Lantmätaregatan 11B

Bilder

  • Såld!
  • En dröm tvåa på Centrala Hisingen!
  • Välkomnande hall med två klädkammare!
  • Översikt hall, badrum och kök.
  • Nyrenoverat, läckert badrum med våtrumsintyg!
  • Stlrent nyrenoverat kök med grönskande utsikt...

Lantmätaregatan 11B , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

Nu kan vi erbjuda en härlig tvåa om 62 kvm som kan göras om till en minitrea. Hela lägenheten är snyggt renoverad 2012. Här kan ni bara flytta in och njuta från dag ett. Ett par minuter från dörren finner bussar och spårvagnar som tar er runt i staden på nolltid. Allt detta i en välmående förening som redan har gjort alla tunga renoveringar.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 545 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
8
Byggår:
1941

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Nytt kök från 2011 med luckor i vithögglans och arbetsbänk i valnötslaminat med underlimmad ho. Ovan arbetsbänken sitter en röd glasmosaik. Kombinerad kyl/frys i rostfritt (Electrolux), Induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnads Micro i rostfritt (Siemens), Köksfläkt i rostfritt (Gorenje), Diskmaskin (Electrolux, något äldre).

Badrum

Nytt badrum från 2012 med våtrumsintyg! Helkaklat men antracit grått klinkers med golvvärme. På väggarna sitter ett vitt matt rektangulärt kakel med fond i röd glasmosaik. Kommod och spegelskåp i svart, vägghängd toalett, dusch med glasdörr och takdusch, handdukstork, fuktstyrd PAX-fläkt samt dimmbara downlights.

Övriga lägenheten

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar. Ekparkett i hall och vardagsrum. I köket ligger ett laminatgolv i vit högglans. Mörkt valnötslaminat i sovrummet.

På tredje våningen på Lantmätaregatan 11B finner ni denna underbara genomgångstvåa. Hela lägenheten är nyrenoverad i en modern smakfull stil med bevarade originaldetaljer.

Ni möts av en trevlig hall som knyter ihop alla rummen i lägenheten. I varje ände av hallen finner ni klädkammare som med enkla ingrepp kan bil riktigt fina walk-in closets.

På er högra sida leds ni in i vardagsrummet som är vältilltaget och har två stora fönster som gör att rummet badar i ljus. Utsikten har ni mot den lummiga innegården. Rummet är stort nog att dela av om man vill bygga en mini trea.

Från vardagsrummet rakt fram finner ni först ett riktigt läckert helkaklat badrum. Allt är helt nytt 2012, och går i svart, vitt, med en röd accent. Även våtrumsintyg finns!

Vidare kommer ni in i köket som är rymligt och välplanerat och framförallt en fröjd för ögat. Golv och luckor går i vit högglans, arbetsbänken i mörk valnöt, och på väggen sitter en röd glasmosaik. Maskinparken består till största delen av maskiner i rostfritt samtliga från kända leverantörer. Köket erbjuder även en stor matplats som rymmer cirka 6 personer. Från köksfönstret har ni en grönskande utsikt över närområdet.

Slutligen har vi så ett stort voluminöst sovrum som ligger till vänster om hallen. Rummet är stort och rymmer både en stor säng, skrivbord och övrigt möblemang. Praktisk förvaring har ni här i två garderober. Utsikten är som från köket, grönskande!

Vill ni göra en riktigt bra bostadsaffär i ett av Göteborgs mest expansiva områden med ett mycket centralt läge? Tveka då inte att boka in er på visning redan idag

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 545 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

8,76%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus, Landshövdingehus

Byggnadsår

1941 rotrenoverat 1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 oktober 2009
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas, 2012

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 42:10

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Vindsförråd ingår

Förening

Namn

Brf Lantmätaregatan 11

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Lantmätaregatan 11 äger fastigheten Brämaregården 42:10 och därpå uppförd byggnad. Totalt finns det 11 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 2 lokaler (båda uthyrda). Tvättstuga finns i källarplan, Till varje lägenhet följer ett vindsförråd.

Föreningen är anslutet till Comhem. Grundutbud TV ingår i avgiften.

Föreningen följer en underhållsplan. Inget större underhåll är planerat för stunden då fastigheten rotrenoverades 1978, tak bytt 2008, dränering 2012 då även mycket annat gjordes. Se årsredovisningen för detaljer kring vad föreningen gjort.

Föreningen har inte för avsikt att höja avgiften som det ser ut idag.

Viktiga dokument

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Modal Service-Butik
100 m
Service Minded Eken
120 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
790 m
Backaplan
790 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Lantmätaregatan 20
260 m
Förskolan Övre Hallegatan 21
330 m
Kollektivtrafik
Göteborg Vågmästareplatsen
190 m
Göteborg Wieselgrensplatsen
440 m
Grundskolor
Bjurslättsskolan F-6
520 m
Bjurslättsskolans Fritidshem
520 m
Gymnasium
Offcircle
580 m
Vingagymnasiet
980 m
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
1,6 km
Chalmers Professional Education AB
1,6 km
Banker
Swedbank
210 m
Nordea Bank AB
270 m
Golfbanor & Golfklubbar
Minigolfen Västsverige AB
2,6 km
Sankt Jörgen Park Golf
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fjärdingsplans Idrottsplats
40 m
Lundby StadiumBowl
440 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
910 m
Valhallabadet
3,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren eller Jennifer Rådh för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-655 99 59

031-3203025

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte