Västra Gunnesgärde 41

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Västra Gunnesgärde 41
  • I hallen finns plats för avhängning och förvaring
  • Till höger från hallen har vi köket..
  • vilket är fräscht och har en bra yta för matplats
  • Dubbelho och diskmaskin underlättar i köket

Västra Gunnesgärde 41 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu har vi en välplanerad etta till salu i Västra Gunnesgärde. Bostaden ligger i bottenplan och har en stor härlig uteplats om 18 kvm där du kan odla grönsaker, sola och grilla om somrarna. Nyligen renoverat badrum med egen tvättavdelning är annan vardagslyx i denna lägenhet om 40 kvm.

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 341 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
48
Byggår:
1968
Driftskostnad:
766 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Parkett på golvet, vita väggar, vita skåpsluckor på ena sidan, röda skåpsluckor i högblankt på andra sidan, bänkskiva i ek, vit mosaik mellan över och underskåp, spotlights under överskåp, dubbelho, diskmaskin (ElektroHelios, 2012), spis (Electrolux), kyl/frys (Gorenje)

Badrum

Renoverat 2013, vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet, massagedusch från (Camargue Milano, 2013), handfat med kommod i vitt (2013), spegelskåp med belysning både upptill och nedtill (2013), wc-stol (2013), tvättmaskin från Electrolux (2013), torktumlare Electrolux (2013)

Övriga lägenheten

Ekparkett och ljusa väggar.

Ni välkomnas in i en hall med förvaringsmöjligheter i form av tre stycken garderober och avhängningsmöjligheter till vänster. På golvet ligger stilfull ekparkett som sträcker sig vidare in i kök och vardagsrum. Väggarna är målade i vitt samt en mönstrad beige fondtapet.

På er högersida i hallen finner ni det praktiska köket med bra materialval och gott om förvaring. Här matchas de vita luckorna ihop med en smakfull bänkskiva av ek och ovan denna sitter rund vit mosaik som väggbeklädnad. På motstående vägg har ytterligare förvaring skapats i form av väggskåp, dessa har en läcker rödblank färg. Maskinparken går i vitt och består av spis, ugn, delad kyl och frys, fläkt och givetvis en diskmaskin. Här får ni även plats med en matsalsmöbel så att ni kan bjuda in till trevliga middagar.

Rakt fram från hallen når ni det fräscha badrummet som totalrenoverades 2013 och som även innefattar en smart tvättavdelning. Här är det helkaklat och på golvet ligger grå klinker, väggarna är kaklade i vitt. Här finns en exklusiv spadusch med strålar från flera håll. Bakom duschanläggningen finns den dolda, smarta tvättavdelningen bestående av torktumlare och tvättmaskin. Maskinerna här är även de nya från 2013 och är från Electrolux. Övrig utrustning här inne består av handfat med vit kommod, spegelskåp med snygg belysning både upptill och nedtill samt WC-stol.

Rakt fram i hallen ligger det rymliga och vardagsrummet, här får ni plats med såväl soffgrupp, tv-bänk, förvaringsmöbler och säng. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparketten som följer med från hallen.

Från vardagsrummet nås den stora uteplatsen om 18 kvadratmeter där många sköna dagar och kvällar kommer att spenderas. Uteplatsen är inhägnad med staket och runt det löper en häck vilket ger ett bra insynsskydd. Gräsmattan utanför nås via en grind i staketet och det är här de stora kubbmatcherna kommer att avgöras. Uteplatsen är belagd med trätrall och här finns pallkragar och odlingslådor att skörda dina egna grönsaker från.

Detta är en fantastiskt fin etta som ni inte får missa! Är ni intresserade tveka inte att kontakta mäklaren redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 341 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

0,28616%

Andel av årsavgiften

0,29%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 februari 2009
Energiprestanda: 198 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 76:1-3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 800 kr
Försäkring: 1 000 kr
Övrigt: 4400
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

-Stor uteplats 3 X 8 meter i österläge, mot gräsplan. Uteplatsen är omgärdad av plank/häck, lite insyn. Här finns bra odlingsmöjligheter.
-Förråd i källare, precis intill bostaden.
-Mindre förråd matkällare tillhör också bostaden.
-Bilplats utomhus finns att hyra mot en avgift om 75 kr/månad, separat kö.
-Garage finns att hyra mot en avgift om 300 kr/månad, separat kö.

Förening

Namn

Brf Gunnesgärde

Om föreningen

Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

Avgift:
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TVs grundutbud.

Gemensamhetsutrymmen:
Via föreningen har man tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu, hobbyrum samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar.

Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften. Bredband levereras via ComHem avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.

Parkering:
Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 75 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 300 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -1 kr /timme.

Ekonomi och renoveringar:
Stambyten genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

211

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Tv/internet:
Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.

Parkering

Parkering:
Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 75 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 300 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -3 kr /timme.

Renoveringar

Renoveringar:
Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Kommande reparationer finns i den bifogade årsredovisningen på sidan 4.

Ekonomi

Avgiften höjdes den 1juli 2016 med 1,5%, samt kabel-TV avgiften höjdes med 10kr/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Kontaktperson

Gun Gabrielsson

E-post

ordfarande@brfgunnesgarde.

Övrigt

Gemensamhetsutrymmen:
Via föreningen har man tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu, hobbyrum samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
520 m
ICA Supermarket Tuve
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
490 m
Tuve Torg
490 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Gunnesgärde 6 förskola
170 m
Glöstorpsvägen 26 förskola
350 m
Kollektivtrafik
Brunnehagen
230 m
Tuve Centrum
240 m
Grundskolor
Nedergårdsskolan
270 m
Glöstorpsskolan 7-9
350 m
Gymnasium
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3 km
Hökegården gymnasiesärskola
3,3 km
Universitet & Högskolor
Hälsodisken Coaching HB
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
S T Jörgen Golfklubb
1,1 km
Sankt Jörgen Park Golf
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gbf-Hallen AB
250 m
Tuve Ishall
890 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte