Verkmästaregatan 9

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Verkmästaregatan 9!
  • Privat entré med uteplats i söderläge
  • Varierad möblering kan tillämpas
  • Hallen med avhängning och praktiskt klinker
  • Köket med sin smarta köksö

Verkmästaregatan 9 , Eriksberg Lindholmen , Göteborg

Unik etagelägenhet med uteplats i söderläge! I de gamla kvarteren på Lindholmen, Hisingens eget Haga, möter ni detta arkitektritade hus med spännande planlösning. Kök och matsal bjuder in till social samvaro, två sovrum, två badrum och ett vardagsrum med ett fönster från golv till tak (ca 5 m). Här får man ett bekymmerslöst och påkostat boende som hade inflytt 2002 i en förening med god ekonomi. Gratisfärjan tar er in till stenpiren på bara 6 minuter där ni kan strosa runt i innerstan med dess stråk, butiker och restauranger.

83,6 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 375 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,6 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1002
Byggår:
2002
Driftskostnad:
439 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,6 kvm

Rumsbeskrivning

Kom in i er privata entré men stanna till först och njut av den stora uteplatsen. Här kan ni ha varierad möblering, en grill, en loungegrupp eller kanske odla egna grönsaker i en odlingslåda. Ni välkomnas sedan av en rymlig hall med ljusa väggar och ett beige klinker på golv. Här finns en skjutdörrsgarderob som stuvar undan alla ytterkläder. I övrigt genomgående i hela bostaden är goda och kvalitativa materialval så som ekparkett på golv samt lister och dörrar i massivt trä. Från hallen når man bostadens största badrum som är stilrent och helkaklat i beige klinker på golv och ett vitt kakel på väggarna. Vidare erbjuder badrummet golvvärme, handfat, spegelskåp, dusch med draperi, handduksvärmare samt extra förvaringsskåp. All tvätt sköts enkelt med tvättmaskinen (Cylinda) och torktumlaren (Cylinda) så du slipper tvättstugebokning.

Direkt till vänster finns det ljusa köket som är väldisponerat med gott om förvaring och en stor köksö som tar sin naturliga plats mitt i rummet. Köket innehåller kvalitativa materialval som en rejäl granitskiva och vackra köksluckor i björk från Marbodal. Köksön skapar inte bara extra bänkyta och förvaring utan fungerar även som bord med några stolar intill. Här lagar ni er mat på en hällspis från Cylinda och en diskmaskin från Cylinda tar hand om det tråkiga efterarbetet. Ångorna från matlagningen tas upp i en spisfläkt från Futurum och vidare kan maten bevaras i en kyl och frys från Cylinda. Köksluckorna i björk som är levererade av Marbodal kombineras med vitt kakel och dels en bänkskiva i grå laminat samt en i granit.

I öppen planlösning mot köket ligger matsalen. Härligt ljust rum med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp, en fransk balkong går även att öppnas upp för vädring. Rummets storlek gör det till ett underbart rum för både avkoppling och umgänge. Här ryms antingen en soffgrupp eller en matsalsmöbel och är ett socialt rum. Detta rum kan även byggas om till att bli ett tredje sovrum och då får ni en fyra, i nuvarande form klassas det snarare som en stor trea.

Lägenheten erbjuder två sovrum, varav ett "master bedroom" med plats för dubbelsäng och en garderobsenhet om fem garderober som stuvar undan det mesta. Sovrummen befinner sig på var sitt våningsplan vilket gör att det blir väldigt ostört i dem båda. Det andra sovrummet som befinner sig en trappa ner rymmer utan problem en enkelsäng och idag används detta rum till gästrum och kontor.

När vi tar oss ner för trappan märker vi först av det stora fönstret som sträcker sig från golv till tak i hela trapphuset vilket gör att ljusflödet känns oändligt i hela hemmet. Med spännande vinklar och vrår har ni här ert vardagsrum med utsikt över lummig grönska. Precis som i övriga rum ligger här en vacker ekparkett och väggarna är ljusa med en gråmönstrad tapet som sträcker sig upp till andra våningen.

Att det erbjuds ett extra badrum även på detta våningsplan gör att det aldrig riskerar att bli kö. Även denna är helkaklad med beige klinker på golv och ett vitt kakel på väggarna. Här finns golvvärme, handfat, spegelskåp, dusch med draperi samt handduksvärmare.

Detta är en mycket fin och smakfull lägenhet belägen i ett lugnt område med gångavstånd till skola och bra kommunikationer. Bostaden är rymlig och ger med dess stora fönster ett genomgående vackert ljusflöde i hela lägenheten. Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

5 375 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

5 279 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 100 kr
Försäkring: 2 179 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

7,90992%

Andel av årsavgiften

7,90993%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 mars 2009
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Lindholmen 14:2

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenheten disponeras som tre rum och kök men enligt föreningens lägenhetsförteckning är det fyra rum och kök.

Förening

Namn

Brf Bifrost Lindholmen

Om föreningen

Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Lindholmen 14:2. Flerbostadshuset är byggt år 2002 med 13 bostadsrätter där totalytan är 1 057 kvm. I föreningen finns inga lokaler. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar. Föreningen har en hemsida man kan läsa mer om dem på och som även fungerar som en kommunikationsyta mellan medlemmarna. Se mer på https://www.svenskbrf.se/bifrostlindholmen

Gemensamma ytor:
Föreningen har en gemensam bastu, redskapsbod och ett cykelförråd.

Tv och internet:
Kabel-tv och internet genom ComHem.

Parkering:
P-bolaget Göteborg har parkering på Plejadgatan/Västra Lindholmen. Inga fasta platser tillhandahålls och p-tillståndet gäller i mån av plats, pris ca 550-575 kr/mån. I dagsläget finns lediga p-platser på området Västra Lindholmen. Läs mer på www.p-bolaget.goteborg.se

Avgiftsförändringar:
Årsavgiften höjdes senast med 2% under 2013. Inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget.

Övrigt:
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och köparen, pantsättningsavgift betalas av köparen. Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbelopp (1107,50 kr för år 2016), pantsättningsavgiften är 1% av basbelopp (443 kr för år 2016).

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

13

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Eriksberg Lindholmen

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gröna Gårdar AB
110 m
ICA Kvantum Sannegården
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,6 km
Nordstan Affärscentrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Plåtslagaregatan 19
220 m
Förskolan Ceresgatan 16
250 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
3,8 km
Grundskolor
Centrina Lindholmen
30 m
Förskolan Ceresgatan 16
250 m
Gymnasium
Bräckegymnasiet
140 m
Esters Restaurang
200 m
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
310 m
Chalmers Innovation Lindholmens Center
430 m
Banker
SEB
280 m
Handelsbanken Lindholmen
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
1,2 km
Solterrassen
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Majorna Bowling
810 m
Idrottshallen Lundby Strand
930 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,5 km
Frölundaborgs Ishall
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte