Astris Gata 24

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Astris gata 24!
  • Översikt från hallen i entréplan.
  • Entréplan i öppen planlösning
  • Vardagsrummet med utgång till trädgårdssidan
  • Utsikt mot bockkranen från alla våningar

Astris Gata 24 , Eriksberg Västra , Göteborg

Vi har fått förtroendet att erbjuda en mycket attraktivt bostad på Eriksbergsplatån. Här får ni ett välplanerat gavelradhus om 149 kvm med 4 sovrum byggt 2008. Närmare Färjenäsparken och omtyckta Taubskolan går det inte att komma. På ett par minuter bort finner ni Eriksbergspromenaden med restauranger och båtliv!

149 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
149 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
158,9 kvm
Byggår:
2010
Driftskostnad:
2 950 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

149 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Myresjökök med vita släta luckor, arbetsbänk i svart laminat med planlimmad diskho ovan sitter ett vitt kakel. Maskinparken kommer från Electrolux i vitt med induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Allt från 2010.

Badrum entréplan

Helkaklat badrum med vitt matt kakel och graphitfärgat klinker med golvvärme. Kommod, spegelskåp, toalett, duschhörna med glasväggar samt garderob. Överljusfönster.

Badrum & tvättstuga övervåning

Helkaklat badrum med vitt matt kakel och grafitfärgat klinker med golvvärme. Kommod, spegel, toalett, handdukstork samt badkar. Tvättavdelningen består av torktumlare och tvättmaskin från Electrolux ovan dessa en praktisk arbetsbänk med ho. Förvaring i 3 st garderober. Överljusfönster.

Alla övriga rum

Bostaden har genomgående vitmålade väggar med inslag av fondtapeter. Genomgående ekparkett med undantag av badrum. Vita innerdörrar lister och foder. Fönsterbänkar i natursten.

Välkommen till ett friköpt gavelradhus på Astris gata 24!
Här bor ni med ett fantastiskt läge på Eriksbergplatån med såväl grönskande Färjenäsparken och Taubeskolan som Eriksbergs Kajpromenad runt knuten. Bostaden är från 2010 i toppskick med snygga fondtapeter och genomgående ekparkett. Allt detta i en mycket välplanerad planlösning som rymmer den större familjen om behov finns!

Stig på

Entréplan:
Ni möts av en trevlig hall med gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob och en klädkammare.

Från hallen når ni vardagsrum, kök och ett badrum.

Rakt fram finner ni vardagsrummet som har fint ljusinsläpp och en lättmöblerad planlösning. Från fönstret har ni utsikt över trädgårdsida, Färjenäsparken samt Erikbergkranen lite längre bort. En altandörr leder er ut till ett underbart trä däck som täcker halva trädgårdsidan och som övergår till en snygg och praktisk markstensättning. Det hela blir en mycket läcker uteplats som rymmer loungegrupp och en stor matmöbel. Ett äppleträd står för den fasta grönskan, resten planteras med fördel i krukor efter tycke och smak! I ena hörnet av tomten har ni ett fristående oisolerat förråd om ca 10 kvm som blir perfekt förvaring till grillar, cyklar, möbler och vintergröna växter.

Tillbaka i vardagsrummet till höger finner ni matplatsen som rymmer ett större sällskap utan bekymmer och ansluter till köket som är vältilltaget. En kökshalvö erbjuder gott om förvaring och en utmärkt mingelplats under matlagningen.
Köket kommer från Myresjökök, går i vitt och svart med mycket förvaring och bra arbetsytor. Maskinparken kommer från Electrolux. Från diskbänken har ni en mycket fin uppsikt över såväl uteplatsen som Färjenäsparken och Taubeskolan.

Från hallen når ni slutligen ett välplanerat helkaklat badrum med vitt kakel och antracit färgat klinker. Här har ni en duschhörna, toalett, kommod och bra förvaring i en garderob. Trevliga överljusfönster ger ett riktigt bra ljusinsläpp.

Plan 2:
Från trapphallen når ni våningens alla rum. Till höger har ni först ett stort helkaklat badrum som går i vitt och antracit. Här erbjuds badkar, kommod, toalett, handdukstork och golvvärme. Inte nog med det, här inryms även en stor tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med ho samt fin förvaring i tre garderober. I både badrummet och tvättstugan finner ni överljusfönster i bästa sydvästläge.

Efter badrummet kommer Master bedroom som rymmer en stor dubbelsäng och möblemang. Utsikten från huvudkudden är den grönskande Färjenäsparken. Fyra platsbyggda garderober ger er riktigt bra förvaringsmöjligheter.

Sen har vi sovrum två med en platsbyggd garderob och lättmöblerad planlösning.

Slutligen erbjuder denna våning ett något mindre sovrum som lämpar sig som barnrum eller gästrum/kontor om man så önskar. Ett enormt fönsterparti ger inte bara ett härligt ljusinsläpp utan även en grönskande utsikt mot parken.

Plan 3:
På översta våningen möts ni av ett underbart allrum som stäcker sig över hela planet och har fönster i tre väderstreck. Idag används det som en TV-avdelning och en läshörna. Här kan man göra ytterligare 1-2 extra sovrum (se alternativ planlösning med ett extra rum). I sydväst hörnan har ni djupa fönsternischer som lämpar sig väl till avkoppling med en bok eller bara njut av utsikten över parken. Rutorna är klädda med en värmereflekterande film för bästa komfort.

Från allrummet når ni även takterrassen som har både utsikt och trevlig kvällssol!

Till sist har vi det sista sovrummet som också det ansluter till takterrassen. Rummet har även anslutning till ett bra förråd som hade kunnat bli en riktigt fin garderob med skjutdörrar.

Det är inte ofta friköpta radhus av detta slag blir till salu. Känner ni att detta skulle kunna passa er? Tveka då inte att boka in er på visning redan nu!

Byggnad

Byggnadstyp

3-plans Gavelradhus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme med golvvärme i entreplan och radiatorer på övervåningarna.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 april 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Isolerad platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Betong och trä
Fasad: Tegel "målat"
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

TV: Canaldigital (grundutbud ingår i samfällighetsavgiften)

Internet: ITUX stadsnät. Totalt 13 LAN-uttag spridda över radhuset med en gemensam kopplingscentral/mediebox på första våningsplanet

Uteplats om ca 25 kvm på entrésidan belagd med marksten.
Uteplats om ca 55 kvm på trädgårdssidan belagd med trädäck och marksten.
Takterrass om ca 8 kvm.

1st. p-plats framför huset ingår genom ordinarie samfällighetsavgiften. Extra p-plats kostar 500:-/mån. Möjlighet till gargage i närområdet finns genom separat bolag.

Fjärrvärmen är i dag friköpt till viss del. Man kan om så önskas köpa loss hela och på så vis få billigare uppvärmningskostnader.

Huset kommer förhandsbesiktigas och doldafelförsäkras innan visning och försäljning av Anticimex.

Fastighetsbeteckning

Sannegården 79:8

Övriga byggnader

Redskapsbod/förråd om ca 5 kvm finns i trädgården.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 403 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 385 kr
El: 7 045 kr
VA: 5 001 kr
Renhållning: 2 254 kr
Väg, samf: 2 100 kr
Försäkring: 2 618 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 096 000 kr

Summa pantbrev

4 090 000 kr

Tomt

Areal: 158,9 kvm
Tomttyp: Anlagd trädgård

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Sannegården S:19-S:20, GA:10, GA:31, GA:40
Last, Officialservitut: Tillträde
Förmån, Officialservitut: Tillträde
Last, Ledningsrätt: Fjärrvärme

Om området

Eriksberg Västra

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvsstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

På platån finner ni nya Taubeskolan F-6 och Färjenäsparken som är en historisk och mysig park med en stor lekplats, slingrande stigar och fina utsiktsplatser. I anslutning till lekplatsen ligger en näridrottsplats med skatebana, fotbollsplan, basketplan, utegym och löparbanor.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
800 m
Freeze i Göteborg AB
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,4 km
Kyrkbytorget
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Astris Gata 3
130 m
Förskolan Trondheimsgatan 15
670 m
Kollektivtrafik
Ivarsbergsmotet
170 m
Pölsebo
280 m
Grundskolor
Taubeskolan
90 m
Lorini Förskolor och Skolor KB
450 m
Gymnasium
Biak HB
600 m
International IT College of Sweden
950 m
Universitet & Högskolor
Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap
1,8 km
Pilback Psykiatrikonsult AB
2,4 km
Banker
SEB
1,2 km
SEB
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
2,3 km
Backa Säteri Fastighets AB
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Eriksbergs Bowling
1,1 km
Roosbowl AB
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-655 99 59

031-3203025

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte