minsta insyn. Här ryms både tv-hörna, matplats och arbetsplats om man så önskar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat.

Sovrummet är rymligt med utgång till balkong. Här finns plats för dubbelsäng och två garderober löser dina förvaringsbehov. Här har vi vita väggar med laminat på golvet.

Bostadens balkong är belägen åt öster med fri utsikt och rymmer efter utbyggnaden som pågår just nu det mesta man kan önska. Inglasningen ökar användningsperioden markant och du kan se fram mot många trevliga stunder även om regnet smattrar mot rutorna. Här skiner solen på förmiddagen vilket är perfekt för morgonkaffet men tack vare inglasningen kan du även räkna med långa kvällar i goda vänners lag.

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ med kommod samt handdukstork. Förutom detta finns även lyx som egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren samt skön golvvärme vilket är ganska ovanligt i föreningen. Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen och nås genom källargången om man hellre vill använda det.

Varmt välkomna att boka in er för en visning på denna kanonfina bostad!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 693 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,21508%

Andel av årsavgiften

0,21985%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong med fri utsikt i österläge. Byggs för tillfället ut och glasas in, bilder på detta kommer inom kort.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma hus. Nås via källargången.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-När balkonger byggs ut och glasas in kommer avgiften att höjas ca: 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter. Dessutom har föreningen en lokal och 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Gemensamhetsutrymmen:
Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV/Internet:
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

Parkering:
P-plats med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. p-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering.

Renoveringar

Byggnadernas tekniska status:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes ca: 3% i oktober 2017 samt kommer att höjas med ytterligare 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Tuve
660 m
Willy:s Hemma
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
620 m
Länsmanstorget
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Gunnesgärde 6 förskola
180 m
Gunnestorpsskolans Fritidshem
360 m
Grundskolor
Västra Gunnesgärde 4 Gruppbostad
290 m
Gunnestorpsskolans Fritidshem
360 m
Gymnasium
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3,1 km
Vingagymnasiet
3,3 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
4,9 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
4,9 km
Banker
Swedbank
3,4 km
SEB
3,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Tuve Bangolfklubb
1,1 km
S T Jörgen Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuvevallen
610 m
Tuve Ishall
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,4 km
Kristinedals Träningscenter
5,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte