Brunnehagen 52

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Brunnehagen 52
  • Från hallen nås det renoverade köket
  • Läckert kök med mycket häftiga detaljer
  • Tuves läckraste kök?
  • Förlängd köksbänk skapar en bra matplats/arbetsyta

Brunnehagen 52 , Hisingen - Tuve , Göteborg

En trappa upp ligger denna läckra 2:a om 61,5 kvm med balkong i soligt söderläge. Här finns ett nytt modernt kök med mycket finess. Stambytt badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Läget invid radhusen ger mindre insyn!

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 606 kr inkl värme, kallvatten, och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
1
Byggår:
1971
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat 2014, Ikea, svarta högblanka luckor och skåp, integrerad diskmaskin, fläkt, glaskeramikhäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, integrerad kyl och frys, diskho, laminat på golvet och vita väggar med fondvägg.

Badrum

Renoverat 2012 via föreningen då stambyte skedde, helkaklat med grå klinker, vitt kakel, dusch med vikbara dörrar i glas, handdukstork, vägghängd toalett, tvättställ med vit kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin, golvvärme.

Sovrum

Heltäckningsmatta, skjutdörrsgarderob, gråtapetserade väggar med fondvägg, utgång till balkong i söderläge.

En trappa upp i huset ligger denna moderna 2:a om 61,5 kvm. Du kliver in i en rymlig möblerbar hall med bra plats för sittplats och avhängning, längre in i hallen finner ni en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Golvet i hallen består av laminat i en grå nyans och väggarna är tapetserade i en ljusgrå kulör.

Bostadens kök renoverades läckert 2014 och erbjuder gott om förvaring samt arbetsytor tack vare att både skåp och bänkskivor finns på båda sidor. Här finns flera snygga lösningar som helintegrerade vitvaror i form av kyl/frys, och diskmaskin. Luckor och skåp går i svart högblankt med rostfria handtag, där inkluderat ett motordrivet avfallsskåp under diskbänken som åker ut vid beröring. Köksbänken är förlängd och skapar antingen en matplats för fyra eller än mer arbetsyta. Mellan den gråa diskbänken och överskåpen sitter grönnyanserad mosaik som matchar in läckert med det övriga köket. Övrig utrustning här består av glaskeramikhäll, varmluftsugn, inbyggd micro, dubbeldiskho, design fläkt samt spotlights under skåpen. Väggarna är vita med en svart fondtapet och golvet består av svart laminat.

Matplatsen kan med enkla ingrepp omvandlas till gästrum/kontor genom uppsättning av en vägg med skjutdörr (se alt. planlösning).

Bostadens vardagsrum är generöst och rymmer både tv-hörna och en ljus matplats vid fönstret. Här är det genomgång både från hall och sovrum. Väggarna är tapetserade i olika blå nyanser och golvet består av parkett i ek.

Rymligt sovrum med utgång till inglasad balkong. Här ryms dubbelsäng, arbetsplats och en stor skjutdörrsgarderob. Väggarna är tapetserade i grått med en tegelmönstrad fondvägg bakom sängen. På golvet ligger en grå heltäckningsmatta.

Från sovrummet nås bostadens inglasade balkong i söderläge med sol hela dagen. Här är läget perfekt med endast cykelväg och radhus utanför.

I anslutning till hallen finner du ett stilrent helkaklat badrum där väggarna består av breda kakelplattor i vitt och på golvet ligger grå klinker med underliggande golvvärme. Utrustningen här består av dusch med vikbara väggar av glas, vägghängd toalett, tvättställ med vit kommod, belyst spegelskåp samt handdukstork. Förutom detta finns även en tvättmaskin för de dagar då ni inte känner för att gå till tvättstugan. Renoveringen av badrummet utfördes 2012 av föreningen när även stambytet skedde.

Varmt välkomna att boka in er för en visning av denna bostad!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 606 kr inkl värme, kallvatten, och kabel-tv

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 400 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer. Prata med Jonas Lindquist för vidare förklaring.

Andel i föreningen

0,21508%

Andel av årsavgiften

0,22044%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Övrigt

Det pågår just nu diskussioner i föreningen om eventuell utbyggnad av balkongerna. Hur detta skall finansieras eller bli av er ej ännu bestämt.

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:3

Övrigt

-Balkong
Inglasad balkong i soligt söderläge.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Tvättstuga
Ligger på hörnet av intilliggande bostadshus.

-Förråd
Förråd om cirka 4 kvm finns i entréplan.

-Övrigt
Föreningen har kollektivavtal med elleverantör som debiteras på månadsavin.
Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.
Cykelrum finns inom föreningen.
Bastu finns inom föreningen.
Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på hemsidan och i det bifogade informationsbladet.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter. Dessutom har föreningen en lokal och 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Gemensamhetsutrymmen:
Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV/Internet:
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

Parkering:
P-plats med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. p-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering.

Renoveringar

Byggnadernas tekniska status:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes ca: 3% i oktober 2017 samt kommer att höjas med ytterligare 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Tuve
830 m
Willy:s Hemma
830 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
800 m
Länsmanstorget
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gunnestorpsskolans Fritidshem
250 m
Grinnekullegatan 250 förskola
350 m
Grundskolor
Gunnestorpsskolans Fritidshem
250 m
Hinnebäcksskolan
340 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
3,1 km
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3,3 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
4,7 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
4,7 km
Banker
Swedbank
3,3 km
SEB
3,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
990 m
Tuve Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuvevallen
520 m
Tuve Ishall
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,3 km
Kristinedals Träningscenter
5,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte