Fritiof Anderssons Gata 7

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Fritiof Anderssons Gata 7
  • Välplanerat och snyggt kök från Marbodal med luckor i vithögglans
  • Stort badrum med dusch och tvättmaskin/torktummlare
  • Sol från lunchtid tills den går ner i träden
  • Planlösning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fritiof Anderssons Gata 7 , Eriksberg Västra , Göteborg

Nu har du chans att förvärva denna trevliga 2:a om 52 kvm från 2015. Bostaden är ljus och fräsch med väldisponerade ytor och genomgående smakfulla materialval. Här erbjuds även en stor inglasad soldränkt balkong om drygt 9 kvm. Allt detta paketerat i en välskött förening ett stenkast från Eriksbergs promenaden!

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 570 kr Ip-tele,grund utbud av TV samt bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
586 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

När ni skall besöka lägenheten möts ni först av en trevlig och grön innergård som bjuder in till trevliga uteaktiviteter och sköna avslappningsmöjligheter.

När ni äntrar lägenheten välkomnas ni av en trevlig hall med en snygg ekparkett som sträcker sig vidare genom hela lägenheten. Hallen har goda avhängningsmöjligheter och många garderober för praktisk förvaring.

Rakt över hallen finner ni det helkaklade badrummet med antracitfärgade klinkers på golvet och glansvitt kakel på fyra väggar med dekorativ mosaik bakom den vägghängda toalettstolen. Badrummet är utrustat med kommod och spegel från Svedbergs, duschdörrar i glas, handdukstork och downlights. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens tillsammans med en praktisk bänk och ett rymligt vägghängt skåp ovanför.

Vidare in i lägenheten möts ni av det kombinerade kök- och vardagsrummet. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och gott om förvaring. Köket kommer från Marbodal med vita högglansluckor med rostfria handtag och en mörkgrå laminatbänkskiva med en underlimmad dubbelho. Vitvarorna så som induktionshäll, mikrovågsugn, varmluftsugn och kyl & frys kommer från Siemens och går i vitt. Den öppna planlösningen ger möjlighet till sociala tillställningar och matplats för minst fyra personer.

Från vardagsrummet når ni det ljusa och härliga sovrummet med utgång till den inglasade balkongen om cirka 9 kvm med sydvästläge. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har bra förvaringsmöjligheter i sju stycken garderober.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och kan därmed inredas i just din eller eran egen stil!

Är detta er blivande drömbostad? Tveka inte att boka in er på visning redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 570 kr Ip-tele,grund utbud av TV samt bredband.

Driftskostnad

7 040 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 500 kr
El: 1 680 kr
VA: 4 860 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftenkostnaden är en uppskattning och kan variera beroende på antal brukare och hur varmt det är ute. Varm- och kallvatten samt värme debiteras efter faktisk förbrukning i efterskott. Uppgifterna ovan bygger på att 4 vuxna bott i lägenheten.

Andel i föreningen

0,87679%

Andel av årsavgiften

0,89011%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Sannegården 75:1

Övrigt

Inglasad balkong om cirka 9 kvm.

Källarförråd.

Förening

Namn

HSB Brf Flatön

Om föreningen

Brf Flatön ligger på Platån i Västra Eriksberg nära hamnbassängen. Föreningen består av 85 lägenheter (1,5 - 4 rum) byggt i ett trevligt kvartershus med fyra våningar. De flesta lägenheter är utrustade både med balkong och terrass vilket ger en lägenheterna känsla av att bo i radhus. Projektet startade 2013 och var färdigbyggd hösten 2015 och är det sista projektet som byggs på Platån. I närheten finns det mesta såsom trevliga restauranger, skola och vårdcentral. Närhet till Färjenäsparken eller Krokängsparken ger tillfälle till trevliga promenader.

Brf Flatön består av moderna ljusa energieffektiva lägenheter, där flertalet har entréterrasser mot innergården. På gården är det plats för lek, grillning och samvaro. I föreningen finns det gemensamhetslokal/övernattningslägenhet samt en relaxavdelning med bastu. Under huset är det garage och cykelrum, plats för barnvagnar och stora lägenhetsförråd.

Garaget är ljust och trevligt där några av platserna är anpassade för el-bilar, några platser har också litet förråd intill p-platsen.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Sweden Green Building Council, nivå silver. Det betyder bland annat att det är stränga krav på bullernivå, luftkvalité, byggmaterial och energiåtervinning.

Byggnaden har solpaneler och bergvärmepump vilket reducerar värmeförbrukningen. Lägenheterna har individuell mätning och debitering (IDM) vilket betyder att var och en kan påverka sin energikostnad.
Energideklaration har ännu inte utförts.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

ComHem och Tivo med tv-paket med grundutbud av ca 30 kanaler, bredband med en hastighet på 100/100mbit, IP-telefoni fast del.

Parkering

44 garageplatser i källarplan (1000kr/mån) och 24 öppna parkeringsplatser i gatuplan (550kr/mån). Under huset finns det ett parkeringsgarage som även har platser speciellt framtagna för el-bilar. Separat kö för respektive parkering.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Restaurangen Pishi och kommer att ha öppet 11:00 - 22:00 söndag till torsdag och till 23:00 fredag och lördag. Trevlig relaxavdelning med bastu, gemensamhetslokal för fest eller övernattning samt tvättstuga.

Om området

Eriksberg Västra

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000-talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

På platån finner ni nya Taubeskolan F-6 och Färjenäsparken som är en historisk och mysig park med en stor lekplats, slingrande stigar och fina utsiktsplatser. I anslutning till lekplatsen ligger en näridrottsplats med skate-bana, fotbollsplan, basketplan, utegym och löparbanor.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bussar mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
450 m
Kustens Fisk & Delikatesser AB
990 m
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,3 km
Eriksbergs köpcentrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Astris Gata 3
260 m
Förskolan Trondheimsgatan 15
480 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,7 km
Grundskolor
Taubeskolan
270 m
Bräckeskolan F-9
590 m
Gymnasium
Gymnasieakademin1
1 km
Gymnasieakademin
1 km
Universitet & Högskolor
Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap
1,9 km
Chalmers Professional Education AB
2,1 km
Banker
SEB
970 m
SEB
990 m
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
4,6 km
Tuve Bangolfklubb
5,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Eriksbergs Bowling
770 m
Slottsskogsrinken
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
2,5 km
Frölundaborgs Ishall
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte