Penselgatan 6

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Penselgatan 6!
  • Kök från Marbodal med maskinpark från Siemens
  • Stilrena detaljer
  • Öppet planlösning och fönster i två väderstreck

Penselgatan 6 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Här bor ni i ett av Göteborgs mest eftertraktade område med oslagbar närhet till shopping och kollektivtrafik. Köket är från Marbodal och maskinparken är välutrustad från Siemens. Badrummet har förutom helkaklade ytor även golvvärme, badkar och tvättavdelning. Här får du en välplanerad förpackning med allt du kan önska och med närhet till det mesta.

76,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 761 kr inkl värme och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök
Badrum

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 10, hiss finns

Avgift

3 761 kr inkl värme och Telia Triple Play

Andel i föreningen

1,49169%

Andel av årsavgiften

1,70054%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 36:5

Förening

Namn

HSB Brf Umbra i Göteborg

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Brämaregården 36:5, vilka uppfördes 2015. Föreningen består av 68 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Avgift:
I avgiften ingår värme och telia triple play (tv, bredband (100/100), IP-telefoni). I varje lägenhet finns en avläsare för kall-, och varmvatten och el, där faktureras man för den faktiska förbrukningen fördelat kvartalsvis. Föreningen har ett kollektivt avtal, i samband med inflyttning behöver lägenhetsinnehavaren inte ha något eget avtal med el och vatten. Förbrukningen debiterad 5 månader i efterskott på avgiftsavi från HSB Göteborg

Det finns ett utrymme för barnvagnar under Penselgatan 6.

Det finns en gästlägenhet med välutrustat kök samt upp till 9 bäddar. Denna kan hyras för en kostnad av 300 kr/dygn och max 3 dygn i rad.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

68

TV och Bredband

Föreningen har ett treårigt kollektivt avtal med Telia om tjänster för bredband, TV och telefoni. I bostäderna byggs ett datanät upp med 2 datauttag per sovrum och 4 uttag per vardagsrum. Lite beroende på planlösning kan det även finnas 2 uttag i kök. I vart och ett av dessa uttag kan en telefon, digitalbox för TV eller dator anslutas. Vilken tjänst som önskas i respektive uttag väljs via en panel i bostadens elcentral. I tjänsten ingår Telia bredband 100/10. Hastigheten ar 50-100 Mbit/s for att ta emot data och 8-10 Mbit/s for att skicka data.

Parkering

Föreningen har hand om 32 st garageplatser som går att hyra för ca 1250 kr/månad. Till garageplatserna är det separat kö. Det finns även 3 MC-platser som går att hyra för 550 kr/månad. Till MC-platserna är det separat kö..

Renoveringar

Föreningen har upprättat en underhållsplan vilken kommer att uppdateras löpande. Månadsavgiften har höjts vid två tillfällen, med 1,3% 2018-01-01 och med 3% 2018-07-01.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Cykelställ finns på gården och utefter gaveln vid sopnedkasten. Inomhus under Långängen 4 A i cykelrummet finns cykelparkering, där finns även de uthyrningsbara cykelgarderoberna för er som vill låsa in er cykel.

Det finns en gemensam tvättstuga på gården med bokningsbara tider varje dag mellan 06.00-00.00 där varje tvättpass är 3 timmar.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hung Loi Market
60 m
Osthyveln
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
400 m
Backaplan
400 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Brämaregatan 2 D
320 m
Förskolan Lantmätaregatan 20
480 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,8 km
Grundskolor
Rambergsskolans Fritidshem
800 m
Wieselgrensgatan 11 förskola
880 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
1,4 km
Plusgymnasiet
1,6 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,7 km
Chalmers Professional Education AB
1,7 km
Banker
Swedbank
200 m
Handelsbanken Lilla Bommen
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Tuve Bangolfklubb
2,4 km
S T Jörgen Golfklubb
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fjärdingsplans Idrottsplats
430 m
Lundby StadiumBowl
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,3 km
S02
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte