Wenner-Grens Väg 61

Bilder

Utgångspris

6 475 000 kr

Wenner-Grens Väg 61 , Svanesund , Orust

Nu kan vi erbjuda er en härlig fastighet på Svanesunds gräddhylla, Wenner-Grens väg 61. Här står ett helt nytt mycket välplanerat 2-planshus i funkisstil om ca 207 kvm med mycket hög standard. Möjlighet till separat lägenhet i markplan. Båtplats ingår. Här bor ni kungligt med behagligt pendlingsavstånd till Göteborg!

207 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
207 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
528 kvm
Byggår:
2017
Utgångspris:
6 475 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

207 kvm

Rumsbeskrivning
Badrum

Två badrum med varierande storlek.Vitt blankt kakel, antracit klinker med komfort värme med inslag av chockladton. Utrustat med dusch, toalett, handfatskommod, spegelskåp och downlights.

Kök

Vitt HTH kök med rostfria handtag, Utrustat med kyl respektive frys i fullhöjd från LG, Maskinpark i form av diskmaskin, ugn samt spishäll från Bosch. Spisfläkt från Ecotronic.

Tvättstuga

Helkaklad med vitt blankt kakel, antracit klinker, tvättmaskin och troktummlare från Siemens, Värmepanna Nibe-fighter 750. Arbetsbänk i ljusgrått laminat samt infäld ho.

Generellt om bostaden

Ekparkett, vitmålade väggar, vita lister och foder. Vita fönsterbänkar.

Välkommen in i denna nyproducerade villa, ett stenkast från vattnet!

Ni välkomnas upp för den spatiösa trappan upp till entréplan med träaltan slingrandes kring bergskanten! Här finner ni en svårslagen och soldränkt altan med plats för grill, utomhusmöblemang och utespa! Perfekt plats för umgänge sena sommarkvällar med bubbel i glasen.

Innanför dörren välkomnas ni in i hallen med härligt ljusinsläpp och eget utrymme för förvaring och avhängning. På golvet ligger en ekparkett som löper vidare genom hela bostaden så även de vit målade väggarna.

I anslutning till hallen finner ni ett moderna och stilrent badrummet i med vitkaklade väggar och antracitfärgad klinker med en accéntmosaik i chokladton. Badrummet är utrustat med takdusch, toalett, handfatskommod, spegelskåp och downlights.

Den öppna planlösningen och höga takhöjden ger en voluminöskänsla. Här finns gott om plats för en större soffgrupp och matplats med plats för 6-8 gäster. Inte nog med det, kan ni även ta sällskapet ut på den rymliga balkongen med outstanding utsikt över vattnet hela vägen in till Svanesunds samhälle.

Köket har en lyxigkänsla tillhandahåller goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket kommer från HTH och går i vitt med grå granitbänkskiva, rostfria handtag och stänkskydd skimrande i kopparskimrande kakel. Köket är utrustat med tämligen komplett maskinpark som går i rostfritt, även vinkylen har sin plats! Från köksbänken har ni en fin uppsikt över båttrafiken på farleden utanför.

På detta plan finner ni slutligen Master bedroom i anslutning till vardagsrum. Här erbjuds plats för dubbelsäng och garderober samt oemotståndlig utsikt över vattnet.

Välkommen en trappa ner. Bottenplanet är väldigt likt övervåningen vilket gör att det med fördel kan dela av bostaden och med lätta medel skapa två lägenheter för exempelvis generationsboende eller verksamhet.

Till vänster om trappan finner ni ett rymligt badrum på er vänstra sida. Detta badrum följer samma stil och design som det på övre plan. Detta badrummet har samma utrustning som det andra, det vill säga dusch, toalett, hanfatskommod, spegelskåp, golvvärme och downlights samt underbara inslag av glasmosaik i chokladton.

Vidare når ni ett mindre sovrum eller arbetsrum samt ett större sovrum. Det senare har en mycket bra storlek och vattenutsikt.

Allrummet i bottenplan är stort och har precis som vardagsrummet ett enormt fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp och en skön utsikt. Två glasdörrar leder er ut till något som kan bli en uteplats eller liknande. Här finns även en ytterdörr om man vill ha en separat entré i markplan.

Fortsättningsvis finnes ytterligare ett sovrum med plats för både garderob, skrivbord och större säng. Mitt emot detta sovrum finner ni ett förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Sist men inte minst finner ni ett stor tvättstuga/grovkök med vitt högglans kakel i vitt samt grått klinkers. Denna är utrustad med tvättmaskin, torktumlare. Här är det tänkt att ni kan göra ett kök om så önskas. Från tvättstugan finner ni även ytterligare en utgång.

Kan detta vara något för er? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

FX - värmepump Nibe Fighter 750, vatteburen golvvärme i båda våningsplanen.

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Balkong med glasräcke

Stor terrassdäck mot berget på baksidan.

Huset levereras med 10-års byggfelsförsäkring från Garbo.

Fastighetsbeteckning

Hals 2:168

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

1 634 000 kr

Summa pantbrev

3 077 000 kr

Tomt

Areal: 528 kvm

Tomtbeskrivning

Fastigheten säljs med grovplanerad tomt. Alla anslutnings/väg-avgifter är betalda.

Båtplats ingår.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Hals GA:5-GA:6, Mölneby GA:2

Tillträde

Efter önskemål!

Om området

Svanesund

Svanesund växer i en rasande fart, området Hals i synnerhet. Här bor många barnfamiljer som uppskattar det lunga området vackra vyer med närhet till havet och båtliv. I sammhället finns den närservice man kan önska. Vill man ha mer shopping så tar man sig lätt till Stenungssund, Göteborg eller Torp på ett kick.

Kommunikation

Bilfärjan över till Kolhättan till fastlandet grå frekvent året runt. Se tidtabell under "Dokument och länkar".

Närservice

Kommunal F9-skola samt fritidshem finns i sammhället och kommunen erbjuder även servicehem och äldreboende i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Trollbackens förskola
2 km
Förskola Ängås
2,2 km
Kollektivtrafik
Kolhättan färjeläge
1,6 km
Viddesgärde
1,7 km
Grundskolor
Ängås Skola Högstadiet
2,3 km
Ängåsskola Låg och Mellanstadiet
2,7 km
Banker
Orusts Sparbank
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Svanesunds Idrottshall
2,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Söskär
1,4 km
Svanesund
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-655 99 59

031-3203025

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte