Anna Lesselsgatan 2C

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Anna Lesselsgatan 2C!
  • Nyinlagt golv och nymålade väggar
  • Gott om plats för separat säng och tv hörna
  • Utsikt från balkongen
  • Välkomnande hall med avhängning

Anna Lesselsgatan 2C , Centrala Hisingen Wieselgren , Göteborg

Charmig 1:a - lugnt belägen på centrala Hisingen med grönområde inpå knuten. Nära bra kommunikationer till stan. Perfekt boende för studenten eller för dig som flyttar hemifrån. Välkommen på visning!

36,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 928 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
36,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
115
Byggår:
1946
Driftskostnad:
230 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

36,5 kvm

Rumsbeskrivning
Lägenheten

Charmig 1:a - lugnt belägen på centrala Hisingen med grönområde inpå knuten. Nära bra kommunikationer till stan. Perfekt boende för studenten eller för dig som flyttar hemifrån!

Kök

Plastmatta på golv och vitmålade väggar. Köksinredning i vitt med rostfria handtag samt ett vitt kakel ovan bänkskivan i rostfritt och vitt. Utrustat med kombinerad kyl/frys (Electrolux), en hällspis (Elektro Helios, 2014) och en fläkt (Franke, 2014). Samtliga vitvaror är i vitt utförande.

Badrum

Helkaklade vita väggar och en blå våtrumsmatta på golvet. Utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp samt dusch med draperi. Föreningen har ställt som krav att badrummet skall renoveras. Det åligger köparen själv att bekosta detta samt ta in offert och hantverkare.

Högst upp i huset finner du denna välplanerade och mysiga gaveletta med balkong belägen i sydväst. Här bor du centralt i ett expansivt område med bra kommunikationer som tar er in till city på några minuter. I direkt närhet finns både köpcentrum och saluhall.

Du kliver in i hallen som är "hjärtat av bostaden". Till vänster har du det stora fina köket och till höger det ombonade rummet.

Lägenheten har genomgående nymålade vita väggar och i hall samt allrum ligger ett nytt laminatgolv. Två bra klädkammare finns för att stuva undan kläder och annat i. Räcker inte det finns ytterligare utrymme för att ställa in en fristående garderob.

I anslutning till hallen finns ett badrum där väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger en blå våtrumsmatta. Här finns dusch, WC, tvättställ och spegelskåp.

Köket är stort och trivsamt samt erbjuder gott om förvaring och är lättarbetat med bra arbetsytor. Skåpinredning och luckor går i vitt, diskbänken är i robust rostfri stål och övriga arbetsbänkar är vitlaminerade. Ovan detta sitter ett vitt kakel. Tack vare lägenhetens gavelläge har du två fönster som bidrar med härligt ljusinsläpp. Både matlagningen och diskandet blir trevligare med fönstret ovan då du diskar och kan se ut över grannhusen. Köket följer en stil som harmonierar väl med lägenhetens känsla och ursprung och en extra touch är de stilrena fönsterbrädorna i sten.

Allrummet är ljust och luftigt, här kan man ta vara på takhöjden och bygga en loftsäng för att skapa mer förvaringsmöjligheter om man skulle vilja. Utan problem ryms även en soffhörna med tv-möbel. Det stora fönsterpartiet gör att rummet badar i ljus och vetter mot det fina grönområdet. Från allrummet når ni bostadens underbara balkong som kan användas flitigt under årets varmare månader. Här får ni ett soligt läge och fin utsikt.

För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns här att upptäcka Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, vackra Ramberget, Flunsåsparkens gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse med sina gamla sten- och bronsåldersboplatser och vidare till vår nutids moderna köpcentrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 928 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

2 760 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 360 kr
Försäkring: 2 400 kr

Andel i föreningen

0,69867%

Andel av årsavgiften

0,69867%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1946

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 mars 2010
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Rambergsstaden 56:1

Övrigt

Till avgiften tillkommer obligatoriska tillägg för enhetsmätning av el - en kostnad du kan påverka själv genom hur mycket du förbrukar. Nuvarande ägare har en kostnad på 30 kr i månad.

Förråd
Både vindsförråd och källarförråd ingår.

Tvättstuga
Finns i källaren.

Tv
Kabel-tv via ComHem, grundutbud ingår i avgiften.

Internet
Bredband levereras via ComHem eller Telia.

Föreningen har ställt som krav att badrummet skall renoveras. Det åligger köparen själv att bekosta detta samt ta in offert och hantverkare.

Om området

Centrala Hisingen Wieselgren

Wieselgrensplatsen är ett torg på Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren. Wieselgrensplatsen ligger inte långt i från Ramberget med dess fantastiska utsikt över Göteborg. Dessutom ligger Lundbybadet och Rambergsvallen inte långt ifrån Wieselgrensplatsen.

Kommunikation

Här går spårvagnarna 5,6,10 och 13.

Närservice

Wieselgrensplatsen har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Även ett sjukhus, Lundby Sjukhus. Wieselgrensplatsen kan även ses som den mest centrala delen av Hisingen då avståndet inte är långt vare sig till centrala Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen eller Backaplan.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Laras Livs
460 m
Coop Konsum
580 m
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,5 km
Backaplan
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Sverige Finska
50 m
Förskolan Sockenvägen 26
420 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
5,4 km
Grundskolor
Wieselgrensgatan 11 förskola
680 m
Rambergsskolans Fritidshem
980 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
50 m
Bräckegymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
1,7 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,8 km
Banker
Swedbank
1,2 km
Handelsbanken Göteborg Eriksberg
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
2,3 km
Tuve Bangolfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
50 m
Lundbybadet
220 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
220 m
Valhallabadet
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte