Penselgatan 6

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Penselgatan 6!
  • Välplanerad etta med sovalkov - tips bygg en vägg och dölj alkoven
  • Sovalkoven rymmer en dubbelsäng
  • Marmor på fönsterbräden känns rätt i tiden

Penselgatan 6 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Här bor ni i ett av Göteborgs mest eftertraktade område med oslagbar närhet till shopping och kollektivtrafik. Välplanerad etta med sovalkov, gott om sociala ytor utanför samt en stor balkong i västerläge. Köket är från Marbodal och maskinparken är välutrustad från Siemens. Badrummet har förutom helkaklade ytor även din egna tvättavdelning. Här får du en välplanerad förpackning med allt du kan önska och med närhet till det mesta.

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 310 kr värme, vatten och Telia Triple-play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2424
Byggår:
2015
Driftskostnad:
179 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen upp till våning två och till denna fantastiska etta med en balkong i västerläge. Penselgatan 6 ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt och där er stora balkong ger er första parkett till allt som händer.

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning och möblemang. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Vidare rakt fram från hallen möts ni av den praktiska sovalkoven till höger, i alkoven idag står en dubbelsäng. Ett bra tips är att ni kan dela av alkoven med en vägg med glasrutor i som gör att den blir avskild men ändå kommer det härliga ljusflödet in, detta finns dock inte idag.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, detta ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt. Här ryms såväl soffgrupp som matbord och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från Marbodal har vita luckor och ovan bänkskivan i askgrå laminat sitter ett grått kakel. Den gedigna maskinparken som är levererad från Siemens erbjuder en inductionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd micro samt en kombinerad kyl och frys. Härifrån når ni även bostadens stora balkong om strax över 8 kvm i västerläge, balkongens storlek gör det lämpligt att både ha en härligt avkopplande loungehörna och även ett bord med stolar för middagen. Möjlighet finns att glasa in en del av balkongen mot en egen kostnad, föreningen gör en gemensam insats om detta så kostnaden hålls nere.

Badrummet som är helkaklat med grå klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna har allt du kan önska. Inredningen består av en kommod, spegelskåp, wc, dusch med vikbar glasdörr samt en handduksvärmare. Här finns också en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, en praktisk bänk för tvätten och ovansittande skåp för förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 10, hiss finns

Avgift

2 310 kr värme, vatten och Telia Triple-play

Andel i föreningen

0,8984%

Andel av årsavgiften

1,00516%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 36:5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 150 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 150 kr
VA: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

HSB Brf Umbra i Göteborg

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Brämaregården 36:5, vilka uppfördes 2015. Föreningen består av 68 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Avgift:
I avgiften ingår värme och telia triple play. I varje lägenhet finns en avläsare för kall-, och varmvatten och el, där faktureras man för den faktiska förbrukningen fördelat kvartalsvis.

Det finns ett utrymme för barnvagnar under Penselgatan 6.

Det finns en gästlägenhet med välutrustat kök samt upp till 9 bäddar. Denna kan hyras för en kostnad av 300 kr/dygn och max 3 dygn i rad.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

68

TV och Bredband

Föreningen har ett treårigt kollektivt avtal med Telia om tjänster för bredband, TV och telefoni. I bostäderna byggs ett datanät upp med 2 datauttag per sovrum och 4 uttag per vardagsrum. Lite beroende på planlösning kan det även finnas 2 uttag i kök. I vart och ett av dessa uttag kan en telefon, digitalbox för TV eller dator anslutas. Vilken tjänst som önskas i respektive uttag väljs via en panel i bostadens elcentral. I tjänsten ingår Telia bredband 100/10. Hastigheten ar 50-100 Mbit/s for att ta emot data och 8-10 Mbit/s for att skicka data.

Parkering

Föreningen har hand om 32 st garageplatser som går att hyra för ca 1250 kr/månad. Till garageplatserna är det separat kö. Det finns även 3 MC-platser som går att hyra för 550 kr/månad. Till MC-platserna är det separat kö..

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Övrigt

Cykelställ finns på gården och utefter gaveln vid sopnedkasten. Inomhus under Långängen 4 A i cykelrummet finns cykelparkering, där finns även de uthyrningsbara cykelgarderoberna för er som vill låsa in er cykel.

Det finns en gemensam tvättstuga på gården med bokningsbara tider varje dag mellan 06.00-00.00 där varje tvättpass är 3 timmar.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hung Loi Market
60 m
Osthyveln
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
400 m
Backaplan
400 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Brämaregatan 2 D
320 m
Kyrkans Förskola
420 m
Kollektivtrafik
Göteborg Vågmästareplatsen
250 m
Göteborg Hjalmar Brantingspl
290 m
Grundskolor
Rambergsskolan F-9
800 m
Bjurslättsskolan F-6
880 m
Gymnasium
Vingagymnasiet
1,4 km
Plusgymnasiet
1,6 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,7 km
Chalmers Professional Education AB
1,7 km
Banker
Swedbank
200 m
DNB Bank
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Tuve Bangolfklubb
2,4 km
Sankt Jörgen Park Golf
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fjärdingsplans Idrottsplats
430 m
Lundby StadiumBowl
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,3 km
Got Event AB
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte