Västra Stillestorpsgatan 23

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen in i en läcker bostad
  • Hall med garderob och stor klädkammare
  • Häftig lösning med glasvägg till köket
  • Stilrent renoverat kök från 2013
  • Välutrustat med gott om förvaringsutrymme

Västra Stillestorpsgatan 23 , Centrala Hisingen , Göteborg

Nu har vi en fantastiskt fin 2:a på tredje våning till salu. De senaste två åren har bostaden fått nytt kök och genomgående nya ytskikt i väl valda material. Stambyte är skett i föreningen 02-03 och då renoverades badrummet vilket är helkaklat med golvvärme. Utöver detta finns en härlig inglasad balkong i bästa sydvästläge att njuta på. En bostad för dig som bara vill flytta in och trivas.
Tillträde här är flexibelt.

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 386 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
279
Byggår:
1958
Driftskostnad:
441 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat 2013, kyl/frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd micro- och varmluftsugn, integrerad diskmaskin, diskho.

Badrum

Renoverat 2002-03 vid stambytet, helkaklat i ljusa nyanser, duschhörna med skjutdörrar, handdukstork, toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, golvvärme.

Du kliver in i en ljus hall med ett påkostat golv i form av vitpigmenterad askparkett och väggarna är målade i en grå nyans. Detta golv och målade väggar i gråa nyanser är genomgående för bostaden. Hallen erbjuder plats för avhängning och förvaring ges via en garderob. Från hallen nås bostadens rymliga klädkammare.

Hallen leder dig vidare till bostadens stilrena kök som smakfullt renoverats 2013. Köket är stort och välplanerat och rymmer även en matplats för 4-6 personer. Den fräcka lösningen med en glasvägg mellan hall och kök gör att matplatsen upplevs stor och luftig. I köket finns gott om arbetsytor och skåp för förvaring. Köksluckorna går i vitt med aluminiumhandtag och både bänkskiva samt kakel är svart. Utrustningen i köket består av inbyggd micro- och varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys, spishäll och fläkt samt diskho. Här ligger vitpigmenterad askparkett på golvet och väggarna är målade i en grå ton.

Stort vardagsrum som rymmer soffa och tv-möbel samt matbord om så önskas. Sommartid flödar ljuset in från fönstret här och sträcker sig hela vägen bort till köket. Även här är det vitpigmenterad askparkett på golvet och väggarna är målade i samma gråa ton som i köket.

Från vardagsrummet nås bostadens härligt inglasade balkong med maffig utsikt. Balkongerna renoverade föreningen under 2013. I och med att den är inglasad så blir den ett extrarum stora delar av året, självklart går här att skjuta bort rutorna när solen värmer för mycket. Balkongen är belägen i perfekt sydvästläge, vilket innebär sol från lunch till sen kväll.

Centralt placerat i bostaden finner du ett fräscht helkaklat badrum i ljusa nyanser på kakel och klinker. Renoveringen utfördes vid föreningens stambyte 2002-03. Utrustningen består av duschhörna med skjutdörrar, toalett, tvättställ med kommod, handdukstork, belyst spegelskåp samt skön golvvärme. Här finns även ett fönster för ljusinsläpp och frisk luft. Det är även förberett om man vill installera en egen tvättmaskin.

Sist men inte minst har vi det rymliga sovrummet med ljusinsläpp från fönster ut mot balkongen. Här ryms med lätthet en stor dubbelsäng och ett skrivbord eller annat möblemang. Rummet har målade väggar i grå ton med små inslag av brunt och på golvet ligger vitpigmenterad askparkett.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 10, hiss finns

Avgift

3 386 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 300 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på nuvarande ägares uppgifter. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,24232%

Andel av årsavgiften

0,24253%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2013
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 73:3

Övrigt

-Balkong
Inglasad balkong sydvästligt läge (sol från lunch-kväll)

-Förråd
Finns i på vinden och i källaren.

-Tvättstuga
Tvättstugan är belägen på Västra Stillestorpsgatan 25.

-Parkering
Föreningen har parkeringsplatser att hyra med separat kö. Det finns gästparkeringar inom föreningen. Ett kvarter bort vid Rambergsvägen finns gratis parkering att nyttja.

-Bra att veta
En bit bortanför entrén finns uteplats med grill.

Vidare finns ett antal faciliteter inom föreningen att nyttja för medlemmarna. Cykelrum, barnvagnsrum, bastu, snickerilokal, pingisrum samt en gästlägenhet att hyra för en mindre summa.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Göteborgshus 22

Om föreningen

Förening: Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 22

Fastigheten Brämaregården 73:3, 73:5, 73:6 och 73:7 innehas med tomträtt och bebyggdes 1958 med 356 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, samt 13 lokaler.

Avgift:
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud). EL betalas separat av lägenhetsinnehavaren.

Gemensamhetslokaler:
I föreningen har man tillgång till tvättstuga, torkrum, cykelrum, snickarbod, pingisrum och bastu. Gästlägenhet (4 bäddar) finns att hyra. Det finns soprum för hushållsavfall och tidningar. Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Det finns tre tvättstugor i vartannat hus, i varje tvättstuga finns det två tvättmaskiner.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Kabel-tv levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften.
Bredband levereras via ComHem. Avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas.

Parkering

Det finns 198 st parkeringsplatser samt 30 st garageplatser.
Priset för en p-plats utomhus ligger i dagsläget på 110 kr/mån. En garageplats ligger på 150 kr/mån. Till dessa är det separat kö. Frågor angående parkering besvaras av Riksbyggen på tfn 021-40 85 00. Gratis parkering längs med Rambergsvägen. Besöksparkeringar finns i området.

Renoveringar

Fastigheten stambytt (avlopp och el) mellan 2002-2003.
Hissmotorer har bytts ut under 2008-2009.
Säkerhetsdörrar (ståldörrar), postboxar samt nya entrépartier i aluminium har installerats under 2008.
Balkonginglasningen sågs över och byttes 2013.
Under 2018 kommer föreningens hissar att renoveras.

Underhållsplan och kommande års underhåll:
Se årsredovisning

Övrigt

Övrigt:
I området finns grillplats, boulebana och lekplats. Fastighetsexpeditionen finns på Virvelvindsgatan 28 är öppen måndag till fredag 8:30-9:30. Tel: 031-23 81 25.

Extra förråd finns att hyra, separat kö.

Hemsida: http://www.gbghus22.se/

Om området

Centrala Hisingen

Välkommen till en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar! Här bor du lugnt och naturnära, men med all tänkbar service i närheten. In till stan och övriga Göteborg är det endast några minuters resa och vill du bada finns havet inom räckhåll i väster.

Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.

Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!

Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Laras Livs
260 m
Coop Konsum
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
1,4 km
Backaplan
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Kastvindsgatan 3
130 m
Kastvindsgatan 2 Öppna Förskola
180 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,8 km
Grundskolor
Rambergsskolans Fritidshem
390 m
Bjurslättsskolan F-6
730 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
550 m
Bräckegymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
1,2 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,3 km
Banker
Swedbank
840 m
Handelsbanken Göteborg Eriksberg
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
2,4 km
Solterrassen
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bravida Arena - Tidigare Rambergsvallen
170 m
Rambergsrinken
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
390 m
S02
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte