Brunnehagen 59

Bilder

  • Såld!
  • Brunehagen 59! Tuves läckraste bostad?
  • Välkommen in!
  • Ljust och fräscht med praktiskt klinkergolv
  • Stilrent och elegant med läckra detaljer
  • Genomgående rostfri maskinpark

Brunnehagen 59 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu ges möjligheten att förvärva en av Tuves läckraste 3:or med bästa gavelläge. Här är stilrent och genomgående i toppskick! Bostaden är belägen högst upp i huset med fri utsikt över radhusområdet intill. Lägg där till ett renoverat badrum med tvättmaskin, läckert kök samt en härlig balkong med kvällssol som troligen ska byggas ut och glasas in under 2017 (väntar på slutliga beslut). Tvättstuga i samma uppgång och lediga parkeringar finns.
Välkommen på visning!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3
Byggår:
1971
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Vita köksluckor med rostfria handtag, vitt kakel, grå bänkskiva i laminat, rostfri maskinpark: varmluftsugn, micro, kyl/frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, dubbelho. vitlaserad askparkett, målade väggar.

Badrum

Renoverat juni 2013 via föreningen när stambytet skedde. Grå klinker, vitt kakel, dusch med glasväggar, toalett, belyst spegelskåp, kommod med tvättställ, handdukstork, tvättmaskin.

Nu ges möjligheten att köpa en av Tuves troligen finaste treor med ett kanonläge i området! På våning tre ligger denna fantastiskt fina bostad med minimal insyn från grannar. Här är det bara at flytta in in och njuta då allt är i toppskick! Lägg där till en härlig balkong åt väst med utsikt över området. Denna balkong skall under 2017 byggas ut och glasas in, balkongen blir då ett extra rum att nyttja stora delar av året.

Du kliver in i hallen som direkt ger plats för avhängning och förvaring. Här är praktiskt planerat med lättskött klinker på golvet som vidare in i hallen övergår till vitlaserad askparkett vilket är genomgående i bostaden. Väggarna i entrédelen består av vitmålad råspont och resterande väggar är vitmålade med en häftig blå fondvägg som bryter av snyggt.

Bostadens läckra, renoverade kök rymmer en matplats för 4-5 personer invid fönster med utsikt mot balkongen. Köket är stilrent och erbjuder rejält med arbetsytor samt förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor. Köksluckorna är vita med rostfria handtag och bänkskivorna är grå. Mellan över- och underskåp sitter breda kakelplattor i vitt och självklart finns här även belysning. Maskinparken är genomgående rostfri och består av inbyggd varmluftsugn & micro, kyl/frys i fullhöjd, induktionshäll, fläktkåpa samt dubbelho. Givetvis finns här även en helintegrerad diskmaskin. Väggarna är målade i en behaglig grön nyans och på golvet ligger vitlaserad askparkett.

Sovrum 1 är rymligt med utgång till härlig balkong åt väst (kvällssol). Här finns plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Förvaring finns såklart här också i form av 3 garderober som komplement till klädkammaren belägen precis utanför. Här har vi vita väggar med en fondvägg och på golvet ligger vitlaserad askparkett.

Balkongen som är belägen åt väster (kvällssol) har fri utsikt över området. Här ska under 2017 troligen byggas ut och glasas in vilket kommer att öka balkongens användningsmöjligheter markant till stora delar av året. Detta "rum" kommer garanterat nyttjas mycket i goda vänners lag till härliga solnedgångar.

Sovrum 2 är beläget mittemot sovrum 1 och är även det rymligt, perfekt till de små. Här erbjuds förvaring via 2 garderober och på golvet ligger vitlaserad askparkett. Väggarna är målade i vitt.

Vardagsrummet beläget åt öst är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats eller arbetsplats om man så önskar. Väggarna är målade i en trendig blågrå ton och på golvet ligger vitlaserad askparkett.

Bostadens badrum är såklart även det i toppskick och renoverades i samband med stambytet i juni 2013. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, kommod med tvättställ samt handdukstork. Förutom detta finns även en egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren. Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen om man hellre vill anvädna det.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 300 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,21508%

Andel av årsavgiften

0,22044%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong med utsikt över gården i västligt läge (kvällssol). Skall under 2017 byggas ut och glasas in.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö men fanns ett antal lediga början av dec. 2016.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter. Dessutom har föreningen en lokal och 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Gemensamhetsutrymmen:
Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV/Internet:
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

Parkering:
P-plats med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. p-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering.

Renoveringar

Byggnadernas tekniska status:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes ca: 3% i oktober 2017 samt kommer att höjas med ytterligare 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
840 m
ICA Supermarket Tuve
840 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
810 m
Länsmanstorget
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gunnestorpsskolans Fritidshem
310 m
Västra Gunnesgärde 6 förskola
330 m
Grundskolor
Gunnestorpsskolans Fritidshem
310 m
Nedergårdsskolan
360 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
3,1 km
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3,3 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
4,7 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
4,7 km
Banker
Swedbank
3,3 km
SEB
3,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
1 km
Tuve Bangolfklubb
1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuvevallen
580 m
Tuve Ishall
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,3 km
Kristinedals Träningscenter
5,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte