Fritiof Anderssons Gata 13

Bilder

  • Såld!
  • Balkong med utsikt över Eriksbergskranen
  • Rymlig hall med avhängning och förvaring
  • Stort badrum med tvättstuga
  • Öppet badrum med duschkabin i glas
  • Kök i anslutning till matplats och vardagsrum

Fritiof Anderssons Gata 13 , Eriksberg , Göteborg

Nu kan vi erbjuda er en välplanerad 4:a på Eriksbergsplatån. Mycket fin lägenhet som byggdes 2015 med stor inglasad balkong. Här bor ni ett stenkast från kajpromenaden och den vackra Färjenäsparken. 100 meter från dörren har ni även attraktiva Taubeskolan.

90,4 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 081 kr inkl. D-TV,Bredband, IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90,4 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
372
Byggår:
2015
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

90,4 kvm

Rumsbeskrivning
Badrum

Vitkaklade väggar, mörkgrå klinkers. Downlights, handdukstork, toalett, kommod och spegel. Duschkabin i glas. Tvättmaskin och torktumlare, Siemens.

Toalett

Vitt kakel, mörkt klinkers golv. vit högglanskommod och spegel. Toalett, dusch med draperi.

Kök

Marbodalkök med vita luckor, handtag i rostfritt, ljusgrå arbetsbänk, underlimmad ho, kaklat stänkskydd, Maskinpark från Siemens med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Frihängande fläkt från Bosch.

Övriga lägenheten

Genomgående ekparkett, vitmålade väggar, vita lister och foder.

Välkommen in i denna luftiga fyra på tredje våningen med, privatläge, skön öppenplanlösning och härligt ljusinsläpp!

Ni välkomnas av en rymlig hall med bra förvaringsmöjlighet mycket plats för avhängning och mindre möblemang. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar som ger en bra bas att spinna vidare på och inreda i valfri stil.

På er högra sida finner ni det rymliga badrummet. Här finner du stilren design i form av vitt kakel och mörkgrå klinkers. Duschkabin med glasdörrar, handdukstork, kommod och spegel samt downlights. Tvätt avdelning med en maskinpark med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovan dessa en stor arbetsbänk samt förvaringsskåp.

Vidare har ni ett hemtrevligt genomgångskök på er högra sida, allt i öppen planlösning med vardagsrum och matplats. Köket är från Myresjökök och är vita släta luckor ljusgrå arbetsbänk med underlimmad ho. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, hel integrerad diskmaskin och induktionshäll, maskinpark från Siemens.

Köket är som gjort för socialmatlagning med sin öppnaplanlösning. Här kan ni lätt mingla när det kokar i grytorna med gästerna vid matplatsen såväl som barhänget.

Till vänster om köket så finner ni en gästtoalett med dusch. Toaletten följer samma stilrena design som badrummet med vitt kakel och mörkt klinkergolv. Denne är utrustad med toalett, en vit högglans kommod, spegel samt dusch med duschdraperi.

Vardagsrummet är stort och erbjuder både rymlig matplats och möjlighet till större soffa. Ni har ett härligt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. I anslutning till vardagsrum finns en härligt stor inglasad balkong om ca 20 kvm. Klockrent ställe att avnjuta ett glas vin en sen sommarkväll.

På vänstersida om matplatsen ligger ett sovrum som har en praktisk klädkammare. Den stora skjutdörrsgarderoben som syns på bilderna ingår inte.

På andra sidan vardagsrummet till höger om balkongen finner ni ytterligare två sovrum. Först ett mindre sovrum som används som kontor idag. Bra planlösning och mycket ljusinsläpp samt utsikt över Eriksberg.

Slutningen finner master bedroom som erbjuder en enorm skjutdörrsgarderob stor som med egen klädkammare. Här står även en lös garderob som ingår och skall stå i kontoret.

Är detta er blivande drömbostad? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 081 kr inkl. D-TV,Bredband, IP-telefoni

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,09756%

Andel av årsavgiften

1,31205%

Tillträde

slutet maj.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Sannegården 75:1

Övrigt

Stor inglasad balkong om ca 20,5kvm.

Källarförråd.

Förening

Namn

HSB Brf Flatön

Om föreningen

Brf Flatön ligger på Platån i Västra Eriksberg nära hamnbassängen. Föreningen består av 85 lägenheter (1,5 - 4 rum) byggt i ett trevligt kvartershus med fyra våningar. De flesta lägenheter är utrustade både med balkong och terrass vilket ger en lägenheterna känsla av att bo i radhus. Projektet startade 2013 och var färdigbyggd hösten 2015 och är det sista projektet som byggs på Platån. I närheten finns det mesta såsom trevliga restauranger, skola och vårdcentral. Närhet till Färjenäsparken eller Krokängsparken ger tillfälle till trevliga promenader.

Brf Flatön består av moderna ljusa energieffektiva lägenheter, där flertalet har entréterrasser mot innergården. På gården är det plats för lek, grillning och samvaro. I föreningen finns det gemensamhetslokal/övernattningslägenhet samt en relaxavdelning med bastu. Under huset är det garage och cykelrum, plats för barnvagnar och stora lägenhetsförråd.

Garaget är ljust och trevligt där några av platserna är anpassade för el-bilar, några platser har också litet förråd intill p-platsen.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Sweden Green Building Council, nivå silver. Det betyder bland annat att det är stränga krav på bullernivå, luftkvalité, byggmaterial och energiåtervinning.

Byggnaden har solpaneler och bergvärmepump vilket reducerar värmeförbrukningen. Lägenheterna har individuell mätning och debitering (IDM) vilket betyder att var och en kan påverka sin energikostnad.
Energideklaration har ännu inte utförts.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

ComHem och Tivo med tv-paket med grundutbud av ca 30 kanaler, bredband med en hastighet på 100/100mbit, IP-telefoni fast del.

Parkering

44 garageplatser i källarplan (1000kr/mån) och 24 öppna parkeringsplatser i gatuplan (550kr/mån). Under huset finns det ett parkeringsgarage som även har platser speciellt framtagna för el-bilar. Separat kö för respektive parkering.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Restaurangen Pishi och kommer att ha öppet 11:00 - 22:00 söndag till torsdag och till 23:00 fredag och lördag. Trevlig relaxavdelning med bastu, gemensamhetslokal för fest eller övernattning samt tvättstuga.

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
410 m
Kustens Fisk & Delikatesser AB
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,3 km
PKhuset Centrumledning
3,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Astris Gata 3
310 m
Förskolan Trondheimsgatan 15
420 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,7 km
Grundskolor
Taubeskolan
310 m
Bräckeskolan F-9
530 m
Gymnasium
Gymnasieakademin1
1,1 km
Gymnasieakademin
1,1 km
Universitet & Högskolor
Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap
2 km
Chalmers Professional Education AB
2,1 km
Banker
SEB
990 m
SEB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
4,5 km
Tuve Bangolfklubb
5,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Eriksbergs Bowling
720 m
Slottsskogsrinken
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
2,5 km
Frölundaborgs Ishall
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte