Norra Skeppspromenaden 17

Bilder

  • Såld!

Norra Skeppspromenaden 17 , Eriksberg , Göteborg

SÅLD av Anders Christian

75,2 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 875 kr inkl värme, VA, Bredband, IP-tel, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,2 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21
Byggår:
2006
Driftskostnad:
310 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

75,2 kvm

Biarea

4 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys, keramikhäll och inbyggnadsugn med varmluft. Rostfri maskinpark från Electrolux 2006 - diskmaskinen har integrerad lucka.

Badrum

Sep. Dusch, WC, tvättställ, kakel, golvklinkers och handduksvärmare. Tvättavdelning med TM och TT i vitt från Electrolux (2006). Arbetsbänk och skåp för förvaring.

Välkommen till denna ljusa och bostad med kök och vardagsrum i trivsam öppen planlösning. I samtliga rum ligger ekparkett på golvet utom i badrummet och klädkammaren. Härliga fönsterpartier i både öster- och söderläge ger ett fint ljus i hela bostaden.

Du kliver in i en trevlig och ombonad hall. Till höger innanför entrén finns plats för ytterkläderna och ytterligare förvaring finns i tre garderober längs ena väggen.

Från hallen kommer du in till det ljusa och hemtrevliga köket med tidlös skåpsinredning från Vedum. Köket är utrustat med ovanligt många lådor. Arbetsbänk i laminat och ovan dessa finns ett vackert kakel. En trevlig matplats har du intill det stora härliga fönsterpartiet som vetter mot den inglasade balkongen. Här har du möjlighet att duka upp för större middagar då matplatsen är öppen mot den trivsamma vardagsrumsdelen.

I det trivsamma vardagsrummet kan du sitta och umgås med alla dina vänner - detta är ett stort vardagsrum! Härifrån når du den sköna inglasade balkongen i soligt söderläge - ett "extra rum" som du kan nyttja från tidig vår till sen höst. Vintertid också men då behövs kanske infravärmare...

Intill vardagsrummet har du det mysiga sovrummet med fönster som vetter mot öster. God plats för dubbelsäng och mer. Innanför sovrummet har du en snyggt inredd klädkammare med fönster - längst inne finns en liten kontorsplats.

Det kombinerade badrummet och tvättrummet är fräscht helkaklat i vitt och terracotta. Här finns dusch, WC, tvättställ, spegelskåp samt en handduksvärmare. Det finns en bra tvättavdelningen med både tvättmaskin och torktumlare. En praktisk bänkyta finns ovan detta samt bra med skåpsförvaring. (Tar du hissen ned - vid entrén finns en stor tvättstuga)

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Avgift

4 875 kr inkl värme, VA, Bredband, IP-tel, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,70214%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 september 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I huset finns tvättstuga i entréplan. Det finns barnvagnsrum, cykelrum.

Fastighetsbeteckning

Sannegården 28:16

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 730 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 930 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Förening

Namn

HSB Brf Skotet

Om föreningen

HSB Brf Skotet består av fem åttavånings-punkthus med 135 lägenheter byggda och inflyttade 2006. Husen omges av gröna gårdar som är väl skyddade för väder och vind. Parkeringen ligger under husen samt i ett kallgarage mot Sörhallsberget. Bussgatan ligger utom syn- och hörhåll men ändå bara någon minut bort. Närmaste busshållplats heter Sörhallstorget.

I föreningen finns en gemensamhetslokal, cykelrum, barnvagnsrum samt två gemensamma tvättstugor (i nr 15 och 17). En fin övernattningslägenhet finns att hyra i entréplan i nr 15. Då gemensamhetslokalen utrustats med bäddsoffa kan även den hyras för övernattning.

I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, TV och IP-telefoni (Telia Triple Play) (100Mbits fart)
Tillkommer gör enhetsmätning av el - en kostnad du kan påverka själv genom hur mycket du förbrukar. Bostadsrättsförsäkring ingår i avgiften, dock ej hemförsäkring.

Parkeringplatser finns i kallgarage för fn ca 550 kr/mån och i varmgarage för fn ca 600 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Det finns inga planerade avgiftshöjningar 2016.

Överlåtelseavgiften är för närvarande 1108 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 443 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Antal lägenheter

135

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, TV och IP-telefoni (Telia Triple Play) (100Mbits fart)

Parkering

Föreningen har tillgång till 90 parkeringsplatser i varmgarage, 30 platser i kallgarage, 7 parkeringsplatser på gatan samt ett antal MC-platser i varmgaraget.

Varmgaraget är beläget i direkt anslutning till källarplan för all fem hus i föreningen och kallgaraget finns i slutet av Sörhallsgatan. Parkeringsplatserna utomhus ligger i anslutning till Sörhallstorgets busshållsplats.

Priset per månad för en parkeringplats i varmgaraget är ca 600 kr för bil, ca 350kr för MC, kallgaraget kostar ca 550 kr och parkering på gatan ca 350 kr.

Parkeringsgaragen ingår i två olika samfällighetsföreningar och parkeringsplatserna delas ut av HSB efter kösystem.

Övrigt

http://brfskotet.se/

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvsstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna till Norra Älvstranden är mycket bra. Stombuss nr 16 och bussarna 31, 99 och 45 samt färjeförbindelsen Älvsnabben tar en snabbt in till Göteborgs centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA Kvantum. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. I anslutning finns även Bowling och Gym. Vid kajen finns ett trevligt fiskhus. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anders Christian för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte