Lillekärr Norra 108

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna in till Lillekärr Norra 108
  • Hallen, från vänster: vardagsrum, sovrum, toalett
  • Från andra hållet
  • Ljust genomgångskök med diskmaskin
  • Genomgående från hall och vardagsrum

Lillekärr Norra 108 , Hisings Kärra , Göteborg

Nu har vi en tvåa om 65 kvm i populära Lillekärr Norra till salu. Bostaden ligger längst ned i huset i ett perfekt gavelläge. Här finns balkong i markplan med stor uteplats utanför i soligt västerläge, garage tillhörande bostaden och tvättmaskin i badrummet.

65,2 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 689 kr Inkl, värme, VA, hushålls-el och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65,2 kvm
Våning:
1
Byggår:
1972-74
Driftskostnad:
166 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65,2 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Kök med matplats. Plastmatta i ek imitation, ljusblåa tapeter med en blommig fondvägg. Vita skåpsluckor, diskbänk i aluminium, vitt kakel med en blommig rand mellan över och underskåp. Kyl och frys (Elektro Helios), fläkt (Franke), diskmaskin (Cylinda), Spis (Elektro Helios)

Badrum

Duschhörna med välvda glasdörrar, WC-stol, handfat, belyst spegel, högskåp, mestadels ljusblått kakel på väggarna, där det inte är kakel är det vitmålat. Tvättmaskin från ElektroHelios

Övriga lägenheten

Originalparkett vardagsrum, plastmatta i hallen, laminat sovrum, tapetserade väggar i samtliga rum.

Välkommen in till denna trevliga tvåa i markplan med stor uteplats i västerläge!

Ni möts av en stor hall som är bostadens hjärta vilken angränsar till kök, vardagsrum, sovrum och toalett. Här finns plats för avhängning till höger och på vänstersidan står en platsbyggd garderob. Ytterligare möblemang får även plats här om så önskas. På golvet ligger en plastmatta i imitation av parkett och på väggarna sitter två olika tapeter som snyggt matchar varandra. Dessa är en mörkgrå och en ljus tapet med gråa och svarta löv.

Direkt till vänster i hallen har vi det hemtrevliga genomgångsköket som är anslutet till vardagsrummet. Köket är stort och erbjuder en stor ljus matplats vid fönstret ut mot gården där 4-6 personer får plats. Luckorna här är vita. Arbetsbänken är rejäl och är i praktiskt rostfritt rymmer en dubbelho. De övriga arbetsytorna är i mörkt laminat. Mellan bänkskiva och överskåp sitter vitt kakel med blommiga detaljer. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis med häll och en fläkt. På golvet i köket ligger en plastmatta i ek imitation och väggarna går i ljusblått med en blommig fondtapet vid matplatsen.

Från köket och hallen når du det ljusa vardagsrummet med plats för både tv-hörna och matsalsbord. Väggarna här är tapetserade i vitt och på golvet ligger original parketten i ek. Från vardagsrummet nås lägenhetens underbara balkong och uteplats i härligt västerläge med sol från förmiddag till kväll. Först när du kommer ut från vardagsrummet möts du av balkongen i markplan där ett mindre möblemang ryms. Här finns även en markis att nyttja när solens strålar värmer för mycket. Utanför balkongen ligger lägenhetens stora härliga uteplats, denna nås via en dörr från balkongen. Uteplatsen är stenlagd med spaljé, staket och häckar runtom. Här finns oändliga möjligheter för odlingar, stor härlig bordsgrupp, grill eller vad man önskar.

Bredvid vardagsrummet ligger bostadens sovrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang som exempelvis skrivbord eller förvaringsmöbel. Tre dubbelgarderober och en enkelgarderob här gör förvaringen lätt. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och på väggarna är nytapetserade i en mönstrad ljusgrå nyans.

Det rymliga badrummet nås via hallen. Här är större delen av väggarna kaklade i ljusblått och resterande är vitmålat. Golvet är klinkat i blåvita kulörer. Här finns duschhörna med välvda glasväggar, WC, handfat, spegel med belysning upptill, förvaringsskåp samt ett fönster som släpper in dagsljuset. Även en tvättmaskin finns här när man inte har lust att gå ned till tvättstugan en trappa ned.

Med lägenheten ingår ett garage i närheten av huset (betalas separat) och i källaren finns ett förråd.

Välkomna att boka er på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 689 kr Inkl, värme, VA, hushålls-el och kabel-TV

Andel i föreningen

0,20657%

Andel av årsavgiften

0,20657%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1972-74

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 augusti 2009
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kärra 87:1

Övriga byggnader

I föreningen finns tillgång till gym, bastu och snickerilokal. Det finns även lokal att hyra för kalas mm. Grovtvättstuga finns även.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

-Förråd i källaren om cirka 5 kvm.
-Garageplats tillhör bostaden, kostar 235 kr/månad.
-Balkong och uteplats i västerläge.
-Egen elförbrukning ingår i avgiften.
-Tvättstuga och cykelrum finns i källaren.
-Kabel-TV och bredband via ComHem.
-Fiber via Alltele 95kr/månad aviseras via HSB. Hastighet 100/100.
-Hatthyllan i hallen tillhör ej lägenheten och kommer medtagas vid flytt.

Förening

Namn

HSB Brf Hisings Kärra

Om föreningen

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Kärra 61:1 med adress Lillekärr Norra 2-90 samt Kärra 87:1 med adress Lillekärr Norra 92-128. Totalt består föreningen av 460 lägenheter samt 11 lokaler.

HSB Brf Hisings Kärra äger en fastighet på anläggningen Gullholmsbaden som medlemmarna har möjlighet att hyra på sommaren.

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är för närvarande 1113 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 445 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

I föreningen finns tillgång till gym, bastu och snickerilokal. Det finns även lokal att hyra för kalas.Även grovtvättstuga finns.
Besök gärna föreningens informativa hemsida:
http://www.hisingskarra.com/
Bredband via Alltele 95kr/månad aviseras via HSB. Hastighet 100/100

Om området

Hisings Kärra

Redan för 6000-7000 år sedan när inlandsisen dragit sig tillbaka och landet börjat resa sig ur havet flyttade folk in till Kärra-Rödboområdet.1962 byggdes de första radhusen i Kärra och 1972 påbörjades stora utbyggnaden av nuvarande Kärra. Vid foten av Skändlaberget på Hisingen ligger medeltidsbyn Skändla med gårdar. Längs stigarna genom skogar, förbi öppna fält och uppe på bergen, finns skyltar med information om sten-, brons- och järnåldern, vikingar och 1800-talsbönder. På höjderna, med utsikt över slätter och skogar, finns fina picknickplatser. På bergets östra sida ligger en skalgrusbank med rester av små havsdjur, snäckor och musslor m m områden för rekreation.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Denna går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

I Kärra centrum finns bland annat bank, post i ICA-butiken, bibliotek, högstadieskola, sim- och sporthall, restaturanger och livsmedelsbutik. Närhet till Bäckebol affärscentrum och IKEA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Kärra
210 m
2:an När Service Butik HB
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lillekärr Norra 104 förskola Filuren
20 m
Norra Parken Öppen förskola
40 m
Kollektivtrafik
Lillekärr Norra
120 m
Kärra Centrum
200 m
Grundskolor
Lillekärrskolan F6
120 m
Klarebergsskolan 4-9
250 m
Banker
Handelsbanken
240 m
Golfbanor & Golfklubbar
Albatross Golfklubb
3 km
Albatross Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Lillekärrshallen Idrottshall
250 m
Kärra Sim- och Sporthall
360 m
Simhallar & Utomhusbad
Hammarbadet
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte