Brunnehagen 54

Bilder

  • Såld!
  • Brunnehagen 54, ett unikt boende!
  • Rymlig möblerbar hall med lättskött klinker
  • Från hallen till vänster nås...
  • .. ett stort rum med öppen planlösning mot köket
  • Här kan sovrum 3 skapas, se alternativ planlösning

Brunnehagen 54 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Unik insynsskyddad gaveltrea i bra läge som med enkla medel kan omvandlas till en fyra vid behov. Markplan, stilrena klassiska materialval, öppen planlösning, egen förrådsbyggnad och hela 3 uteplatser i olika väderstreck. Här ges radhuskänsla och det bara att flytta in och trivas. Stabil Riksbyggen förening. Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen!

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 793 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
425
Byggår:
1971
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Vita skåpsluckor med rostfria handtag, arbetsbänk i rostfritt och vit laminat, vitt kakel, kyl/frys, ugn, glashäll, fläkt, diskmaskin, micro, vitmålade väggar, parkettgolv i ek.

Badrum

Helkaklat med grå/svart klinker, vitt kakel, golvvärme, dusch med vikdörrar i glas, toalett, tvättställ, belyst spegelskåp, tvättmaskin.

Övriga lägenheten

Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Välkommen till denna unika, insynsskyddade gaveltrea i markplan. Lägenheten disponeras idag som en trea men kan med enkla medel göras om till en välplanerad fyra vid behov, se alternativ planlösning.

Du kliver in i en rymlig möblerbar hall i vinkel. Här finns bra plats för avhängning och golvet är belagt med praktisk klinker i grått. Väggarna är målade i vitt och i taket sitter downlights. Innanför entréhallen har vi ännu en hall, till höger når vi bostadens sovrum och badrum. Till vänster når vi kök och vardagsrum.

Från hallen kommer man in i det luftiga vardagsrummet som ligger i anslutning till kök med öppen planlösning. Här finns gott om utrymme för stora bjudningar med social matlagning. Flera olika alternativ till möblering med soffhörna och matplats erbjuds här. Med enkla medel kan ett tredje sovrum skapas här vid behov. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt vilket är genomgående för hela bostaden. Härifrån nås en av bostadens hela tre uteplatser, uteplatserna är avskärmade med en rejäl häck runtom vilket även begränsar insynen in genom fönstren som annars ofta fås vid markplansbostäder. Uteplatsen som nås från vardagsrummet är belägen i soligt söderläge.

Stilrent kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Inredningen går i vitt med rostfria handtag och arbetsbänk i rostfritt samt vit laminat. Ovan köksbänkar sitter vitt kakel. Den maskinella utrustningen är levererad ifrån Bosch och består av ugn, glashäll, fläkt, micro, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Här finns även en praktisk köksö som utökar arbetsyta och förvaring än mer. Väggarna i köket är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Härifrån nås den andra uteplatsen, den stora balkongdörren släpper in härligt ljus i köket. Denna uteplats är belägen i västerläge med härlig kvällssol.

Sovrum 1 är generöst och ligger i ett svalt norrläge med utgång till egen uteplats. Här ryms stor säng och ytterligare möblemang. Förvaringsutrymme finns det gott om i form av både garderobsvägg och klädkammare. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Uteplatsen som nås från det stora sovrummet erbjuder härlig morgon/förmiddagssol perfekt att gå ut möta dagen på. Denna uteplats har även ingång från gården via en dörr bredvid entrén. Här återfinns även bostadens förråd, väldigt smidigt att ha det så nära och lättåtkomligt.

Sovrum 2 passar perfekt som barnrum eller kontor. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade vita.

Rymligt helkaklat badrum som ligger strategisk placerat i innerhallen mellan sovrummen. Här sitter vitt kakel på väggarna och på golvet ligger grå/svart klinker med underliggande golvvärme att värma fötterna mot. Utrustningen här består av dusch med vikdörrar i glas, toalett, tvättställ samt belyst spegelskåp. Här finns också en tvättmaskin som underlättar i vardagsbestyren men givetvis finns även föreningens stora tvättstuga i intilliggande hus.

Varmt välkomna att boka in er för en visning till detta radhusliknande boende i bästa läge!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 793 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,29718%

Andel av årsavgiften

0,29233%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

-Uteplats
Bostaden har hela 3 uteplatser belägna i olika väderstreck. Norr, söder och väster.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Tvättstuga
Ligger i intilliggande bostadshus.

-Förråd
Bostadens förråd är skilt från övrigas. Ligger i anslutning till entrén/ena uteplatsen.

-Övrigt
Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten som debiteras i efterhand på månadsavin. För elen finns ett förmånligt kollektivt elavtal och för varmvatten debiteras 65 kr/m³.
Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.
Cykelrum finns inom föreningen.
Bastu finns inom föreningen.
Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se/ och i det bifogade informationsbladet.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter. Dessutom har föreningen en lokal och 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Gemensamhetsutrymmen:
Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV/Internet:
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

Parkering:
P-plats med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. p-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering.

Renoveringar

Byggnadernas tekniska status:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes ca: 3% i oktober 2017 samt kommer att höjas med ytterligare 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
830 m
ICA Supermarket Tuve
830 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
800 m
Länsmanstorget
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gunnestorpsskolans Fritidshem
190 m
Grinnekullegatan 250 förskola
280 m
Grundskolor
Gunnestorpsskolans Fritidshem
190 m
Hinnebäcksskolan
280 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
3,1 km
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3,2 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
4,7 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
4,8 km
Banker
Swedbank
3,3 km
SEB
3,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
980 m
Tuve Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuvevallen
450 m
Tuve Ishall
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,3 km
Kristinedals Träningscenter
5,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte