Fyrspannvägen 40

Bilder

  • Välkommen till Fyrspannvägen 40
  • Möblerbar entré/hall
  • med vy mot sällskapsrum och sovrum
  • Stilfullt badrum i entréplan
  • med fina materialval

Fyrspannvägen 40 , Hisings Kärra - Gerrebacka , Göteborg

Familjeidyll i populära Gerrebacka. Villan har ett privat läge på en lugn återvändsgata i ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Ett mycket pedant och välskött hus för den stora familjen. Bostaden är väldisponerad och har genomgående generösa ytor, idag finns det fyra sovrum men kan utökas till sju sovrum om så önskas. Huset är förhandsbesiktigat och dolda fel försäkrat.

159 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
159 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
627,7 kvm
Byggår:
1997
Driftskostnad:
2 506 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

159 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Spis med häll och varmluftsugn (Husqvarna) 2004, kyl och frys (Electrolux) 2013 och diskmaskin (Bosch) 1997.

Badrum

Renoverat 2008-09. Toalett, tvättställ i kommod, spegelskåp med belysning, kaklade väggar, klinkers med elburen golvvärme och dusch med glasade väggar.

Tvättstuga

Tvättmaskin (Miele) - 2006. tvättho, arbetsbänk, förvaring och fjärrvärmeanläggning.

Badrum övp

Från 2002. Plastmatta och våtrumstapet. Badkar toalett och handfat.

Gårdsplanen framför huset är belagt med marksten och här ges det möjlighet att parkera flera bilar alternativt köra in bilen under tak i carport.

Entré via farstukvist med tak över som skyddar entrén mot regn och rusk. Väl inne möts vi direkt av det som kopplar samman bostadens entréplan "husets hjärta" hallen. Golvet i hallen har en skön golvvärme och är belagt med svart klinkers och väggarna är vitmålade.

Till höger når vi ett av bostadens två badrum. Här inne är det mindre svarta klinkerplattor på golvet och på väggarna stora vita breda plattor med inslag av mindre svarta liggande. Golvet har självklart härlig golvvärme som värmer fötterna under kalla dagar. Duschen har glasade väggar och erbjuder både "takdusch" och duschhandtag. Tvättställ i snygg kommod med matchande spegelskåp och spotlights.

Intill badrummet finns tvättstuga/groventré med utgång till trädgård. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, tvättho, arbetsbänk och bra förvaringsutrymme.

Vidare in bostaden finns ett stort master bedroom med plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Här finns två väggfasta garderober och golvet är belagt med en bokparkett. Rummet är beläget med vy över den insynsskyddade trädgården.

Sällskapsrummet är mycket generöst med plats för en rejäl soffgrupp och stor matsalsmöbel. Väggarna här är nytapetserade med två fondväggar och övriga går i vitt. Sällskapsrummet har parkettgolv i ek och tre fönster med fina elementskydd under samt utgång till härlig terrass och trädgård. Rummet kan lätt delas av till två rum som ursprungsplanen tidigare var tänkt.

Med utgång från sällskapsrummet kommer du ut på den härliga terrassen belägen i sydväst. Terrassen är rejält tilltagen och har ett skyddande tak upptill och kommer garanterat vara platsen för många grillkvällar under sommaren.

Från hallen nås trevligt och rymligt kök med plats för den stora familjen. Köket är väl tilltaget med bra arbetsytor och förvaring. Köket har de senaste åren genomgått en uppfräschning och de flesta maskiner bytts ut till utrustning i rostfritt. Köksluckorna är vita och mellan över- och underskåp sitter ett blått och vitt kakel. Utrustningen i köket består av spishäll med varmluftsugn, fläkt och diskmaskin samt kyl och frys.

Innanför köket finner du ett sovrum alternativt arbetsrum om 10kvm. Rummet har en ljus färgsättning, golv i laminat och fyra garderober.

Snygg trappa med eksteg leder från hallen upp till andra våningen som lämpar sig väldigt bra för tonåringar. Här finns ett allrum, två generösa sovrum om ca 16 m² och badrum samt rymlig klädkammare.

Allrummet som är beläget mellan de två sovrummen är nyligen renoverat och har golv i laminat och väggarna är målade i vitt. Rummet har tre fönster som ger stort ljusinsläpp. I anslutning till allrummet ligger badrummet som är utrustat med badkar, toalett och tvättst��ll.

Det första sovrummet har ljust laminat på golvet och väggar som går i en brun/moccafärgad ton. Det andra sovrummet är nyrenoverat och har även det ljust laminatgolv och väggarna går i vitt. Båda rummen lämpar sig väl till att dela av till ytterligare två rum.

Fasaden är nymålad 2014 och terrassen har byggts på senare år. Hela övervåningen är utrustad med markiser över samtliga fönster. Ett mycket välskött och trevligt hus med lättskött trädgård.

Kan detta var något för er? Tveka inte att boka in dig på visning redan nu!

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1997

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 mars 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 73 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stor terrass i soligt sydväst läge.

Fastighetsbeteckning

Kärra 18:22

Övriga byggnader

Fjärrvärme (hyrd panna).

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 083 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 9 078 kr
El: 9 117 kr
VA: 4 524 kr
Renhållning: 1 790 kr
Försäkring: 5 574 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 555 000 kr, varav byggnadsvärde 1 543 000 kr

Summa pantbrev

1 415 000 kr

Tomt

Areal: 627,7 kvm
Tomttyp: Trädgård

Tomtbeskrivning

Carport och biluppställningsplatser för minst tre bilar samt isolerat förråd.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Kärra GA:40

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Hisings Kärra - Gerrebacka

Gerrebacka är beläget i ett naturskönt område på norra Hisingen omgärdat av betesängar och fågelreservat. Här finns en underbar natur samtidigt som det är nära in till Göteborg centrum. De flesta husen är byggda under 2000-talet och det är en blandad bebyggelse med både friköpta hus och bostadsrättparhus.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Bussen går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

Kärra centrum finns på ca 1,5 kilometers avstånd. Där finns bland annat mataffär, bank, vårdcentral, sim- och sporthall samt bibliotek. Närhet till Bäckebol köpcenter och IKEA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Kärra
1,7 km
Fiskmakarn i Kungsbacka AB
3,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Surte Centrum
3,7 km
Affärshuset Surte Centrum KB
3,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Friarelyckan 53 förskola
620 m
Friarelyckan 55 förskola
720 m
Grundskolor
Lillekärrshallen Idrottshall
1,5 km
Lillekärrskolans fritidshem
1,5 km
Gymnasium
Norra Vuxengymnasiet
4,7 km
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
4,8 km
Banker
Handelsbanken Hisings Kärra
1,6 km
Swedbank
4,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Albatross Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kärra Sim- och Sporthall
1,5 km
Lillekärrshallen Idrottshall
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Mixgårdens Fritidsgård
4,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte