Brunnehagen 25

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen in till en rymlig möblerbar hall
  • Bostaden har genomgående nya golv och ytskickt
  • Öppet och rymligt vardagsrum..
  • ...med god plats för mysig tv-hörna
  • Rymligt kök i stilren tappning...

Brunnehagen 25 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu har vi äntligen en 3:a om 80 m² i populära Brunnehagen till salu. Bostaden ligger endast en trappa upp och har balkong i soligt söderläge mot gården. Här är det genomgående fräscht och bara att flytta in och trivas.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 402 kr inkl värme, vatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
270
Byggår:
1971
Driftskostnad:
666 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat de senaste åren, vita skåpsluckor, svart kakel, kyl och frys, spis med häll, fläkt, diskmaskin, samt dubbel diskho, vitmålade väggar, parkettgolv i ek.

Badrum

Renoverat 2012 via föreningen, helkaklat med grå klinker, vitt kakel med svart dekorationsrand, dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, vägghängd toalett, tvättställ, spegelskåp med belysning, tvättmaskin.

På första våning, en trappa upp, ligger denna hemtrevliga bostad som de senaste två åren genomgått renovering. Golven har setts över och bytts eller slipats samt väggarna har fått nya tapeter eller målats.

Du kliver in i en rymlig möblerbar hall som leder dig vidare in i bostaden. Golvet vid entrén är belagt med praktisk klinker i beige och resterade hallgolv består av ekparkett. Väggarna är tapetserade med en ljus tapet med snyggt blommigt mönster.

Stilfullt stort kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vid fönstret ryms en ljus matplats för 4-6 personer. Inredningen går i vitt och bänkarna är delvis rostfria och resterande i ek. Ovan köksbänkar sitter snygga breda kakelplattor i svart. Maskinparken går i mestadels rostfritt och består av spis med glashäll, fläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Väggarna i köket är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Jämte köket ligger bostadens renoverade helkaklade badrum. Hela föreningen har de senaste åren genomgått stambyte vilket innebär nya fräscha badrum som är utförda väl valda hantverkare. Utrustningen här inne består av dusch med vikdörrar i glas, vägghängd toalett, tvättställ, belyst spegelskåp samt en handdukstork. Vidare finns här även en nyare tvättmaskin samt bra förvaringsutrymme i form av ett förvaringsskåp. På golvet ligger klinker i grått och på väggarna sitter vitt kakel.

Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer idag en mysig tv-hörna med en rejäl soffa för hela familjen. Vill man så kan man även få till en bra matplats här inne då utrymme finns. Väggarna är vitmålade med en mönstrad svart fondvägg som bryter av snyggt. Här ligger läcker stavparkett i original kvar på golvet vilken slipades och lackades under 2014.

Det stora sovrummet är generöst och ligger i ett lugnt, svalt, norrläge mot gården mellan husen. Här finns förvaringsutrymme i form av en stor skjutdörrsgarderob och visst ytterligare möblemang skulle få plats om så önskas. På väggen sitter en mönstrad fondtapet i en grå/beige ton och övriga väggar är målade i vitt, på golvet ligger ekparkett.

Mellan de två sovrummen ligger bostadens rymliga klädkammare. Denna används idag som ett extra sovrum för en liten familjemedlem och vill den nya köparen så kan våningssängen lämnas kvar.

Vidare finns ytterligare ett stort sovrum med utgång till den härliga balkongen. Väggarna här är vitmålade och på golvet ligger parkett av ek. Rummet har utgång till bostadens balkong som är belägen i soligt söderläge, här finns även en markis när solen gassar för mycket. Från balkongen ser man innergården och här är perfekt att sitta och fika och samtidigt hålla koll på barnen som leker utanför.

Varmt välkomna att boka in er för en visning av en bostad där det bara är att flytta in och trivas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 402 kr inkl värme, vatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

8 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 6

Andel i föreningen

0,27978%

Andel av årsavgiften

0,26718%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

-Balkong
Balkong i soligt söderläge, markis finns.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Tvättstuga
Ligger i intilliggande bostadshus.

-Förråd
Förråd om cirka 4 kvm finns i entréplan.

-Övrigt
Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten som debiteras i efterhand på månadsavin. För elen finns ett förmånligt kollektivt elavtal och för varmvatten debiteras 65 kr/m³.
Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.
Cykelrum finns inom föreningen.
Bastu finns inom föreningen.
Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se/ och i det bifogade informationsbladet.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter. Dessutom har föreningen en lokal och 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Gemensamhetsutrymmen:
Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV/Internet:
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

Parkering:
P-plats med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. p-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering.

Renoveringar

Byggnadernas tekniska status:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes ca: 3% i oktober 2017 samt kommer att höjas med ytterligare 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
720 m
ICA Supermarket Tuve
720 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
690 m
Länsmanstorget
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gunnestorpsskolans Fritidshem
270 m
Västra Gunnesgärde 6 förskola
280 m
Grundskolor
Gunnestorpsskolans Fritidshem
270 m
Hinnebäcksskolan
350 m
Gymnasium
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3,2 km
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
3,2 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
4,8 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
4,8 km
Banker
Swedbank
3,4 km
SEB
3,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
1,1 km
Tuve Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuvevallen
530 m
Tuve Ishall
570 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,4 km
Kristinedals Träningscenter
5,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte