Brunnehagen 15

Bilder

  • Såld!
  • Brunnehagen 15
  • Planritning 2D
  • Planritning 3D Möblerad
  • Tuve Torg med mataffärer, pizzeria, bageri, apotek
  • Vackra Hisingsparken med motionsslingor

Brunnehagen 15 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Snart ges möjligheten att köpa en av de eftertraktade treorna i populära Brunnehagen. Bostaden ligger högst upp i huset och har en öppnare planlösning än standard. Stamrenoverat badrum med tvättmöjligheter, ljust kök samt en härlig balkong med förmiddagssol är några av fördelarna i denna bostad. Troligen kommer föreningens balkonger byggas ut (80cm) och glasas in under året (väntar på slutgiltiga beslut). Då blir balkongen som ett extra rum att nyttja stora delar av året. Tvättstuga ligger i samma hus och lediga parkeringar finns. Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3
Byggår:
1971
Driftskostnad:
598 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

På våning tre ligger denna fantastiskt fina bostad med lite insyn från grannar och fin utsikt. Lägg där till en härlig balkong åt öst med utsikt över området. Denna balkong skall förhoppningsvis via föreningen byggas ut och glasas in, balkongen blir då ett extra rum att nyttja stora delar av året.

Du kliver in i hallen som direkt ger plats för avhängning och förvaring. Här är praktiskt planerat med lättskött klinker på golvet som vidare in i hallen övergår till laminat. Väggarna i entrédelen är vitmålade.
Vardagsrummet beläget åt öst är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats eller arbetsplats om man så önskar. Planlösningen här är lite annorlunda mot de andra 3:orna i föreningen då väggen från hallen är borttagen vilket skapar en känsla av rymd. Från fönstren är det vidsträckt utsikt över Tuve och här kan du se när bussen är påväg in till Tuve för att vända, då är det dags att förbereda sig om du ska med den tillbaka in till city om några minuter. Väggarna är ljusa och på golvet ligger laminat.
Bostadens kök rymmer en matplats för 4-5 personer invid fönster med utsikt över Arvesgärde. Köket är ljust med uppdaterad maskinpark i rostfritt. Köksluckorna är vita, bänkskivorna består av grå laminat och mellan över- och underskåp sitter matchande mosaikliknande kakel. Maskinparken är genomgående rostfri och består av spis med häll, fläkt, kyl/frys i fullhöjd samt en diskmaskin. Väggarna är vita och vid matplatsen sitter vit bröstpanel. På golvet ligger laminat i klinkerimitation.

Sovrum 1 är rymligt med utgång till balkong åt öst (morgonsol). Här finns plats för dubbelsäng och förvaring finns i den stora garderoben. Räcker inte garderoberna till finns mer utrymme i klädkammaren belägen precis utanför. Här har vi vita väggar med en grå mönstrad fondvägg och på golvet ligger laminat.

Balkongen som är belägen åt öst (kvällssol) har fri utsikt över området utan insyn. Här ska under 2017 förhoppningsvis byggas ut och glasas in vilket kommer att öka balkongens användningsmöjligheter.

Sovrum 2 är beläget mittemot sovrum 1 med ingång från både hall och kök. Här erbjuds förvaring via garderober och på golvet ligger laminat. Väggarna är tapetserade med gråblommig tapet och en vägg är vitmålad.

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna samt en dekorrand i grått. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta finns även en egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren. Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen om man hellre vill använda det.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

7 180 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 1 680 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27978%

Andel av årsavgiften

0,26718%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong med utsikt över gården i östligt läge. Skall under 2017 förhoppningsvis byggas ut och glasas in.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö men fanns ett antal lediga början av dec. 2016.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter. Dessutom har föreningen en lokal och 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Gemensamhetsutrymmen:
Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV/Internet:
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

Parkering:
P-plats med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. p-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering.

Renoveringar

Byggnadernas tekniska status:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes ca: 3% i oktober 2017 samt kommer att höjas med ytterligare 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
650 m
ICA Supermarket Tuve
650 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
610 m
Länsmanstorget
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Gunnesgärde 6 förskola
170 m
Gunnestorpsskolans Fritidshem
370 m
Grundskolor
Västra Gunnesgärde 4 Gruppbostad
290 m
Gunnestorpsskolans Fritidshem
370 m
Gymnasium
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3,1 km
Vingagymnasiet
3,3 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
4,9 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
4,9 km
Banker
Swedbank
3,4 km
SEB
3,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Tuve Bangolfklubb
1,1 km
S T Jörgen Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuvevallen
620 m
Tuve Ishall
640 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,4 km
Kristinedals Träningscenter
5,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte