Bratteråsbacken 33

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Bratteråsbacken 33!
  • En av Eriksbergs vackraste byggnader
  • Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter
  • Stig på, till höger finner ni en stor klädkammare
  • Till vänster finner ni ett stilrent badrum

Bratteråsbacken 33 , Eriksberg , Göteborg

Välkommen till denna charmiga 1½ med härlig balkong i en av Eriksbergs vackraste byggnader. Lägenheten är synnerligen välplanerad. Bostaden har ett underbart kök med snygga detaljer, vackra spröjsade fönster med djupa nischer och en härlig balkong. Här bor ni i en välmående förening mitt på Eriksberg. Gatan nedanför finner du den sprudlande kajpromenaden med allt den har att erbjuda.

54 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
3 094 kr inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
50803
Byggår:
2012

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Myresjökök med vita luckor och enkel spegel, handtag i borstat stål. Arbetsbänk i ek, ovan diskbänk stänkskydd i vitt kakel, naturstenskakel bakom fläktkåpa och infällda downlights under överskåp. Maskinpark från Electrolux med kombinerad kyl och frys, inbyggd micro och varmluftsugn, intergrerad diskmaskin samt infälld spishäll. Köksfläkt från Franke i rostfritt.

Badrum

Helkaklat badrum med toalett, handfat i kommod och spegel ovan, duschhöna med glasväggar och handduksvärmare. Tvättavdel med kombimaskin tvätt/tork och arbetsbänk med överskåp.

Övriga lägenheten

Vitmålade väggar och inslag av ljusblå fondtapet i sovalkov. Genomgående ekparkett med undantag av antracitfägat klinkergolv i hall.

Välkommen in i den ljusa hallen som erbjuder gott om förvaring i två platsbyggda garderober samt en rymlig klädkammare.

Till vänster finner ni ett stilrent helkaklat badrum som går i svart och vitt. Här erbjuds en rymlig duschhöna med glasväggar samt en läckert handfat i kommod från Ballingslöv, utöver detta finner ni även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin som har både tvätt- och torktumlarfunktion, arbetsbänk och överskåp för förvaring.

Rakt fram från hallen finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Mellan kök och vardagsrum inryms trevlig matplats. I förlängning till vardagsrummet ligger också sovalkoven.

Välplanerat kök från Myresjökök med gott om förvarning och bra arbetsytor. Köket har många snygga detaljer och en komplett maskinpark från Electrolux. Köket bör upplevas på plats!

Rummet med sovalkov har en mycket bra planlösning som upplevs rymlig och lättmöblerad. Här kan ni både ha soffgrupp och arbetshöna. Sovalkoven är rymlig och man kan med lätthet möblera med dubbelsäng.

Från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen som har sol från morgon till tidig eftermiddag.

Känner du att detta är din drömlägenhet, tveka inte att boka in dig på visning redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

3 094 kr inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play

Andel i föreningen

0,693%

Andel av årsavgiften

0%

Tillträde

Efter önskemål!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FX - frånluft med värmeåtervinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 7:10

Övrigt

Balkong i Sydostläge. Till lägenheten hör källarföråd.

Förening

Namn

Brf Magasinet på Norra Älvstranden

Om föreningen

I Juvels gamla kvarnområde samsas gammalt och nytt; Brf Kvarnen och Mjölner är ombyggda från kvarnmiljö till modernt boende. Det höga huset från 2008 är ett nybygge som heter Brf Tre Lejon. Brf Magasinet är en helt nybyggd bostadsrättsförening vars fasader är en kopia av det gamla magasinet som stod på samma plats. I fasaden finns återanvänt hundraårigt tegel från den gamla originalbyggnaden. I juni 2013 flyttade de första in och 2013-12-13 slutbesiktigades föreningen. Hösten 2015 blir det sedvanlig tvåårsbesiktning av bostäderna. Brf Magasinets ekonomiska förvaltare är Deloitte.

Idag innehåller Brf Magasinet 119 bostadsrättslägenheter och har 59 P-platser och 3 Mc-platser i garaget. f.n.1100:-/månad för garage - kö till garageplats. Mc kostar f.n. 500:- månad och har kort kö. Möjlighet finns även att hyra p-plats i p-huset med infart från Östra Eriksbergsgatan f.n. 775:- /månad; läs mer på www.deckshuset.se

Fastighetsbeteckningar; Sannegården 7:10 samt del av Sannegården 7:6 och 7:11. Adresser: Bratteråsgatan 60, 62, 64 och 66 och Bratteråsbacken 33.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten & Telia Triple Play (TV, telefon och bredband) (Bredband 50/80 till 100/10).

Förbrukningen av varmvatten regleras så att det mäts individuellt och debiteras kvartalsvis i efterskott. En administrativ kostnad om 200 kr/år tillkommer för avläsning av varmvatten - inräknat i månadsavgiften. Hushållsel tillkommer efter egen förbrukning. Avgiftshöjning är planerad med 2 % årligen med start årsskiftet 2014/2015.

Ett förråd finns till bostaden.

Energideklaration är vid kontroll hos Boverket ej utförd. (Energideklaration brukar utföras först efter att föreningen haft tvåårsbesiktning av fastigheten)

Bokföringsnämnden var våren 2014 beslutat att s.k. progressiv avskrivning inte kommer att vara tillåten framöver. Föreningen har tillämpat progressiv avskrivning och kan därför komma att ändra sin avskrivning. En ändrad avskrivning kan innebära höjd avgift eller troligare att man redovisar ett minusreultat för avskrivningar. Vänd dig till föreningens styrelse om du vill ha mer information.

I nummer 33 finns en gästlägenhet. Den kan hyras till en kostnad av f.n. 300 kr/dygn. I föreningen finns cykel-, barnvagns- och städrum, fastighets- och rullstolsförråd samt styrelserum.

Föreningen deltar i gemensamhetsanläggningarna Sannegården GA:10 avseende sopsug. Gemensamhetsanläggningen förvaltas av Eriksbergs samfällighetsförening. GA:35 avseende kommunikationsytor med grönytor, belysning, bevattningsanordning, länkplatta, hiss, cykelrum, dag-, spill- och kallvattenledningar samt kulvert. Den förvaltas av Juvels samfällighetsförening.

Föreningen har en hemsida www.brfmagasinet.se

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

119

Viktiga dokument

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
330 m
Coop Extra
680 m
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,1 km
Backaplan
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Tindra Eriksberg
400 m
Tindra Lek & Lärande AB
400 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,4 km
Grundskolor
Förskola Biskopsgatan 8
650 m
Bräckeskolan F-9
660 m
Gymnasium
Studieförberedande centrum för IVIK
980 m
Göteborgs Praktiska Gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
1,4 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,5 km
Banker
Handelsbanken Göteborg Eriksberg
730 m
SEB
960 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
1,5 km
Solterrassen
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Eriksbergs Bowling
60 m
Förskola Biskopsgatan 8
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,9 km
Frölundaborgs Ishall
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte