Ödmansgatan 2C

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Ödmansgatan 2C!

Ödmansgatan 2C , Övre Eriksberg , Göteborg

Välkommen till denna stora etagevåning, med sina 4 rum och kök och hela 109 kvm belägen i en populär förening i ett landshövdingehus i Övre Eriksberg. Ljus och fräsch och en härlig balkong med kvällssol!

109 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 166 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
109 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
14
Byggår:
1939
Driftskostnad:
425 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

109 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

På golvet ligger en ekparkett som lades in i år och väggarna är vitmålade. Köksinredningen går i vitt med en bänkskiva i rostfritt och ovan sitter ett ljust kakel. Intill fönstret mot den trevliga innergården får ni även plats med en matsalsmöbel för 4 personer. Här finns en spis (Elektro helios), fläkt (Futurum), diskmaskin (Elektro helios), kyl (Elektro helios) och frys (Elektro helios).

Badrum

På golvet ligger ett vitt klinker med svarta inslag som detalj och på väggarna sitter ett vitt kakel med extra stora plattor och en liten grå mosaikbård. Här finns underliggande golvvärme, wc, handfat, spegelskåp, förvaring, badkar, handdukstork och tvättmaskin (Samsung, 2014).

Med ett ostört läge i huset, fönster i två väderstreck och en stor härlig balkong bor ni här i en härlig etagevånings 4a. Närheten men avskiljdheten är stora plus, föreningen har en stor och mysig innergård där man kan hålla full koll på sina barn som leker på gården. Har du bil är det inte svårt att hitta gratis parkering och föreningen har även ett antal parkeringsplatser som man kan hyra.

Ni välkomnas av den luftiga hallen med ekparkett på golv och ljusa väggar som erbjuder plats för avhängning samt bra förvaring i en rymlig platsbyggd garderob, här ryms även städskåpet. Till vänster har du bostadens lilla badrum som rymmer wc, handfat och spegelskåp, på golvet ligger en aprikos våtrumsmatta och väggarna är halvkaklade i rosa. Ytterligare rum på detta våningsplan är två sovrum, de lilla sovrummet har ett laminatgolv och ljusgrå väggar och rymmer en enkelsäng och förvaring. Det stora sovrummet har ekparkett och vitmålade väggar, här finns plats för dubbelsäng, garderob finns och det rymmer även lite mer förvaring alternativt kan detta rum utan problem användas som vardagsrum eller matsal istället och blir då en naturlig sällskapsyta tillsammans med köket. Köket som är vägg i vägg erbjuder gott om arbetsyta med en härlig utsikt över gården. Det fräscha köket är funktionellt utformat med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter.

En trappa upp når ni ett härligt och öppet vardagsrum som släpper in ljus både från takfönster och ett härligt fönsterparti invid balkongen. Den stora balkongen blir ett extra rum och gör lägenheten sval tack vare vädringsmöjligheterna. Med grönska och lugn runt om kring kommer ni finna ro av att sitta här under sommarens varma dagar. I vardagsrummet som har ekparkett på golvet och ljusa väggar med en fondvägg i mörkblått ryms både en stor soffhörna samt matsalsbord om så önskas. På detta våningsplan finns även ett sovrum med laminat på golvet och ljusa väggar med fondvägg i ljust skimmer, dubbelsäng och garderob ryms här inne. Ett helkaklat och stort badrum med tvättmaskin och badkar finns samt en stor klädkammare som gömmer alla dina kläder.

Ödmansgatan är belägen i ett område som bara växer och med närhet till såväl kommunikation, affärer och Norra Älvstrandens mysiga utbud av restauranger och caféer. Övre Eriksberg är ett område i stadsdelen Lundby på Hisingen i Göteborg. Den ligger strax ovanför det gamla Eriksbergsvarvets område. Kvar från varvstiden finns bland annat en 84 meter hög orange bockkran som utgör landmärke för hela Eriksberg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

6 166 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel av årsavgiften

6,92422%

Tillträde

1 nov, eller enligt ök.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Om området

Övre Eriksberg

Övre Eriksberg är ett område i stadsdelen Lundby på Hisingen i Göteborg. Den ligger strax ovanför det gamla Eriksbergsvarvets område. Kvar från varvstiden finns bland annat en 84 meter hög orange bockkran som utgör landmärke för hela Eriksberg. Hela Eriksbergsområdet går under Norra Älvstranden.

Kommunikation

Kommunikationerna till Norra Älvstranden är mycket bra. Stombuss nr 16 och bussarna 31, 99 och 126 samt färjeförbindelsen Älvsnabben tar en snabbt in till Göteborgs centrum.

Närservice

På kort promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer samt bank. I Eriksbergområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Extra
310 m
Pionmark Scandinavia AB
420 m
Köpcentrum & Gallerior
Eriksbergs köpcentrum
410 m
Kyrkbytorget
490 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Äringsgatan 4 A
360 m
Förskola Biskopsgatan 8
500 m
Kollektivtrafik
Säterigatan
230 m
Lundby Gamla Kyrka
440 m
Grundskolor
Bräckeskolan F-9
670 m
Herrgårdsskolan
960 m
Gymnasium
Donnergymnasiet Göteborg
650 m
The Great Library HB
1 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
1,5 km
Chalmers Professional Education AB
1,5 km
Banker
Handelsbanken
350 m
SEB
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
2 km
Kungälv Kode Golfklubb
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Eriksbergs Bowling
690 m
Rambergsrinken
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte