Maj På Malös Gata 40

Bilder

  • Såld!

Maj På Malös Gata 40 , Eriksberg , Göteborg

Stor välplanerad 4:a om hela 122,5 kvm med genomgående fräscha materialval. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3 rejäla sovrum samt två helkaklade badrum. Det ena med tvättavdelning. Dessutom har bostaden en stor härlig inglasad uteplats i bästa västerläge (kvällssol). Brf Eriksbergsterrassen är en välmående förening som erbjuder gym, garage i fastigheten (sep.kö), relaxavdelning samt gästlägenhet till sina medlemmar.

122,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 504 kr inkl värme, kabel-TV och BR-tillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
122,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
504
Byggår:
2008
Driftskostnad:
1 000 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

122,5 kvm

Rumsbeskrivning
Generellt om bostaden

Ekparkett och vita väggar, stora fönster med jalusier.

Kök

Kök från 2008, vita skåpsluckor i högblankt, bänkskiva i massiv ek, grå/svart kakel, häll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, helintegrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och micro.

Badrum

Helkaklat, svart och vitt kakel, grå/svart klinker, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp, toalett, handdukstork, badkar, tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk med ho, golvvärme, dimbara downlights.

Toalett

Helkaklat, vitt kakel, grå/svart klinker, tvättställ, belyst spegelskåp, toalett, golvvärme, dimbara downlights.

Välkomna in i denna rymliga lägenhet som badar i ljus. Här finns gott om plats för hela familjen och bostaden är uppdelad med en lite mer social del med kök, vardagsrum och uteplats innan vi når de rymliga sovrummen. Genomgående för lägenheten är stora härliga fönster från golv till tak med inbyggda jalusier om man vill dämpa solens strålar. Här finns parkettgolv av ek i samtliga rum och mestadels vita väggar.

Du kliver in i en rymlig möblerbar hall med plats för avhängning och förvaring. Golvet vid entrén är belagt med grå lättskött klinker och väggarna går i vitt.

Vidare möts du av bostadens härligt öppna sociala planlösning mellan kök och vardagsrum, ytorna här är generösa och erbjuder flera olika möbleringsalternativ. Möblera som nuvarande ägare gjort eller skapa en fantastisk matplats invid de stora fönstren i västerläge.
Från vardagsrummet nås bostadens härliga, inglasade uteplats i västerläge. En perfekt plats att varva ned i kvällssolen efter en hård arbetsdag. Inglasningen går självklart att skjuta bort när det blir för varmt och då förlängs även uteplatsen ytterligare.

Stilrent stort kök med matplats för 4-6 personer och utgång till innergården och loggian. Köket erbjuder gott om arbetsytor och rejält med förvaring. Inredningen går i högblankt vitt och rostfritt. Bänkskivan är av massiv ek och ovan köksbänkar sitter mörkt kakel, detta bryter av snyggt mot den övriga inredningen. Maskinparken består av häll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, helintegrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och micro. Väggarna är vita och golvet är belagt med ekparkett. Loggian nyttjas idag som bostadens andra uteplats.

En hall leder oss vidare in till bostadens lite mer privata delar, sovrum och badrum. Hallen har vita väggar och ekparkett ligger på golvet. Längst in mellan sovrum 2 och 3 finner vi en stor garderob med skjutdörrar.

Master bedroom är generöst och har mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Här är det vita väggar samt ekparkett på golvet. Från Master bedroom nås även uteplatsen med den härliga kvällssolen.

Sovrum 2 är stort och rymligt. Här är idag inrett som ett fantastiskt barnrum med sin härliga fjärilstapet. På golvet ligger ekparkett.

Sovrum 3 används idag som gästrum/kontor och här är det vita väggar och ekparkett.

I anslutning till hallen finner du ett stort helkaklat badrum med tvättavdelning för att underlätta i vardagsbestyren. Badrummet är uppdelat i två delar, först med toalett och tvättställ med kommod samt belyst spegelskåp. Lite längre in har vi tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan dessa finns en praktisk arbetsbänk med tvättho och flera förvaringsskåp. Här inne står också badkaret för varma härliga bad. Väggarna är beklädda med vitt och svart kakel och på golvet ligger klinker som går i grå/svart. Självklart finns här golvvärme, handdukstork och dimbara downlights i taket.

Bostaden har även en mindre toalett med dusch. Även här är det helkaklat med skön golvvärme. Vitt kakel på väggarna och grå/svart klinker på golvet. Utrustningen här inne består av dusch med väggar av glas, toalett, tvättställ samt belyst spegelskåp. I taket sitter dimbara downlights.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

6 504 kr inkl värme, kabel-TV och BR-tillägg

Andel i föreningen

1,95128%

Andel av årsavgiften

1,95124%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 december 2011
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 73:1

Övriga byggnader

Föreningen tillhandahåller en relaxavdelning och bastu i källaren.
Gym finns inom föreningen, årskort kostar 500 kr.
Gästlägenhet med 4 bäddar finns att hyra för 250 kr/natten.
Föreningen har en lokal som benämns orangeriet. Där förvarar och sköter föreningen sina växter. Men här hålls även föreningsmöten och den enskilde medlemmen kan boka lokalen för mindre tillställningar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

12 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
VA: 4 500 kr
Försäkring: 3 500 kr

Kommentar

Brf. äger elavtal och debiterar de boende efter deras förbrukning. Driftskostnaderna är baserade på nuvarande ägares uppgifter. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Övrigt

-Balkong/Uteplats
Stor inglasad balkong/uteplats i västerläge (kvällssol). Inglasningen går att vika bort så att det blir öppet. Loggia mot innergården, belagd med trall och blir som en smal balkong.

-Förråd
Finns i källaren om cirka 8 kvm.
Cykelförråd finns intill garaget vid uppgång 40, plats för cyklar finns även på innergården. Barnvagnsrum finns även detta.

-Parkering
Garage finns under bostadshuset och nås via hissen. Kostar f.n. 975 kr/mån. Separat kö. Anmälan till kölistan för garageplats görs på styrelsen@eriksbergsterrassen.se
Ansvarig i styrelsen är Maria Grenholm Carlson 0722-27 93 34.
Det finns även tillgång till 13 st. parkeringsplatser utomhus till en kostnad om f.n. 550 kr/mån. Separat kö. Dessa parkeringsplatser administreras och hyrs ut av GUAB, tel. 031 - 51 52 40.

-Bra att veta
Grundutbud på tv från Canal Digital. Fler kanaler finns att beställa, se https://kabel.canaldigital.se/ för mer info.
Öppet stadsnät från Itux. För mer info och leverantörer se, www.goteborg.itux.se
Individuell mätning och debitering av vatten och el.

Läs mer på föreninges hemsida:
www.eriksbergsterrassen.se

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Eriksbergsterrassen

Om föreningen

Riksbyggen Eriksbergsterrassen byggdes 2008 på Västra Eriksberg består av 63 bostadsrättslägenheter samt 50 st garageplatser för personbil varav två platser är avsedda för handikappanpassade personbilar.
P-plats kostar fn 975:-/månad, kö. Fjärrkontroll till garageporten finns
6 MC-platser har inrättats i garaget för uthyrning till medlemmar fn 200:- /månad, kö.
Om uthyrningsläget och kölista - styrelsen för Brf Eriksbergsterrassen via styrelsen@eriksbergsterrassen.se

13 st parkeringsplatser för personbil finns utomhus. Dessa parkeringsplatser administreras och hyrs ut av GUAB. Kontakta Ann Olsén, tel. 031-515 247

Förutom dessa två alternativ finns möjlighet att hyra p-plats i det närliggande garaget på Monsungatan fn 850:-/mån (Apcoa Parking Sverige AB)

I månadsavgiften ingår värme, kabel-TV och bostadsrättstillägg som är ett komplement till hemförsäkringen.

Individuell mätning och debitering av vatten och el.

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital
Bredband via fibernätverk. Leverantör: Itux

Föreningen följer en upprättad underhållsplan.

Gemensamma utrymmen:
Relax-och bastudel belägen i källarplan, litet gym, orangeri samt övernattningslägenhet/styrelserum beläget i entréplan. Dessutom finns cykelrum och flera barnvagnsrum.

Brf Eriksbergterrassen har tilldelats Göteborgs arkitekturpris för bästa byggnad i Göteborg 2010. Priset kommer från Per och Alma Olssons fond.
Juryn består i enlighet med fondens riktlinjer av "en nämnd av fem konstförståndiga personer".

2009 nominerades Brf Eriksbergsterrassen till Arkitekternas Bostadspris och slutade som ett av de tre bästa bostadshusen i Sverige.

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvsstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte