Långängen 7

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Långängen 7!
  • Stig på
  • Marbodalkök
  • Gott om förvaring och arbetsytor

Långängen 7 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

En kvadatsmart mini 2:a om 37 kvm på våning 3 av 5. Här får ni en ljus gavellägenhet med balkong i soligt söderläge ut mot det blivande torget. Detta är en nyproducerad pärla mitt i hjärtat av attraktiva Kvillebäcken. Ingen har bott här innan. Fina kommunikationsmöjligheter, mysiga caféer, restauranger och shopping har ni ett stenkast från er port!

37 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 757 kr inkl värme, kallvatten, Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
37 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

37 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Marbodalkök med ljusgrå laminatbänkskiva, underlimmad ho, stänkskydd i vitt blankt kakel, insänkt arbetsbelysning, dämpade luckor och lådor, Maskinpark i vitt från Electrolux bestående av inbyggd ugn och micro, spishäll, kombinerad kyl/frys samt helintegrerad diskmaskin.

Badrum

Helkaklat badrum med ljusgrått klinkers och vitt blankt kakel. Duschhörna med välvda glasdörrar, toalett, handfatskommod med spegelskåp, handdukstork, städskåp, Tvättavdelning med kombinations maskin från Electrolux, arbetsbänk samt överskåp

Övriga lägenheten

Hela lägenheten har vitmålade väggar och genomgående ekparkett. Golvlister i ek, vita foder och dörrar. Fönsterbänkar i natursten.

Stig in!

Ni möts av en välkomnande och rymlig hall som erbjuder goda avhägningsmöjligheter. Väggarna är genomgående målade i vitt och på golvet ligger en ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten.

Rakt fram finner ett helkaklat badrum med ljusgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Inredningen kommer från Svedbergs. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasdörrar, stilren kommod med handfat samt badrumsskåp med spegel. Tvättavdelningen består av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp.

Till höger finner ni köket som är välplanerat och kommer från Marbodal med en komplett maskinpark från Electrolux. Hela köket går i vitt och ljusgrått med ett vitt blankt kakel som stänkskydd. Här får in mängder av förvaring och arbetsytor!

I anslutning till köket på er vänstra sida har ni ett sovrum med utsikt över grannföreningens vackra innergård. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i tre garderober.

Vidare från köket rakt fram når ni vardagsrummet! Rummet badar i ljus tack vare fönster i två väderstreck och har en lättmöblerad planlösning som rymmer både soffgrupp och matplats. Öppna de dubbla balkongdörrarna och njut av solen större delen av dagen. Balkongen har ett söderläge. När området är klart kommer det bli ett litet torg framför huset.

Nu har ni chansen att köpa er en ytterst välplanerad minitvåa i hjärtat av populära Kvillebäcken med närhet till allt. Tillträdet är flexibelt, Är det dags att fynda, så kontakta mäklaren redan idag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 757 kr inkl värme, kallvatten, Triple Play

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
VA: 1 800 kr

Kommentar

Uppskattade driftkostnader på el och varmvatten

Andel i föreningen

0,544%

Andel av årsavgiften

0,544%

Tillträde

Efter önskemål!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 2:6

Övrigt

Balkong i söderläge

Källarförråd

Lägenheten är registrerad som en 1,5:a enl. föreningen, oklart varför.

Förening

Namn

Brf Piazza

Om föreningen

Brf Piazza i Kvillebäcken består av fyra flerbostadshus med 113 st. bostadsrätter samt 4 lokaler.
Byggår:2017
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC
Ekonomi samt månadsavgiften: Värme, vatten och TriplePlay (Comhem:s basutbud Digital-TV, Internet & bredbandstelefoni) ingår i månadsavgiften.
Föreningen har Individuell enhetsmätning för el och varje medlem betalar för sin egen förbrukning.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Moderna Försäkringar. Bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Medlemmar behöver enbart teckna en hemförsäkring.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

113

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Kabel-TV/Bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät. Leverantör är ComHem.

Parkering

Parkering: Föreningen har 46st parkeringsplatser samt 4st motorcykelplatser i garaget som ligger under gården och delvis under ett av husen. Utvalda platser är utrustade med uttag för elbil. 1000kr/mån för p-plats och 500kr/mån för MC-plats. Inga lediga p-platser i dagsläget, separat kö. MC-platser finns.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Övriga utrymmen: Barnvagnsrum-/rullstolsrum finns i anslutning till samtliga trapphus. Gemensamma cykelförråd finns i hus nr 2 och 4 samt i byggnader på gården.
Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hung Loi Market
100 m
Osthyveln
140 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
550 m
Backaplan
550 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Lantmätaregatan 20
330 m
Förskolan Brämaregatan 2 D
390 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,9 km
Grundskolor
Wieselgrensgatan Dagcenter
720 m
Rambergsskolan F-9
740 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
1,2 km
Plusgymnasiet
1,8 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,7 km
Chalmers Professional Education AB
1,7 km
Banker
Swedbank
100 m
Swedbank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Tuve Bangolfklubb
2,3 km
S T Jörgen Golfklubb
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fjärdingsplans Idrottsplats
280 m
Lundby StadiumBowl
680 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,2 km
Aqua Wellness Sverige AB
3,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte