Lillekärr Norra 102

Bilder

  • Såld!
  • Såld av Jonas Lindquist

Lillekärr Norra 102 , Hisings Kärra , Göteborg

Fräsch trea om 76 kvadrat i populära Lillekärr Norra finns nu ute för försäljning. Bostaden ligger en trappa upp i huset i ett insynsskyddat gavelläge. Stor balkong i söderläge med sol näst intill hela dagen. Här är det fina ytskickt och bara att flytta in. En bonus här är att även hushållselen ingår i avgiften.

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 125 kr Inkl, värme, VA, hushålls-el och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
400
Byggår:
1972-74

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Laminatgolv i ljus klinkerimmitation, ljusgrå väggar, en dubbelgarderob.

Kök

Kök med matplats. Ljus plastmatta på golvet, ljusa beiga tapeter. Vita skåpsluckor, diskbänk i aluminium, vitt kakel mellan över och underskåp. Kyl och frys från Bosch (-07), fläkt från Futurum (-07), diskmaskin från Electrolux (-06), spis från ElektroHelios (-03).

Badrum

Badkar, WC-stol, handfat med skåp undertill, belyst spegel, högskåp, mestadels kakel på väggarna som är målat ljust, där det inte är kakel är det målat i samma färg. Tvättmaskin från Elektrolux (-06)

Allrum

Parkettgolv, randig tapet i ljusa toner (-10), nya lister och målat tak (-10).

Sovrum 1

Vitt laminatgolv, svart tapetserad fondvägg, övriga väggar vitmålade, 3 dubbelgarderober och en enkel.

Sovrum 2

Laminatgolv, tapetserad blå fondvägg, övriga väggar vita. Renoverat -09.

Välkommen in till denna trevliga bostad!

Ni kliver in i en stor hall med plats för avhängning i direkt anslutning till entrén, här finns även en platsbyggd dubbelgarderob för de kläder ni inte använder var dag. Här finns även bra med plats för ytterligare möblemang. På golvet ligger ett laminatgolv i en klinker imitation som går i grå toner. Väggarna här är målade i ljusa toner.

Direkt till höger i hallen har vi det hemtrevliga genomgångsköket som är anslutet till vardagsrum och balkong. Köket är stort och erbjuder en stor ljus matplats vid fönstret för 4-6 personer. Skåpsluckorna i köket är vita med handtag i mörk metall. Här finns en rejäl arbetsbänk i rostfritt med dubbelho, övriga avställningsytor är i mörkt trä. Mellan bänkskiva och överskåp sitter vitt kakel. I köket finns gott om förvaringsskåp för porslin och matvaror. Den maskinella utrustningen här består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis med häll och fläkt. På golvet i köket ligger en praktisk plastmatta i ljusa toner som är lätt att hålla ren när matlagningen har gått över styr. Väggarna i köket är tapetserade i en ljus beige tapet.

Från köket och hallen når du det stora ljusa vardagsrummet med plats för både en rejäl soffa och en matplats. Idag används matplatsen som en extra sovplats. 2010 renoverades vardagsrummet och all gammal tapet revs ned och en randig tapet i olika beigea toner sattes upp. Under renoveringen målades även taket och listerna byttes ut. På golvet här ligger originalparketten. Från vardagsrummet nås lägenhetens underbara balkong i härligt söderläge med sol näst intill hela dagen. Golvet här ute är belagt med trätrall och här finns plats för bord och stolar. Här finns även en markis att nyttja när solens strålar värmer för mycket.

Bredvid vardagsrummet ligger bostadens stora sovrum, master bedroom. Här finns gott om plats för en rejäl dubbelsäng och även annat möblemang som exempelvis skrivbord. Här finns hela tre dubbelgarderober och en enkelgarderob, så förvaring finns här gott om. En läcker lösning är att en av de gamla ingångarna till det stora sovrummet är igenbyggd och här har istället en idealisk sminkhörna blivit av men ger även möjlighet till att sätta in ytterligare en dubbelgarderob om så önskas. På golvet ligger ett snyggt vitt laminatgolv och på väggarna finns en svart fondtapet. Övriga väggar är vitmålade.

Det rymliga badrummet når du från hallen. Här är det delvis kaklat och kaklet är målat i ljus färg. De ytor som inte är kaklade är målade i samma kulör. På golvet ligger blåvitt klinker. Här finns badkar, WC, tvättställ med förvaringsskåp, vägghängt förvaringsskåp samt ett fönster som släpper in dagsljuset. Även en tvättmaskin finns här när man inte har lust att gå ned till tvättstugan i källaren.

Från hallen nås bostadens andra sovrum som idag är ett ungdomsrum. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna går i vitt och blått.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 125 kr Inkl, värme, VA, hushålls-el och kabel-TV

Andel i föreningen

0,23102%

Andel av årsavgiften

0,23102%

Reparationsfond

4903 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1972-74

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 augusti 2009
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kärra 87:1

Allmänt om fastigheten

Övrigt

-Egen elförbrukning ingår i avgiften
-Balkong i söderläge
-Källarförråd om cirka 12 kvm ingår
-Tvättstuga och cykelrum finns i källaren
-P-plats finns att hyra för 120 kr/månad
-Kabel-TV och bredband via ComHem

Förening

Namn

HSB Brf Hisings Kärra

Om föreningen

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Kärra 61:1 med adress Lillekärr Norra 2-90 samt Kärra 87:1 med adress Lillekärr Norra 92-128. Totalt består föreningen av 460 lägenheter samt 11 lokaler.

HSB Brf Hisings Kärra äger en fastighet på anläggningen Gullholmsbaden som medlemmarna har möjlighet att hyra på sommaren.

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är för närvarande 1113 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 445 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

I föreningen finns tillgång till gym, bastu och snickerilokal. Det finns även lokal att hyra för kalas.Även grovtvättstuga finns.
Besök gärna föreningens informativa hemsida:
http://www.hisingskarra.com/
Bredband via Alltele 95kr/månad aviseras via HSB. Hastighet 100/100

Om området

Hisings Kärra

Redan för 6000-7000 år sedan när inlandsisen dragit sig tillbaka och landet börjat resa sig ur havet flyttade folk in till Kärra-Rödboområdet.1962 byggdes de första radhusen i Kärra och 1972 påbörjades stora utbyggnaden av nuvarande Kärra. Vid foten av Skändlaberget på Hisingen ligger medeltidsbyn Skändla med gårdar. Längs stigarna genom skogar, förbi öppna fält och uppe på bergen, finns skyltar med information om sten-, brons- och järnåldern, vikingar och 1800-talsbönder. På höjderna, med utsikt över slätter och skogar, finns fina picknickplatser. På bergets östra sida ligger en skalgrusbank med rester av små havsdjur, snäckor och musslor m m områden för rekreation.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Denna går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

I Kärra centrum finns bland annat bank, post i ICA-butiken, bibliotek, högstadieskola, sim- och sporthall, restaturanger och livsmedelsbutik. Närhet till Bäckebol affärscentrum och IKEA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Kärra
450 m
2:an När Service Butik HB
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lillekärr Norra 104 förskola Filuren
250 m
Norra Parken Öppen förskola
250 m
Kollektivtrafik
Burmans Gata
290 m
Lillekärr Norra
300 m
Grundskolor
Lillekärrskolan F6
320 m
Klarebergsskolan 4-9
460 m
Banker
Handelsbanken
480 m
Golfbanor & Golfklubbar
Albatross Golfklubb
3,2 km
Albatross Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Lillekärrshallen Idrottshall
460 m
Kärra Sim- och Sporthall
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Hammarbadet
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte