Fritiof Anderssons Gata 17

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Fritiof Anderssons Gata 17
  • Välplanerat HTH-kök med..
  • .... med en komplett maskinpark från Siemens

Fritiof Anderssons Gata 17 , Eriksberg Västra , Göteborg

Nu har du chans att förvärva denna trevliga 2:a om ca 48 kvm från 2015. Bostaden är ljus och fräsch med väldisponerade ytor och genomgående smakfulla materialval. Här erbjuds även en stor inglasad balkong om 13 kvm i söderläge. Allt detta paketerat i en välskött förening ett stenkast från Eriksbergs prommenaden!

47,6 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 303 kr inkl. D-TV,Bredband, IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47,6 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
293
Byggår:
2015
Driftskostnad:
800 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47,6 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

HTH-kök med vita släta luckor, handtag i rostfritt, ljus laminatbänkskiva med planlimmad ho, stänkskydd i vitt blankt kakel, maskinpark från Siemens i rostfritt, induktionshäll, inbyggd- varmluftsugn, - micro, kombinerad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin och köksfläkt "Bosch - RF"

Badrum

Helkaklat badrum med matt vitt kakel och klinker i antracit. Stor dusch med glasdörrar, handdukstork, handfatskommod i vit högglans, spegelskåp, WC, tvättavdelning med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare "Siemens" samt arbetsbänk och överskåp.

Övriga lägenheten

Klinker i hallen och ekparkett i övriga lägenheten. genomgående vitmålade väggar.

När ni skall besöka lägenheten möts ni först av en trevlig och grön innergård som bjuder in till trevliga uteaktiviteter och sköna avslappningsmöjligheter.

När ni äntrar lägenheten välkomnas man av en trevlig hall med snyggt och praktisk klinkersgolv i antracitgrå ton som övergår till en ekparkett som sträcker sig vidare genom hela lägenheten. Hallen har goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och 4 garderober för praktisk förvaring. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar.

I hallen till höger har ni badrummet. Ett helkaklat ljust och luftigt badrum med vitt kakel och ett klinker i antracit. Stor dusch med glasdörrar. WC, kommod, spegelskåp samt handdukstork. Ett extra badrumsskåp med en liten bänk undertill där en Siemens kombimaskin är placerad.

Från hallen gör ni entré in i ett ljust öppet vardagsrum som ligger i öppen planlösning med köket. Vardagsrummet har en bra planlösning som ger goda möjligheter till att inreda med en soffgrupp och en bra matplats för fyra personer.

Köket är välplanerat med goda arbetsytor och gott om förvaring. Köket kommer från HTH med vita skåpsluckor med rostfria handtag och en ljus laminatbänkskiva med en underlimmad dubbel sink med uppställningsplats för disk. Vitvarorna så som induktionshäll, mikrovågsugn, varmluftsugn och kyl & frys kommer från Siemens och går i rostfritt.

I anslutning till vardagsrummet finner ni sovrummet. Ett ljust rum med bra ljusinsläpp från ett stort fönster mot balkongen. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har bra förvaringsmöjligheter i två stycken garderober.

Från vardagsrummet leds ni ut på balkongen som är inglasad och har ett trevligt söderläge. Balkongen är total 13 kvm med utsikt mot Eriksbergskranen, ca 11 kvm är inglasad vilket förlänger säsongen avsevärt. Alla rutorna går att vika bort när så önskas, rutorna är utrustade med plisségardiner som skuggar soliga dagar. Här kommer du och dina vänner spendera många sommarkvällar!

Är detta er blivande drömbostad? Tveka inte att boka in er på visning redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 303 kr inkl. D-TV,Bredband, IP-telefoni

Driftskostnad

9 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 3 000 kr
El: 1 800 kr
VA: 4 800 kr

Kommentar

Förbrukning varierar lite beroende på årstid. Redovisade kostnader är ett uppskattat snitt.

Andel i föreningen

0,75063%

Andel av årsavgiften

0,71624%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Juli

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Sannegården 75:1

Övrigt

Inglasad balkong om ca 13 kvm,

Källarförråd

Lägenheten är redovisad som 1:a i lägenhetsregistret, 1,5:a på ritning och ekonomisk plan.

Förening

Namn

HSB Brf Flatön

Om föreningen

Brf Flatön ligger på Platån i Västra Eriksberg nära hamnbassängen. Föreningen består av 85 lägenheter (1,5 - 4 rum) byggt i ett trevligt kvartershus med fyra våningar. De flesta lägenheter är utrustade både med balkong och terrass vilket ger en lägenheterna känsla av att bo i radhus. Projektet startade 2013 och var färdigbyggd hösten 2015 och är det sista projektet som byggs på Platån. I närheten finns det mesta såsom trevliga restauranger, skola och vårdcentral. Närhet till Färjenäsparken eller Krokängsparken ger tillfälle till trevliga promenader.

Brf Flatön består av moderna ljusa energieffektiva lägenheter, där flertalet har entréterrasser mot innergården. På gården är det plats för lek, grillning och samvaro. I föreningen finns det gemensamhetslokal/övernattningslägenhet samt en relaxavdelning med bastu. Under huset är det garage och cykelrum, plats för barnvagnar och stora lägenhetsförråd.

Garaget är ljust och trevligt där några av platserna är anpassade för el-bilar, några platser har också litet förråd intill p-platsen.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Sweden Green Building Council, nivå silver. Det betyder bland annat att det är stränga krav på bullernivå, luftkvalité, byggmaterial och energiåtervinning.

Byggnaden har solpaneler och bergvärmepump vilket reducerar värmeförbrukningen. Lägenheterna har individuell mätning och debitering (IDM) vilket betyder att var och en kan påverka sin energikostnad.
Energideklaration har ännu inte utförts.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

ComHem och Tivo med tv-paket med grundutbud av ca 30 kanaler, bredband med en hastighet på 100/100mbit, IP-telefoni fast del.

Parkering

44 garageplatser i källarplan (1000kr/mån) och 24 öppna parkeringsplatser i gatuplan (550kr/mån). Under huset finns det ett parkeringsgarage som även har platser speciellt framtagna för el-bilar. Separat kö för respektive parkering.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Restaurangen Pishi och kommer att ha öppet 11:00 - 22:00 söndag till torsdag och till 23:00 fredag och lördag. Trevlig relaxavdelning med bastu, gemensamhetslokal för fest eller övernattning samt tvättstuga.

Om området

Eriksberg Västra

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000-talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

På platån finner ni nya Taubeskolan F-6 och Färjenäsparken som är en historisk och mysig park med en stor lekplats, slingrande stigar och fina utsiktsplatser. I anslutning till lekplatsen ligger en näridrottsplats med skate-bana, fotbollsplan, basketplan, utegym och löparbanor.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bussar mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
450 m
Kustens Fisk & Delikatesser AB
990 m
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,3 km
Länsmanstorget
3,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Astris Gata 3
260 m
Förskolan Trondheimsgatan 15
480 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,7 km
Grundskolor
Taubeskolan
270 m
Bräckeskolan F-9
590 m
Gymnasium
Gymnasieakademin1
1 km
Gymnasieakademin
1 km
Universitet & Högskolor
Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap
1,9 km
Chalmers Professional Education AB
2,1 km
Banker
SEB
970 m
SEB
990 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
1,9 km
Solterrassen
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Förskola Biskopsgatan 8
760 m
Eriksbergs Bowling
770 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
2,5 km
Frölundaborgs Ishall
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte