Gullrisgatan 5D

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Gullrisgatan 5D!
  • Stig på och känn er som hemma!
  • Översikt från hallen
  • Stilrent sovrum med plats för dubbelsäng
  • Sovrummet är ljust och trivsamt

Gullrisgatan 5D , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Nu erbjuder vi en väldigt fräsch genomgångstvåa till försäljning. Hela bostaden är smakfullt renoverad plus att den har en härlig balkong i söderläge. Här kan ni bara flytta in och njuta från dag ett. Ett par minuter från dörren finner bussar som tar er runt i staden på nolltid.

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 175 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
133
Byggår:
1950

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Vita skåpsluckor, grå laminatbänkskiva med underlimmad dubbelho, vitt kakel, ljusramper under överskåpen, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn i rostfritt, inbyggd mikrovågsugn i rostfritt, helintegrerad diskmaskin med front i rostfritt, kombinerad Kyl/frys från Samsung, allt från 2011.

Badrum

Helkaklat badrum grått klinker på golvet, vita breda kakelplattor på väggarna, duschhörna med vikbara glasväggar, wc-stol, tvättställ med kommod i brunt samt spegelskåp med ljusramp.

Övriga lägenheten

Originalgolv av plank slipade och lackade är genomgående för bostaden, målade väggar i grått och vitt med inslag av fond tapeter.

Välkomna in i topprenoverad tvåa med smarta kvadratmeter!

Ni stiger in i hallen och möts av det vackra plankgolvet som bevarats genomgående i lägenheten. Direkt till höger finns en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar för att enkelt gömma undan ytterkläder och annat. Väggarna i hallen är ljusa och här finns även plats för en hallmöbel.

Till vänster i hallen har vi det mysiga sovrummet som är ljust och trevligt. Här finns gott om plats för en större dubbelsäng om man önskar det eller en mindre säng och en arbetshörna om det önskas. Ena väggen i sovrummet är en snygg randig fondvägg i ljusa toner.

Vidare genom hallen till vänster har vi bostadens kök som är smakfullt renoverat med bra materialval. Köket har ett genomgående stilrent tema som är grått och vitt mot det slipade plankgolvet som bryter av snyggt. Skåpsluckorna är vita med rostfria handtag och erbjuder gott om förvaring. Bänkskivan är i grå laminat med rostfri kant och underlimmad dubbelho. Mellan över och underskåp sitter ett vitt blankt kakel. Under överskåpen sitter det praktiska snygga downlinghts. Maskinparken är väldigt komplett och erbjuder bl.a. induktionshäll, inbyggnads- ung och micro samt diskmaskin. Väggarna i köket är genomgående gråa och här finns ett stort fönster som släpper in mycket ljus vilket gör vistelsen bland grytor och kastruller till en fröjd. Här erbjuds även utrymme för ett matbord med plats för 4-5 personer.

Bostadens badrum är helkaklat och renoverat -09. På golvet ligger det grått klinker och på väggarna sitter stora breda kakelplattor som är vita. Duschhörnan skyddas av välvda glasdörrar som går att vika bort för att få mer utrymme när den inte används. Den övriga utrustningen här inne består av wc-stol, mörk snygg handfatskommod med en läcker designkran ovan detta ett tillhörande spegelskåp med belysning.

Bredvid toaletten har vi bostadens största rum, vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har plats för en stor soffgrupp, tv-möbel och en mindre bokhylla. Ena väggen är en tapetserad grå fondvägg och resterande är vita, på golvet ligger här samma plankgolv som i övriga lägenheten. Från vardagsrummet nås lägenhetens härliga balkong i soligt söderläge där många timmar garanterat kommer att avnjutas. På balkongen finns plats för mindre möblemang.
Är detta er något för dig? Tveka då inte att boka in dig på visning. Varmt välkommen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 175 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,73165%

Andel av årsavgiften

0,73165%

Reparationsfond

3306 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1950

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 november 2010
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Balkong i söderläge

Källarföråd

Förening

Namn

HSB Brf Kvillebäcken I Göteborg

Om föreningen

HSB Brf Kvillebäcken med byggår 1950 omfattar 142 lägenheter och 16 lokaler. Kvillebäcken 4:7, 31:1-4,32:2, 36:4

63 parkeringsplatser finns att hyra.
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är för närvarande 1108 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 443 kr för ett lån och 670 kr för två eller fler lån. Avgiften är 1% av basbeloppet och justeras varje år.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt 775 kr eller 525 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 250 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en som betalar medlemsavgiften på 250 kr.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns det garage för bilen och besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.
Läs mer om området under fliken "Dokument och Länkar" under länken "Om Kvillebäcken".

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Finska Mataffären
120 m
LiDL
250 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
910 m
Backaplan
910 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Junibackens förskola
100 m
Prästkragsgatan 2 förskola
350 m
Kollektivtrafik
Swedenborgsplatsen
110 m
Sehlstedtsgatan
230 m
Grundskolor
Bjurslättsskolan F-6
600 m
Bjurslättsskolans Fritidshem
600 m
Gymnasium
Offcircle
1,2 km
Vingagymnasiet
1,3 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
2,3 km
Chalmers Professional Education AB
2,3 km
Banker
Swedbank
670 m
Nordea Bank AB
690 m
Golfbanor & Golfklubbar
Sankt Jörgen Park Golf
2,1 km
S T Jörgen Golfklubb
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fjärdingsplans Idrottsplats
620 m
Lundby StadiumBowl
790 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren eller Jonas Lindquist för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-655 99 59

031-3203025

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte